Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@03:16:18 GMT

مقایسه بهترین خودروهای شاسی بلند هیبریدی

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۱۲۴۰

مقایسه بهترین خودروهای شاسی بلند هیبریدی

تصور عموم در مورد خودروهای شاسی بلند اغلب بر این است که ماهیت این کلاس از اتومبیل ها با مصرف سوخت زیاد و ابعاد بزرگ گره خورده است.

به گزارش مشرق، تصور عموم در مورد خودروهای شاسی بلند اغلب بر این است که ماهیت این کلاس از اتومبیل ها با مصرف سوخت زیاد و ابعاد بزرگ گره خورده است.

اما برخلاف این تصور باید گفت با توجه به همه گیر شدن خرید این کلاس از خودروها خصوصا در سگمنت کراس اوور در اکثر بازارها، برندهای مطرح دنیا خصوصا در ژاپن و اروپا درصدد این هستند که این کلاس جذاب را با مصرف سوخت هرچه کمتر و با استانداردهای روز دنیا که دوستدار محیط زیست هستند، همگام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاسی بلندهایی که با پیشرانه های هایبرید ترکیب شده و نه تنها به محیط زیست آسیب چندانی نمی رسانند بلکه همان امکانات سایر خودروهای SUV را در اختیار شما خواهندگذاشت. در این مطلب سعی خواهیم کرد برترین و کارآمدترین شاسی بلندهای هایبرید جهان را برای شما معرفی کنیم تا با این تنومندان برقی بیشتر آشنا شوید. همراه ما باشید.

مرسدس بنز GLE ۵۰۰ E

اولین شاسی بلند ما از برند محبوب اشتوتگارتی به نام GLE۵۰۰ هایبرید خواهدبود که در کلاس شاسی بلندهای متوسط قرار می گیرد. ظاهر این خودرو بسیار جذاب است و با نمونه های بنزینی تفاوتی ندارد، حتی ارگونومی داخلی آن هم با مدل بنزینی تفاوت های چندانی ندارد اما وجود باتری های غول پیکر کمی از فضای بار این خودرو کاسته است.

در دور آرام پیشرانه و هنگام روش شدن به جرات می توان گفت شما هیچ صدایی از پیشرانه آن نمی شنوید و به نحوی می توان کابین آن را به آرامش کنار دریا تشیبه کرد.

پیشرانه این شاسی بلند جذاب دارای ۶ سیلندر به حجم ۳ لیتر است که با کمک موتور الکتریکی می توانند نهایت قدرت ۴۳۴ اسب بخار تولید کنند. با توجه به قیمت و البته امکانات این خودرو می توان GLE هایبرید را شاسی بلندی لوکس و البته سبز نامید.

رنج روور اسپرت هایبرید

شاید در این جمع کوچک شاسی بلندهای هایبرید این مهمان ما به عنوان گران ترین خودرو انتخاب شود. شاید هم بتوان گفت برای مالک یک خودرو که مبلغی بیش از ۱۲۰ هزار دلار نیز برای این اتومبیل هزینه می کند، چندان مهم نباشد که خودروی لاکچری او بنزین می سوزاند یا دوستدار محیط زیست است اما رنج روور هایبرید ثابت می کند که می توان با وزنی بیشتر از ۲ تُن هم محافظ محیط زیست بود.

لازم به ذکر است تمام امکاناتی نظیر رادارهای ایمنی، گجت های سرگرمی و حتی سیستم های مختص آفرود در اختیار شما خواهدبود. همچنین باید خاطرنشان کرد پیشرانه ۳ لیتری دیزل رنج روور به همراه مولد الکتریکی توانایی تولید ۳۴۰ اسب بخار را به این خودرو می دهند.

آئودی Q۷ E-tron

بزرگ ترین شاسی بلند کمپانی آئودی با پیشرانه هایبرید نیز قابل خریداری است. ظاهری شیک و آراسته به همراه کابینی مملو از بوی چرم و البته امکانات فراوان در اختیار شماست که در نهایت دوستدار محیط زیست هم لقب خواهید گرفت.

نکته منفی از شاسی بلند فول سایز لوکس این است که به دلیل قرارگیری باتری ها در پشت خودرو Q۷هایبرید به کلی ردیف سوم صندلی را از دست داده و فضای بار آن نیز بسیار کم است اما برای ۵ سرنشین کابین خودرو بسیار جادار و گجت های آن نیز بسیار کاربردی است.

پیشرانه ۶ سیلندر توربو دیزل آن نیز که با یک پیشرانه هایبریدی ترکیب شده است، حجمی بالغ بر ۳ لیتر دارد و می تواند ۳۶۸ اسب بخار را در اختیار راننده بگذارد.

ولوو XC۹۰ T۸

بزرگ ترین شاسی بلند ولوو حتی در نمونه های بنزینی نیز با پیشرانه ای کم حجم بسیار دوستدار محیط زیست است، چه برسد به اینکه انجین هایبریدی نیز به عنوان مکمل پیشرانه اصلی به آن افزوده شود. این خودرو توانایی حمل ۷ سرنشین را دارد و فضاهای زیادی در کابین به چشم می خورند. مواد به کاررفته لوکس، پلاستیک های نرم و تجهیزات استاندارد زیاد از نقاط قوت این خودرو هستند.

بزرگ ترین شاسی بلند ولوو هم چنین با پیشرانه بنزینی توربو و مولد الکتریکی عرضه می شود که قدرت ۳۷۶ اسب بخاری و مصرف سوخت بسیار کمی دارد. ایمنی بسیار بالا و کابین بزرگ جزو بدترین مشخصه های این شاسی بلند سوئدی به شمار می آید که می تواند تنها در ۵.۶ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

منبع خبر : ایران جیب

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۱۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کد خبر 6096387

دیگر خبرها

  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی