Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازیزد؛محمدرضا رضایی ‌نژادمدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان کویر یزد با بیان اینکه مرحله اول فاز یک بندرخشک آماده است و به زودی بهره برداری خواهد شد، ادامه داد: راه‌آهن این بندر چندی قبل به ریل سراسری کشور متصل شد و هم ‌اکنون انبارهای ۱۰ هزار مترمربعی، اتصال ریلی، محوطه گمرکی، سردخانه دو مداره، خطوط ریلی اختصاصی، پایانه چندمنظوره و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در بندرخشک طراحی و اجرایی شده است.

رضا رضایی ‌نژاد در نهمین نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصادمقاومتی به تشریح فعالیت‌ های اقتصادی گروه تعاونی پیشگامان پرداخت وافزود: بندرخشک پیشگامان، نخستین بندرخشک تعاونی ایران است که با مجوز هیئت دولت در حال تکمیل و بهره‌برداری است.

ویبا اشاره به پیگیری برای استقرار و راه اندازی گمرک در محل بندرخشک یزد گفت: مدیران استان در استقرار گمرک برای بندرخشک یزد مساعدت کنند.

مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان کویر یزد با اشاره به اینکه در این مجموعه چهار کیلومتر ریل داخلی داریم، افزود: همچنین ۱۷ کیلومتر ریل گذاری که باید از سوی دولت انجام می شده بجای دولت اجرا کردیم که امیدوار به بازگشت سرمایه در این زمینه هستیم.

وی اضافه کرد: همچنین ترمینال ریلی با هفت خط موازی برای تخلیه و بارگیری داریم و محوطه گمرکی حدود ۸ هکتار با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن کالا و انباری طراحی شده است.

رضایی نژاد با ارائه گزارشی از روند کار در مجموعه بندرخشک پیشگامان گفت: بندری برای مبادلات داخل کشور با عنوان لجستیک پارک در دست احداث داریم که مجوز آن نیز در حال پیگیری است.

وی از دیگر اقدامات گروه تعاونی پیشگامان کویر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را پیگیری احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی خانگی برشمرد و عنوان کرد: در حال حاضر از سوی این تعاونی برای احداث نیروگاه در سطح هزار واحد مسکونی تعهد داده شده که تجهیز و راه اندازی کنیم.

مدیرعامل تعاونی پیشگامان کویر یزد با بیان اینکه در شروع کار مشکلاتی پیش آمد و نرم افزارها و برنامه هایی برای کاهش دشواری ها تهیه شد، افزود: برای پایلوت ۱۰ واحد نصب شده و با شناسایی و رفع مشکلات، در حال حاضر می توانیم کار را آغاز کنیم و نیروگاه های ۵ مگاواتی در سطح شهر و در محل مصرف داشته باشیم.

وی به تشریح مزیت های اجرای این طرح پرداخت و ادامه داد: سه رام قطار سریع السیر برای استان با ظرفیت هر واگن ۷۰ صندلی وی. آی. پی تهیه شده است که به زودی آغاز به کار خواهد کرد.

رضایی نژاد میزان سرمایه گذاری تعاونی پیشگامان در این طرح را ۴۰ میلیارد تومان برشمرد و عنوان کرد: این قطارها خودکششی است و می تواند از نیروی برق نیز با سرعتی بیش از ۱۷۰ کیلومتر برای حرکت استفاده کند اما ریل های موجود پذیرای سرعت بالاتر از ۱۷۰ کیلومتر نیست.

مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان کویر یزد اظهار داشت: انتظار داریم دستگاه های استان در اجرای طرح ها و پروژه های این تعاونی مساعدت کنند و مانع تراشی بر سر کار نداشته باشیم نه به پولی نیاز داریم و نه کمکی از دولت می خواهیم فقط تقاضا داریم موانع را از سر راه بردارند و ما را رقیب خود ندانند.

وی بیان داشت: در حال حاضر خواستار مساعدت و پیگیری برای استقرار گمرک به منظور راه اندازی بندرخشک همچنین صدور مجوز منطقه ویژه اقتصادی برای بخشی از اراضی در اختیار هستیم که امید است مسوولان نیز همراهی کنند.

انتهای پیام/ ی

همراهیمسوولان استانیدر اجرای طرح ها و پروژه های بندرخشک یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • شورا‌های استان البرز به گسترش تعاونی‌ها کمک می‌کنند
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند