Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختتامیه پنجاه و هفتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان-شبدیز عصر امروز شنبه ۲۵ شهریورماه در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش قدس آنلاین، در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رحیم جعفری مدیر کل ارشاد کرمانشاه ضمن خوش آمد گویی به حاضران با اشاره به اینکه این جشنواره در کمتر از ۶ ماه راه اندازی شد، بیان کرد: سینمای ما در سال های آخر دولت دهم قفل و تعطیل شد و با حضور دولت یازدهم و حضور حجت الله ایوبی در سازمان سینمایی این قفل با نگاه اجرایی شکسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در بخش های مختلف و در سال سوم دولت یازدهم شاهد رونق خوبی در اقتصاد سینمای کشور شدیم.

وی ادامه داد: در بسیاری از کشورها اقتصادشان با صنعت سینما می گذرد که ایجاد چنین امری به سه مساله بستگی دارد؛ ایجاد فضای باز فرهنگی هنری، سپردن امور اجرایی فرهنگی هنری به هنرمندان و ورود بخش غیردولتی به فرهنگ و هنر.

مدیر کل ارشاد کرمانشاه تاکید کرد: زمانی که همت بلند، انگیزه و اشتیاق و پیگیری جدی باشد همه کارها به درستی انجام می شود. امیدوارم محتوا، آموزش و انتقال تجربه در هنر سینما بیش از گذشته دنبال شود.

صادق موسوی مدیر عامل انجمن سینمای جوانان نیز در سخنان گفت: این جشنواره به بهترین شکل انجام شده است و از همه دوستانی که ما را در این کار همراهی کردند تشکر می کنم.

وی با ابراز امیدواری از اینکه جشنواره شبدیز در کرمانشاه ماندگار شود، بیان کرد: این استان هنرمندان بسیاری را به جامعه سینمایی معرفی کرده است. علاوه بر آن مخاطبان آگاه از دیگر نکات مثبت این جشنواره است. شبدیز یک جشنواره مهم منطقه ای است و ما جشنواره و انجمن سینمای جوانان را حامی همه فیلم های کوتاه می دانیم و معتقدیم چتر حمایت انجمن سینمای جوان برای همه فیلم های کوتاه کشور باشد.

در ادامه مراسم بزرگداشت آرش رصافی از نویسندگان و کارگردانان عرصه فیلم کوتاه برگزار شد. رصافی گفت: من خود را لایق این محبت و بزرگداشت نمی دانستم زیرا کاری که برای سینمای کوتاه کردم از روی عشق و علاقه بود.

وی افزود: ۲۸ سال پیش در انجمن سینمای جوانان حضور پیدا کردم و ۲۲ سال پیش در جشنواره شبدیز جایزه گرفتم. شاید اگر این جشنواره ادامه می یافت الان پشت میزنشین نبودم. تمام تلاش من برای فیلم کوتاه براساس عشق و علاقه بود و به خودم می بالم که فیلمسازان خوبی از این استان به سینما معرفی شد.

در ادامه مراسم مرتضی علی عباس میرزایی و ابراهیم ایرج زاد و آرش رصافی روی صحنه آمدند تا جوایزبخش فیلمنامه هایی که هنوز ساخته نشده انداهدا کنند.

در بخش فیلمنامه لوح تقدیر و مبلغ ٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به پویا نبی برای فیلمنامه گزارش یک مرگ از زنجان اهدا شد.

اولویت حمایت از تولید اثر به عطا مجابی به عنوان نفر سوم برای فیلمنامه «دذد» از قزوین اهدا شد.

دیپلم افتخار و مبلغ ١٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال و اولویت حمایت از تولید اثر به یوسف یزدانی به عنوان نفر دوم برای فیلمنامه یک روز آبی از اردبیل اهدا شد.

تندیس جشنواره و مبلغ ٢٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال و اولویت حمایت از تولید اثر به نواب محمودی به عنوان نفر اول برای فیلمنامه مشما مشکی از لاهیجان اهدا شد.

در بخش اقتباسی لوح تقدیر و مبلغ ٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به گیتی باقری برای فیلمنامه قاب خالی از قزوین و تندیس جشنواره و مبلغ ٢٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال جایزه نقدی همچنین اولویت حمایت از تولید اثر به عنوان بهترین فیلمنامه اقتباسی به اشکان چاووشی برای فیلمنامه سَلامون از کرمانشاه اهدا شد.

در ادامه مراسم افشین بختیار، سعید پوراسماعیلی و ابراهیم مرادی روی صحنه آمدند تا جوایزبخش عکسرا اهدا کنند.

در این بخش لوح تقدیر و مبلغ ٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به مجتبی اسماعیل زاد برای عکس مرگ تدریجی یک رویا از ارومیه و لوح تقدیر و مبلغ ٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به مهری رحیم زاده از قزوین اهدا شد.

لوح تقدیر و مبلغ ١٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به عنوان بهترین استعداد جوان به صادق وثوقی نظر برای عکس سردرگمی از کرمانشاه اهدا شد.

لوح تقدیر و مبلغ ١٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به عنوان عکس سوم به محمدرضا رجایی مقدم برای عکس قدیم و جدید از کرمانشاه اهدا شد.

دیپلم افتخار و مبلغ ١٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به عنوان عکس دوم به کاترین ملکی نظری برای عکس نفس آخر از کرج و تندیس جشنواره و مبلغ ٢٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به عنوان عکس اول به قاسم فتحی برای عکس در امتداد آسمان از ارومیه اهدا شد.

تندیس جشنواره و مبلغ ٢٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به عنوان بهترین مجموعه عکس به عبدالرضا کاکایی برای مجموعه عکس زندگی مجازی از کرمانشاه اهدا شد.

مسعود امینی تیرانی، کاوه مظاهری، جعفر صانعی مقدم و سعید نجاتی جوایز بخش های مختلف فیلم را اهدا کردند.

بخش فیلمنامه

دیپلم افتخار و مبلغ ١٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به امید وفایی برای فیلم سزارین از ملایر و تندیس جشنواره و مبلغ ٢٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به احمد میرهاشمی برای فیلم آن سوی خیابان از کرج اهدا شد.

امید وفایی گفت: قاعده نسل گذشته این است که هیچ وقت نمی ایستد و همیشه مبارزه می کند.

بخش تصویربرداری

دیپلم افتخار و مبلغ ١٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به اصغر لایی برای فیلم تروفه از کرمانشاه و تندیس جشنواره و مبلغ ٢٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به پیمان عباس زاده برای فیلم آرا از ارومیه اهدا شد.

بخش تدوین

تندیس جشنواره و مبلغ ٢٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال مشترکا به هادی احمدی برای فیلم دادا سلطنه از بانه و باران سرمد برای فیلم کلینراز همدان اهدا شد.

بخش صدا

تندیس جشنواره و مبلغ ٢٥/٠٠٠/٠٠٠ به مجید هاشمی پور و آرش قاسمی برای فیلم آلاناز همدان اهدا شد.

بخش فیلم پویانمایی

دیپلم افتخار و مبلغ ١٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به جلال نعیمی برای فیلم هراساز کرمانشاه و تندیس جشنواره و مبلغ ٣٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به آذر منصوری برای فیلم طناباز سنندج اهدا شد.

نعیمی در بخش انیمیشن گفت: داستان انیمیشن من زمانی به ذهنم رسید که یک پدر و پسر را دیدم که در کنار خیابان گدایی می کردند اما بعدها متوجه شدم که پدر در حال ترک اعتیاد خود است و پسر به مدرسه می رود و تحت حمایت قرار گرفته است.

بخش فیلم مستند

تندیس جشنواره و مبلغ ٣٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به هادی احمدی برای فیلم دادا سلطنه از بانه اهدا شد.

بخش فیلم تجربی

تندیس جشنواره و مبلغ ٣٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال مشترکا اهدا به سیدوحید حسینی نامی برای فیلم کل به جزء از تبریز و سامان آریان پور برای فیلم بازی روی ماهاز کرمانشاه اهدا شد.
در ادامه از داوران جشنواره خواستند که صحنه را ترک کنند تا جوایز بخش بهترین فیلم اهدا شود.

بخش فیلم داستانی

تندیس جشنواره و مبلغ ٣٥/٠٠٠/٠٠٠ ریال به ﺍﻣﻴﺮ ﺭﺿﺎ ﺟﻼﻟﻴﺎﻥ برای فیلم خروس ها از قزوین اهدا شد.

استعداد جوان

در بخش استعداد جوان، تندیس جشنواره و مبلغ ٢٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﻣﻴﻘﺎﻧﯽ برای فیلم کلینر از همدان اهدا شد.

جایزه بزرگ

همچنین تندیس جایزه بزرگ جشنواره و مبلغ ٥٠/٠٠٠/٠٠٠ ریال به یوسف کارگر برای فیلم آرا از ارومیه اهدا شد. یوسف کارگر بعد از دریافت این جایزه گفت: ساخت این فیلم کوتاه به اندازه یک فیلم بلند بسیار سخت بود.

بعد از اینکه از داوران خواسته شد تا به جای خود بازگردند، کاوه مظاهری از جمله داوران این جشنواره گفت: هویت جشنواره به داور و فیلمساز است بقیه فرع ماجرا هستند. ان وقت برای فیلم اصلی ما را پایین می فرستند.

در ادامه و بعد از نشستن داوران سرجای خود، مدیر کل ارشاد کرمانشاه از داوران دوباره دعوت کرد تا روی صحنه بیایند. در ادامه مراسم پوستر سی و چهارمین جشنواره فیلم کوتاه تهران رونمایی شد.

همچنین از کامران رضایی رییس انجمن سینمای‌ جوان کرمانشاه تقدیر شد، وی گفت: خوشحال بودیم که میزبان شما بودیم و امیدوارم در کرمانشاه یک جشنواره دایمی داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: براساس برنامه‌‌ریزی در سال بعد جشنواره ملی روستایی ـ عشایری ‌در ۸ روستا برگزار می‌شود که این شعاع ایمانی و حبی به امام رضا علیه‌السلام در همه مراکز مختلف روستایی کشور خود را نشان دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی با معرفی برترین‌ها با حضور قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در روستای سرکره استان بوشهر به کار خود پایان داد.

سیدمحمد هاشمی شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری روستایی در سرکره استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر برگزاری این جشنواره را یک شجره طیبه و نهال مبارک در روستای سرکره دشتستان دانست و اظهار داشت: 29 فروردین امسال نخستین اختتامیه ششمین جشنواره ملی آسمان هشتم با شرکت گروه‌های سرود و نمایش روستایی استان‌های مختلف کشور در روستای کردر رضوی میناب با یک عشق آسمانی به امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام جشنواره‌های فرهنگی هنری رضوی را سبب توسعه و تعمیق آن در نقاط مختلف دانست و تصریح کرد: امسال برای نخستین‌بار جشنواره ملی روستایی و عشایری، در روستای کردر رضوی میناب هرمزگان آغاز به کار کرد و بخش دیگر از این جشنواره در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر اجرا شد.

وی اضافه کرد: براساس برنامه‌‌ریزی در سال بعد جشنواره ملی روستایی ـ عشایری ‌در 8 روستا برگزار می‌شود که این شعاع ایمانی و حبی به امام رضا علیه‌السلام در همه مراکز مختلف روستایی کشور خود را نشان دهد.

هاشمی با اشاره به برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا علیه‌السلام خاطرنشان کرد: این جشنواره مبارک و نورانی بیست و یکمین دوره خودش را طی می‌کند در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود و اختتامیه این جشنواره در میلاد امام رضا علیه‌السلام در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امسال این جشنواره نه تنها به‌صورت معمول خودش برگزار شد بلکه هم از جهت مردمی بودن و توسعه کار و هم از جهت عمق فنی و کارشناسی الحمدلله بسیار رشد کرده بود.

هاشمی با اشاره به ایجاد جوانه‌های دیگر این جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره فرهنگی هنری رضوی جوانه‌های دیگر زده که جشنواره فیلم دینی رضوان از آن جمله است و اختتامیه این جشنواره آبان ماه امسال برگزار می‌شود.

وی با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام که امسال بیست و یکمین آن برگزار شده است گفت: از خدمات مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و دیگر دست‌اندرکاران اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر قدردانی می‌شود.

مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر که با اجرای خلاقانه و پر انرژی استاد سعید نوذری برگزار شد در بخش‌های «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

ارسال 1500  اثر به جشنواره

معاون ترویج و جریان‌سازی بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام نیز با اشاره به اینکه در ششمین دوره جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان 1500 آثار ارسال شد گفت: آثار 50 هنرمند در سه بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستا از استان‌های، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر ارائه و برترین‌ها معرفی شدند.

سعید زمانی ادامه داد: در رشته نقالی 14 نفر، چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی 3 هنرمند و در بخش عکس روستایی 14 نفر برگزیده شدند.

برگزیدگان جشنواره عکس روستایی عشایری رضوی

بخش عکاسان آزاد

داود کهن ترابی ، رتبه اول – لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره

امین رحمانی، رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی

محسن کابلی، رتبه سوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی

مهدی ایمانی، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

جواد رضایی، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

عبدالرحمن مجرد، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

سعید قاسمی، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

ساسان جواد نیا، تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

بخش عکاسان روستایی

حمید واحدی، رتبه اول- لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره

حمیدرضا حبیبی محب سراج،   رتبه دوم - لوح تقدیر و جایزه نقدی

فائزه کابلی، رتبه سوم لوح تقدیر و جایزه نقدی

سید علی حسینی‌فر، تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

حسین توحیدی‌فر، تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

بخش آرشیوی

یاسر محمدخانی، تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

مهدی عقیقی، لوح تقدیر و جایزه نقدی

برگزیدگان جشنواره پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی

بخش نوجوان

درسا نکویی، رتبه اول از مشهد خراسان رضوی

نرگس یوسفی، رتبه دوم از مشهد خراسان رضوی

هانیه فراسوندی، رتبه سوم مشترک از برازجان بوشهر

امیر رضا حسینی، رتبه سوم مشترک از گناباد خراسان رضوی

بخش کودکان:

سید امیر عباس کرامت ، تقدیر ویژه کودکان از کاشمر

ضحی بابامندی، تقدیر ویژه کودکان از دزفول

رئوف پاشایی، تقدیر ویژه کودکان از مشهد

مرسانا برزگر، تقدیر ویژه کودکان از مشهد

بخش بزرگسال:

نفر اول در این بخش هیئت داوران انتخابی ندارد

آتنا بیات، رتبه دوم به‌صورت مشترک از اراک

سید علی موسی، رتبه دوم به‌صورت مشترک از یزد

فرشته محمدی رتبه سوم از همدان

علی بهاری، تقدیر ویژه از بروجرد

جواد آقاپور، تقدیر ویژه از آمل

جواد همایونی، تقدیر ویژه از مشهد

برگزیدگان جشنواره مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی

مجید بهمنش ، بخش چاووشی خوانی رتبه: برگزیده، لوح تقدیر و هدیه نقدی از قائن خراسان جنوبی

ظاهر مرادی بخش منقبت خوانی رتبه: برگزیده- لوح تقدیر و هدیه نقدی از تربت جام خراسان رضوی

عرفان خان محمدزاده بخش مدیحه سرایی رتبه: برگزیده ، لوح تقدیر و هدیه نقدی از اردبیل

تقدیر از پیشکسوتان مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری رضوی

محمدرضا اسحاقی گرجی، پیشکسوت نغمه خوان، لوح تقدیر و هدیه نقدی از مازندران

کوروش رضوانی فر، پیشکسوت نغمه خوان، لوح تقدیر و هدیه نقدی از کهگیلویه و بویراحمد

ناخدا ستوده، پیشکسوت نغمه خوان ، لوح تقدیر و هدیه نقدی از بوشهر

محمد حسن آبیار، پیشکسوت نغمه خوان، لوح تقدیر و هدیه نقدی از دشتستان بوشهر

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های مسابقات آزاد دارت بانوان کارگر ایران
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • برگزاری رقابت های هفته چهارم مسابقات اسبدوانی فصل بهاره شهرستان گنبدکاووس
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان