Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز زاهدان، معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بندر و منطقه آزاد چابهار بهترین موقعیت و فرصت برای صادرات و ترانزیت انواع محصولات کشاورزی(میوه تازه و خشکبار)، سنگ های قیمتی و سایر تولیدات معدنی افغانستان به دنیا است.


علی اصغر میرشکاری در دیدار با والی ولایت قندهار افغانستان در چابهار افزود: امکانات و تجهیزات بندری و منطقه آزاد چابهار آمادگی لازم برای ترانزیت کالاهای افغانستان نظیر معادن و محصولات کشاورزی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از میلک تا چابهار بهترین، امن ترین و با صرفه ترین مسیر برای مبادلات اقتصادی سرمایه گذاران کشور افغانستانِ محصور در خشکی است.


وی بیان کرد: ایران همیشه افغانستان را به عنوان یک کشور دوست و همسایه می شناسد که مردم 2 کشور اشتراکات فرهنگی، مذهبی و اجتماعی زیادی با هم دارند.


وی گفت: سفر والی ولایت قندهار افغانستان به چابهار برای پیگیری مشکلات سرمایه گذاران افغان مقیم منطقه آزاد بسیار مفید خواهد بود.


معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان خواستار راه اندازی قرنطینه محصولات کشاورزی در مرز میلک زابل شد و افزود: آماده سازی امکانات، فعالیت سرمایه گذاران را چندین برابر می کند.


میرشکاری ادامه داد: مشکلات مطرح شده از سوی سرمایه گذاران افغان مانند صدور گواهینامه، اقامت پنج ساله، تردد سرمایه گذاران به سراسر کشور ایران و راه اندازی خط مستقیم کشتیرانی در چابهار پیگیری خواهد شد.


بازدید از مجتمع پتروشیمی و فولاد و طرح های تولیدی و اشتغالزایی منطقه آزاد چابهار از دیگر برنامه های والی قندهار در سفر به چابهار بود.

انتهای پیام/گ

صادرات محصولات کشاورزی ومعادن افغانستان به دنیا

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۱۱۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور