Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@23:38:09 GMT

تالاب عینک رشت به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۲۸۴۱۱

تالاب عینک رشت به قطب گردشگری تبدیل می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه طرح پیوستن تالاب عینک به کنوانسیون رامسر در جمع اعضای شورا مطرح شد گفت: شورای شهر رشت در نظر دارد تالاب عینک را در کنوانسیون رامسر ثبت و به یک قطب گردشگری تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید امیرحسین علوی صبح امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: طرح پیوستن تالاب عینک به کنوانسیون رامسر توسط رئیس شورای رشت در جمع اعضای شورا مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:شورای شهر رشت در نظر دارد با تعامل و دعوت به همکاری از سازمان‌های مربوطه و جلب حمایت نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تالاب عینک را در کنوانسیون رامسر ثبت و به یک قطب گردشگری تبدیل کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشتبا اشاره به تهیه طرحی با عنوان پیوستن رشت به شهرهای تالابی تصریح کرد: هدف اصلی این طرح بهبود فعالیت مقامات محلی با تالاب‌ها و ارتقاءحفاظت و استفاده معقول از آن‌ها است.

علوی افزود: امسال برای نخستین بار دبیرخانه کنوانسیون رامسر فراخوان شهرهای تالابی را در سطح جهان مطرح کرده و در نشست آینده دبیرخانه کنوانسیون و پس از بررسی فرم‌های ارسالی،امتیاز شهر تالابیاعطا به رشت اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه تالاب عینک رشت دومین تالاب بزرگ گیلان است گفت: شهر رشت با دارا بودن تالاب شهری عینک در حاشیه پارک دانشجو که به‌لحاظ مساحت دومین تالاب بزرگ گیلان محسوب می‌شود می‌تواند با پاسخ دادن به این فراخوان در موقعیت جدیدی قرار گیرد.

رئیس شورای شهر رشت افزود: پیشنهاد این برنامه از سوی دو موسسه سبزکاران بالان و مرکز کمک‌های بشردوستانه پویندگان صلح گیل ارسال شده است و امیدوارم این اقدام آغازی برای مسیر جدید توسعه بر اساس فرصت‌های طبیعی شهر رشت باشند.

وی گفت: در صورت تحقق طرح مذکور پیوستن به شبکه‌های جهانی شهرهای تالابی، شناخته شدن به‌عنوان شهر تالابی کنوانسیون رامسر، تقویت ارتباط مثبت شهرها با تالاب‌ها از طریق مشارکت و آگاهی فزاینده از جمله دستاوردهایی است که در صورت تحقق طرح مذکور شامل حال رشت خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بیان کرد: ثبت رشت در کنوانسیون رامسر در کنار شهرهایی مانند پاریس ولندنموجب انتقال تجربه بین شهرهای ثبت شده در زمینه بهره برداری، حفظ و توسعه شهری بر مبنای تالابی می‌شود و باید از فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را کرد.

انتهای پیام/

R7877/P1336/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!