Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان لنجان اصفهان در شکوائیه‌ای خطاب به بودا، رهبر بودائیان گفت: ده قانون اخلاقی شما بسیار زیبا و دهن پرکن‌اند، اما همانند حقوق بشر آمریکایی عکس آن عمل می‌شود آنچنان که در میانمار مردان و زنان و کودکان به جرم بودایی نبودن زنده زنده سوزانده و قتل عام می‌گردند. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو شورای تبیین مواضع دفتر بسیج دانشجویی شهرستان لنجان اصفهان در واکنش به جنایات دولت میانمار علیه مسلمانان این کشور شکوائیه‌ای را خطاب به رهبر بودائیان جهان منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این شکوائیه به قرار زیر است:


جناب آقای سیدهارتا گائوتاما (مشهور به بودا)

سلام علیکم

احتراما از آنجا که جنابعالی را انسانی وارسته از هواهای نفسانی و تعلقات دنیوی یافته و از صدق نیت و خیر خواهی شما نسبت به همه موجودات، علی‌الخصوص انسان‌ها، کاملا مطمئن می‌باشیم مبادرت به تنظیم این مکتوب نمودیم.

جناب آقای بودا

با مطالعه تعالیم شما که اکثر ان مطابق اصول انسانی و برپایه میانه‌روی و اعتدال استوار است بر تعجب ما دانشجویان افزوده می‌شود. چرا که میان آنچه هست و باید باشد فاصله از مغرب است تا مشرق.

ما از حقایق ۴ گانه بودا زیاد شنیده و خوانده‌ایم: اینکه زندگی دنیا سراسر رنج است و این رنج دلیل دارد و دلیلش پیروی از هوی و هوس است و راه رهایی از این رنج ترک هوی و هوس و نفسانیات می‌باشد که به هشت روش حاصل می‌شود و آن داشتن ایمان، نیت، گفتار، رفتار، معاش، سعی، توجه، و مراقبت درست است.

جناب بودا

در موعظه "باغ غزالان" خواندهایم که به آن پنج نفر برهمنان فرمود: ید:زندگانی سراسر عیش و نوش و شهوترانی ناپسند است همانطور که زندگانی سراسر رنج و سختی نامطلوب می‌باشد.

همچنین در متون مقدس بودایی آمده است که شما ورود زنان در صف معتقدان و پیروان خود را به اکراه پذیرفتید و پیش‌بینی کردید که شاید ورود زنان در جمع پیروانتان، باعث تزلزل و سستی ارکان دین شما شود.

لازم است به عرضتان برسانیم امروز در کشوری که میانمارش می‌خوانند، زنی که خود را پیرو آیین شما می‌داند، مثلا برای گسترش صلح، جایزه جهانی هم دریافت نموده با زیر پاگذاشتن تعالیم شما و البته با حمایت حاکمانی که آمالشان منفعت‌طلبی و عیش و نوش و شهوترانی است، رنج و المی برای مردمان بوجود آورده که روی جنایتکاران تاریخ را سفید کرده است.

آقای بودا

ده قانون اخلاقی شما برای پیروانتان بسیار زیباست. مثلا اجتناب از کشتن جانداران! و خودداری از تصرف اموال دیگران! و پرهیز از تجاوز به انسان‌ها! و...

این قوانین بسیار زیبا و دهن پرکن‌اند. اما همانند حقوق بشر آمریکایی عکس آن عمل می‌شود آنچنان که در میانمار مردان و زنان و کودکان به جرم بودایی نبودن آواره و غارت می‌شوند و زنده زنده سوزانده و قتل عام می‌گردند.

راستی اجازه دهید آمریکا را در یک جمله برایتان تعریف کنیم. کشوری که حدود ۲۱۰۰ سال بعد از دوران شما با ظلم و ستم به مردمان ایجاد و تاکنون با تجاوز و تعدی ادامه حیات داده و حامی اصلی پیروان شما در میانمار است.

تعجب نکنید. شما دلیل رنج بشر را فقط پیروی از هوی و هوس می‌دانید، اما در روهینگیا دلیل رنج انسان‌ها نه پیروی از هوی و هوس، بلکه فقط مسلمان بودن است ... (مسلمانان پیروان دین اسلام هستند که حدود ۱۲۰۰ سال بعد از شما ظهور کرده و دین صلح و دوستی است).

جناب بودا

امروز عامل رنج و الم آوارگان میانمار درنده خویی عده‌ای شبه انسان گرفتار هوی و هوس است که متاسفانه خود را پیروان شما می‌دانند ...
جالب آن است که شما سعی می‌کردید شاگردان و پیروانتان، همواره در دل محبت و خیر خواهی مطلق برای همه مردم اعم از خوب و بد و کافر و مومن داشته باشند.

ما در کتاب مزامیر شما خواندیم آنجا که فرمود: ید: کینه را با کینه نمی‌توان شست بلکه دشمنی فقط به وسیله دوستی محو و زایل می‌شود.

احتمالا شنیدنش هم برایتان سخت است، اما اکنون پیروان شما حتی همزیستی مسالمت آمیز پیروان دیگر ادیان را نیز با کشتار و غارت و تجاوز پاسخ می‌دهند.

در پایان به عرض می‌رساند اخبار میانمار باعث نفرت آزادگان جهان از بودا و بوداییان می‌شود در حالیکه دالایی لاما (رهبر بوداییان جهان) با آن همه کبکبه و دبدبه، تن‌ها برای خالی نماندن عریضه به محکوم کردن جنایات هم کیشان خود بسنده کرده است.

راستی جناب بودا اگر (براساس کرمه که از اعتقادات مسلم شماست) به دنیا بازگردید چه می‌کنید؟ آیا همانند دیپلمات‌ها، شما هم فقط محکوم می‌کنید؟ به امید روزی که انسان‌ها دیگر به دلیل تفاوت اعتقاد، نژاد و رنگ پوست‌شان کشته نشوند.

والسلام علیکم

شورای تبیین مواضع دفتر بسیج دانشجویی شهرستان لنجان

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۴۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد

دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آنها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آنها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آنها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهاد‌های حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • سنای آمریکا لایحه محدودیت «تیک تاک» را تصویب کرد
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد