Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، هدایت فهمی امشب در مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی فناوری‌های آب، بهره‌وری و بازچرخانیاظهار داشت: دغدغه کشور موضوع آب است و کاهش مصارف یک ضرورت است نه یک انتخاب، مصارف آب کشور باید از 100 میلیارد متر مکعب به 70 میلیارد متر مکعب برسد.

وی در ادامه هشت عامل اصلی بحران آب در کشور را برشمرد و افزود: 25 درصد آب کشور بدون درآمد است و این درحالی است که باید این عدد به 15 درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان آب و آبفا وزارت نیرو ادامه داد: بهره‌وری در مسئله آب پایین بوده و باید ارتقا داده شود، میزان هدررفت ضایعات آب 30 تا 35 درصد است یعنی حدود 24 میلیارد متر مکعب آب دور ریخته می‌شود.

فهمی با اشاره به اینکه باید برنامه جامع سازگاری برای تغییر اقلیم انجام شود، ادامه داد: 10 درصد بارش در طول سال داشته‌ایم که میزان بارش تنها 20 تا 25 درصد منابع آبی کشور را تامین می‌کند.

وی یادآور شد: میزان آب تجدیدپذیر در کشور 114 میلیارد متر مکعب بوده و 90 درصد آب کشور در روستاها مصرف می‌شود و 94 درصد اشتغال کشور به کشاورزی وصل است.

معاون مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان آب و آبفا وزارت نیرو تاکید کرد: کشور دچار بحران سرزمینی است و به فاجعه ملی داریم نزدیک می‌شویم و بحران آب جدی است و انکار آن کمکی به مسئله نمی‌کند.

فهمی در ادامه با اشاره به اینکه خاک کشور در فرسایش رتبه یک جهانی را دارد، گفت: کشور در نظام مدیریتی و بهره‌وری ضعف داشته و ما نظام‌های گذشته را نابود کرده‌ایم و نتوانستیم برای آن جایگزینی داشته باشیم.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس