Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران ؛همایش تجاری ایران و برزیل با حضور نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و معاون وزیر کشاورزی، دام‌پروری و غذای برزیل برگزار شد.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در این همایش گفت: تراز تجاری میان دو کشور اختلاف جدی دارد و ما باید برای صادرات بیشتر به برزیل تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پدرام سلطانی افزود: در سال‌های گذشته باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها، نیازهای کشاورزی خود را از برزیل تأمین کردیم و این اعتماد در فعالان اقتصادی به وجود آمد که بدون نگرانی از مسائل و اختلافات سیاسی می‌توانند با کشور برزیل روابط اقتصادی داشته باشند.

سلطانی با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری مشترک میان ایران و برزیل گفت: انتظار داریم در حوزه کشاورزی سرمایه‌گذاری مشترک میان دو طرف انجام شود و همچنین بتوانیم در مسیر صنعتی سازی کشاورزی از دانش برزیل استفاده کنیم.

نایب‌رئیس اتاق ایران تأکید کرد: روابط ایران و برزیل همواره گرم و صمیمانه بوده است و به‌ویژه در چند سال اخیر شاهد نزدیکی بیشتر دو کشور بوده‌ایم. برزیل یکی از اقتصادهای بزرگ و رشد یافته جهان است و در ابعاد مختلف توانمندی‌های غیرقابل‌انکاری دارد و برای فعالان اقتصادی کشور ما شریک مهمی محسوب می‌شود.

او در مورد ظرفیت‌های اقتصادی برزیل گفت: برزیل به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی مطرح است و در زمینه‌ تولید محصولات صنعتی، معدن و نفت و گاز هم توانایی‌های زیادی دارد و به‌خوبی می‌تواند اقتصاد مکمل ایران باشد.

نایب‌رئیس اتاق ایران با اشاره به آغاز فعالیت اتاق تازه تأسیس ایران و برزیل گفت: اتاق ایران قبل از تشکیل اتاق‌ مشترک با برخی کشورهای همسایه، به سراغ تشکیل اتاق مشترک با برزیل رفته است؛ این موضوع نشان از اهمیت این کشور برای ایران دارد.

برگزاری کمیته مشورتی کشاورزی ایران و برزیل

معاون وزیر کشاورزی، دام‌پروری و غذای برزیل با تأکید بر تلاش دولت برزیل برای بهبود و توسعه روابط دو کشور گفت: اولین کمیته مشورتی کشاورزی بین ایران و برزیل 21 و 22 نوامبر (30 آبان و 1 آذر) در برزیل برگزار می‌شود و ما از شرکت‌های بخش خصوصی ایران هم در کنار بخش دولتی برای حضور در این نشست دعوت می‌کنیم.

به گفته ائومار نواکی، این نشست باهدف بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی و برای تعیین نقشه راه همکاری‌های اقتصادی دو طرف تشکیل می‌شود.

نواکی بر نقش کشاورزی و دام‌پروری در اقتصاد برزیل تأکید کرد و گفت: از هر سه شغل رسمی در برزیل یکی با دام‌پروری مرتبط است و 30 درصد تولید ناخالص داخلی و 50 درصد صادرات را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد.

او افزود: البته ما قوانین محکمی در حوزه کشاورزی داریم و محیط‌زیست برای ما خیلی مهم است به‌طوری‌که کشاورزان تنها در 20 درصد زمین‌های جنگل‌های آمازون می‌توانند فعالیت کنند.

معاون وزیر کشاورزی، دام‌پروری و غذای برزیل با تأکید بر توانمندی دو کشور برای توسعه روابط دوجانبه گفت: توافقی در زمینه همکاری کشاورزی با ایران داریم که تلاش می‌کنیم آن را به جلو ببریم.

نواکی با تأکید بر نقش دولت‌ها در روابط اقتصادی گفت: دولت‌ها نقش تسهیل‌کننده را برای توسعه روابط تجاری میان فعالان اقتصادی دارند و باید در این زمینه تلاش کنند.

او افزود: از موانع مهم در توسعه روابط دوجانبه مشکلات بانکی است و ما به دنبال حل این موضوع هستیم.

نواکی با اشاره به سخنان سلطانی برای توازن بخشیدن به تعاملات تجاری ایران و برزیل گفت: راه‌های زیادی برای ورود ایران به بازار برزیل وجود دارد هر چند نمی‌توان امیدوار بود که تراتز تجاری دو کشور به میزان زیادی تغییر کند.

معاون وزیر کشاورزی، دام‌پروری و غذای برزیل افزود: کالاهای ایرانی درصورتی‌که باکیفیت و باقیمت رقابتی تولید شوند در بازار برزیل جا باز می‌کنند و ما هم معتقدیم که بازار باید دوطرفه باشد و در این زمینه باید به اقتصاد مکمل دو کشور توجه کنیم. برزیل از کالای باکیفیت ایرانی استقبال می‌کند.

نواکی بابیان اینکه برزیل در 40 سال گذشته تولیدات خود را سه برابر کرده است گفت: علاقه‌مندیم تجربیات خود، به‌ویژه تجربیات مراکز تحقیقاتی را به ایران منتقل کنیم.

مشکل بانکی، سد راه تقویت تعامل تجاری

همچنین رئیس اتاق مشترک ایران و برزیل با اشاره به ظرفیت‌های بسیار در توسعه روابط ایران و برزیل به‌ویژه در حوزه کشاورزی گفت: مهم‌ترین مشکل در توسعه روابط دو کشور مشکلات بانکی و مالی است.

کاوه زرگران افزود: با توجه به ظرفیت‌های زیادی که دو کشور دارند در صورت رفع این مشکل جهش‌های زیادی در روابط دو طرف در حوزه صادرات و واردات ایجاد خواهد شد.

زرگران در این نشست گزارشی در مورد اقتصاد ایران و ظرفیت‌های کشاورزی برای توسعه روابط دو کشور ارائه کرد.

تفاهم ایران و برزیل بر سر مسائل بانکی

سفیر برزیل در ایران هم مهم‌ترین نگرانی دو طرف را مشکلات بانکی دانست و گفت: برای حل مشکلات بانکی قدم‌های خوبی برداشته‌شده است و در ماه گذشته هیاتی از بانک مرکزی ایران به برزیل آمده و مشکلات مالی و بانکی را بررسی کردند.

رودریگو دی آزردو سانتوس افزود: بعضی بانک‌های ایرانی و برزیلی تفاهم‌نامه‌ای برای کار مشترک امضا کرده‌اند که نتیجه‌بخش بوده است.

آزردو سانتوس گفت: بانک توسعه اقتصادی و اجتماعی برزیل به‌نوعی متعهد شده که در صورت ضمانت بانک‌های ایرانی، در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کند که فکر می‌کنم تا پایان سال امکان عملی شدن این برنامه فراهم شود.

او بر برگزاری جلسات مشترک میان فعالان اقتصادی دو کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: این ارتباطات تسهیل‌کننده روابط بخش خصوصی دو کشور است و در رشد روابط سیاسی دو کشور نیز موثر خواهد بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • پیشکسوت فوتبال سپاهان: کمیته داوران یک داور باکیفیت برای دیدار با پرسپولیس انتخاب کند
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • اردوی یک هفته‌ای والیبال ایران در برزیل و ژاپن