Web Analytics Made Easy - Statcounter

داروخانه جمعیت هلال احمر لرستان که در حال طی کردن صدور مجوزهای لازم قرار گرفته با چالش خرم آباد و بروجرد قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک سرانجام بیش از یک دهه انتظار، با پیگیری های فراوان صورت گرفته بین نماینده ارشد لرستان،مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، داروخانه تخصصی هلال احمر لرستان برای جبران کمبود داروهای تخصصی و توسعه این بخش در لرستان راه اندازی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این داروخانه در یک دهه گذشته یکی از مطالبات مردم و رسانه های لرستان بوده است و تلاش های زیادی صورت گرفت تا این داروخانه بتواند در استان دایر شود تا بسیاری از بیماران که دارای بیماری های صعب العلاج و خاص و غیره هستند بتوانند با رنج زحمت کمتری داروی خود را به دست بیاورند.

اینک که شرایط و بسترهای این داروخانه در حال مهیا شدن است تنش هایی بین دو شهر خرم آباد و بروجرد به وجود آمده که داروخانه هلال احمر در بروجرد ایجاد شود یا این که در مرکز استان باشد.

در این بین عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تلاش دارد این داروخانه با توجه به اهمیتی که دارد در بروجرد ایجاد شود اما در خرم آباد نیز شنیده می شود نمایندگان این شهر اصرار دارند که داروخانه در خرم آباد راه اندازی گردد.

این تنش ها در حالی به جود آمده است که پیشتر دانشگاه علوم پزشکی 2 داوخانه تخصصی را در شهرهای خرم آباد و بروجرد افتتاح کرده است و این داروخانه سومین داروخانه تخصصی لرستان به شمار می آید.

اما توجه به خدماتی که داروخانه هلال احمر دارد داشتن آن یک مزیت دیگر است که باعث ایجاد حساسیت نیز شده است.

از سویی باید این داروخانه در مکانی ایجاد شود که دسترسی همه مردم شهرهای استان به آن در کمترین زمان صورت بگیرد و جمعیت بیشتری نیز بتوانند در زمان مناسبی به آن دسترسی داشته باشند.

حال پایگاه خبری سفیر افلاک در زیر به بررسی این موضوع بر اساس 2 شاخصه مسافت شهرهای استان و جمعیت و میزان دسترسی مردم پرداخته است.

1-فاصله شهرهای استان تا خرم آباد:

ردیف

مبدا

جمعیت(تقریبی)

مقصد

فاصله تقریبی

(برحسب کیلومتر)

1

بروجرد

326هزار نفر

خرم آباد

110

2

پلدختر

73 هزار نفر

خرم آباد

110

3

ازنا

74 هزار نفر

خرم آباد

132

4

الیگودرز

137 هزار نفر

خرم آباد

154

5

کوهدشت

166 هزار نفر

خرم آباد

95

6

دورود

174 هزار نفر

خرم آباد

100

7

نورآباد

143 هزار نفر

خرم آباد

95

8

الشتر

75 هزار نفر

خرم آباد

50

9

دوره

41 هزار نفر

خرم آباد

40

10

رومشکان

39 هزار نفر

خرم آباد

149

جمع

یک میلیون 248 هزار نفر

جمع

1035

کیلومتر

2-فاصله شهرهای لرستان تا بروجرد:

ردیف

مبدا

جمعیت(تقریبی)

مقصد

فاصله تقریبی

(برحسب کیلومتر)

1

خرم آباد

506هزار نفر

بروجرد

110

2

پلدختر

73 هزار نفر

بروجرد

220

3

ازنا

74 هزار نفر

بروجرد

98

4

الیگودرز

137 هزار نفر

بروجرد

123

5

کوهدشت

166 هزار نفر

بروجرد

204

6

دورود

174 هزار نفر

بروجرد

52

7

نورآباد

143 هزار نفر

بروجرد

105

8

الشتر

75 هزار نفر

بروجرد

83

9

دوره

41 هزار نفر

بروجرد

155

10

رومشکان

39 هزار نفر

بروجرد

243

جمع

یک میلیون 428 هزار نفر

جمع

1393

کیلومتر

بررسی و جمع بندی 2 جدول بالا نشان می دهد که اگر داروخانه تخصصی جمعیت هلال احمر در بروجرد دایر شود یک میلیون 428 هزار نفر(بدون احتساب جمعیت شهرستان بروجرد) در یک فاصله زمانی ( 1393 کیلومتری) می توانند به این داروخانه دسترسی داشته باشند اما اگر داروخانه هلال احمر در خرم آباد احداث شود یک میلیون 248 هزار نفر با طی کردن (1035کیلومتر) که فاصله کمتری نسبت به بروجرد دارند می توانند به داروخانه هلال احمر دسترسی داشته باشند.

یعنی به نوعی جمعیت 180 هزار نفر در لرستان بدون نیاز طی کردن 358 کیلومتر زودتر می توانند به این داروخانه حیاتی در خرم آباد دسترسی داشته باشند .

این عدد و رقم در حالی مهم تر می شود که برخی داروها ویژه بیماران اورژانسی باید در یک زمان خیلی کوتاه و حتی در کمتر یک ساعت به بیمار تزریق شود تا مانع فوت یا حتی وخیم شدن حال او گردد.

به نظر می رسد با توجه به ادله های گوناگون اگر این داروخانه مهم و تاثیر گذار در خرم آباد ایجاد شود هم دسترسی مردم به آن بهتر است و هم با توجه به این که در مرکز استان قرار دارد نظارت و مدیریت بهتری از سوی دستگاه های ذیصلاح روی آن متمرکز می شود و باعث می گردد خدمات بهتر و مطلوب تری را به بیماران ارئه دهد.

یک عامل دیگری که راه اندازی داروخانه هلال احمر در خرم آباد را دوچندان می کند دارا بودن چند بیمارستان بزرگ به همراه پزشکان متخصص بیشتری است که در خرم آباد متمرکز هستند و یکی از لازمه های تقویت آنان وجود داروخانه های تخصصی است.

با توجه به موارد مطرح شده باید منتظر ماند که سرنوشت داروخانه جمعیت هلال احمر لرستان چگونه رقم خواهد خورد...

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،نخستین نشست تخصصی شاهنامه خوانی به همت بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان با همکاری شهرداری خرم آباد با حضور شاهنامه خوانان ، استادان و دوستداران ادبیات برگزار شد .

مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در نخستین نشست تخصصی شاهنامه خوانی در سال جدید ضمن گرامیداشت یاد وخاطره زنده یاد استاد جمشید صادقی یکی از شاهنامه پژوهان استان لرستان اظهارداشت خداوند منان را شاکریم که به همت استادان رشته ادبیات فارسی و ظرفیت های موجود و با همکاری شهرداری خرم¬آبادتوانستیم نخستین نشست تخصصی شاهنامه خوانی را برگزار نمایم امیدوارم بتوانیم با خرد جمعی و هم افزایی این نشست ها را در راستای بالابردن سطح آگاهی عموم مردم از کتاب شاهنامه فردوسی اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی، این شاهکارحماسی زبان فارسی و حماسه ملی ایرانیان گامی موثر برداریم .

در ادامه این نشست مظفر فروغی در رابطه با منش و اندیشه ی زنده یاد استاد جمشید صادقی ،شاهنامه پژو لرستانی به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه طاهره اسدیان فعلی و مظفر فروغی با خوانش داستان پادشاهی فریدون و ماجرای خواستگاری جندل فرستاده ی فریدون از دختران پادشاه یمن توضیخاتی را ارائه دادند ؛ که در پیرامون آن بحث هایی توسط حاضرین مبنی بر چند و چون آن مطرح شد و در مورد چرایی اکراه سرو پادشاه یمن در دادن دخترانش به پسران فریدون و دادن کلید حل معمای پادشاه یمن، توسط فریدون به پسرانش که قبل از رفتن انها به نزد پادشاه یمن، فریدون با پیشگویی خود آنها را مطرح و ادامه ی داستان که به برگزاری مراسم ازدواج سه پسر فریدون با سه دختر سرو ، پادشاه یمن، منجر می شود .بحث گفتکو صورت گرفت .

یادآور می شود نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان با همکاری شهرداری خرم آباد هردو هفته یکبار در روز دوشنبه رأس ساعت ۱۷ در سالن جلسات شهرداری مرکزی خرم آباد برگزار می شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904260

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • ۲ فوتی و ۲ مصدوم در تصادف محور بروجرد - اراک
  • رشد ۱۲درصدی بارش در لرستان/ ۷۴۶میلی‌متر در «شول‌آباد» ثبت شد
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • نورپردازی برج آزادی با نام خرم آباد
  • ۵.۷ میلی‌متر باران در لرستان بارید