Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@17:40:20 GMT

پایان کار نخستین مسابقه مرکز میراث ناملموس تهران

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۴۷۶۵۶

نخستین مسابقه بین‌المللی عکاسیِ مرکز میراث ناملموس تهران با موضوع «میراث فرهنگی ناملموس در بستر طبیعی آن» با مشارکت هنرمندان 12 کشور به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، پس از اطلاع‌رسانی‌های اولیه و تعیین بازه‌ زمانی پایان بهمن‌ماه 1395 برای ارسال آثار، این مسابقه برای بازه‌ای حدوداً 20 روزه تمدید شد و سرانجام به صورت قطعی انتهای سال گذشته مهلت دریافت آثار به پایان رسید و دبیرخانه‌ی مسابقه کار داوری آثار را در دستور کار قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت‌کنندگان در اولین دوره‌ی مسابقه‌ی بین‌المللی عکاسی مرکز میراث ناملموس تهران از 12 کشور ایران، تاجیکستان، ارمنستان، کره جنوبی، هندوستان، فرانسه، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان، ترکیه، پاکستان و افغانستان آثارشان را برای دبیرخانه ارسال کردند. در نیمه‌ی اردیبهشت، اولین مرحله‌ی ارزیابی عکس‌های دریافتی با رویکرد ارتباط موضوعی آثار ارسالی انجام شد و از مجموع کل آثار؛ 403 عکس با توجه به موضوع مسابقه برای داوری نهایی برگزیده شد که از این میان 72 اثر نیز از شرکت‌کنندگان خارجی انتخاب ‌شد.
در ادامه، دبیرخانه‌ مسابقه‌ بین‌المللی عکاسی مرکز، جلسه‌ی داوری نهایی عکس‌های دریافتی از شرکت‌کنندگان مسابقه را در 26 اردیبهشت توسط داوران حوزه میراث فرهنگی و مردم‌شناسی انجام شد.

پس از ارزیابی چند مرحله‌ای آثار، داوران مسابقه، 65 اثر را برای چاپ و نمایش در نمایشگاه عکس مرکز برگزیدند. از این میان، تعداد پنح اثر شایسته‌ی اعطای تقدیرنامه و سه اثر به ترتیب به عنوان برندگان نهایی جوایز نقدی مسابقه به دبیرخانه معرفی شدند.
برندگان به ترتیب سه رتبه اول تا سوم؛ ارکین بولژروف از جمهوری قرقیزستان، مازیار اسدی از ایران-تهران و جمشید فرجوند فردا از ایران- بیجار معرفی شدند.
با پایان این روند، سه شنبه 28 شهریورماه نمایشگاه آثار برگزیده‌ی مسابقه در نگارخانه‌ی بهار خانه هنرمندان به مدت سه روز تا 30شهریور برپا می‌شود.
به گزارش ایسنا؛ نخستین مسابقه بین‌المللی عکاسی با موضوع «میراث فرهنگی ناملموس در بستر طبیعی آن» و با در برگرفتن آیین‌های شفاهی (آوازها، لالایی‌ها، آواهای کار)، هنرهای اجرایی (موسیقی، رقص، نمایش عروسکی)، آیین‌های اجتماعی (مراسم، مناسک و جشن‌ها)، دانش و کردارهای مربوط به طبیعت و جهان هستی (طب سنتی، نجوم سنتی، معماری سنتی) توسط مرکز میراث ناملموس تهران بود.
این مرکز برای همگانی کردن مفهوم و مصادیق میراث فرهنگی ناملموس در سطح منطقه‌ی آسیای غربی و مرکزی، با برگزاری مسابقه‌ی بین‌المللی عکاسی با موضوع «میراث فرهنگی ناملموس در بستر طبیعی آن» و با مشارکت علاقمندان به هنر عکاسی، به ویژه افراد در اجتماعات محلی که در بافت طبیعی و در ارتباط مستقیم با مفهوم و مصادیق این میراث قرار دارند، گام موثری در تحقق این هدف بردارد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۴۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد