Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنایه وندی شرمن نشان می دهد که ایران بازنده برجام است اما عکس العمل نتانیاهو و گفته های ترامپ شکست طرف های خارجی در مذاکرات هسته ای را نشان می دهد.

گروه بین الملل: رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا می گوید برجام اصلاح نشود خارج می شویم و دونالد ترامپ هم آن را توافق نامه ای بد و یکطرفه می داند این اظهارات در حالی است که وندی شرمن در 22 مارس – 2 فروردین 96 - در اندیشکده وودرو ویلسون و در حضور کاترین اشتون با کنایه‌ی تحقیرآمیز به ظریف، عراقچی و تخت روانچی اینطور عنوان کرده که: نمی‌دانستند که زبان اهمیت دارد!/طرف ایرانی «lift» را به معنی پایان دادن و خاتمه دادن ترجمه می کرد!

به گزارش بولتن نیوز، کنایه وندی شرمن به عنوان مذاکره کننده ارشد در برجام نشان می دهد که ایران بازنده برجام و معاهده بین المللی بوده است اما عکس العمل های نتانیاهو و گفته های ترامپ و تیلرسون وجود یک تناقض و شکست را در گفته های طرف های خارجی ایران در مذاکرات هسته ای و پیروزی ایران نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع استراتژی متفاوت آمریکا و اتحادیه اروپا و به هم ریختگی گفتاری در ابراز نتایج برجام در بین طرف های ایران نشان می دهد که ایران علی رغم اینکه ادعا می شود انقدر ها هم در مذاکرات هسته ای دست و پا بسته و شکست خورده نبوده و اصولا واکنشهای طرف های خارجی به نتایج برجام نشان می دهد که آنها هنوز نمی دانند که ایران پیروز شطرنج مذاکرات بوده است.

از سوی دیگر این سردرگمی و ادعاهای واحی مخالفین خارجی برجام را می توان نوعی فرار به چلو برای فشار بیشتر به ایران عنوان کرد و اینطور نتیجه گرفت که می خواهند به مرگ بگیرند تا ایران به تب رازی شود.

در این بین به نظر می رسد سیاستمردان ایرانی با توجه به گشایشهایی که بعد از برجام به دست آمده باید هرچه زودتر نسبت به بهره برداری از آن اقدام کنند و در این بین دو مسئله از همه مهم تر است.

اول اینکه مسئولین باید دست رانت خواران و سوء استفاده کنندگان داخلی از برجام را قطع کنند تا امکان ایجاد فضایی باز و بدور از فساد و ارتشاء و حیف و میل بیت امال به وجود آید و دوم باید هر چه سریعتر به سمت گسترش هرچه بیشتر روابط با کشورهای صاحب دانش و تکنولوژی گام برداشت و سرمایه گذاری در داخل را توسعه داد.

در این رابطه رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا، می گوید که آمریکا در صورتی به پایبندی به توافق اتمی میان ایران و قدرت ها، برجام، ادامه خواهد داد که این موافقتنامه تغییر کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز او در مصاحبه ای با شبکه فاکس نیوز گفت که به خصوص بندهای موسوم به غروب که براساس آن بعضی از محدودیت های ایران به مرور زمان برطرف می شود مایه نگرانی آمریکاست.

او گفت: اگر قرار است به توافق ایران پایبند بمانیم باید تغییراتی در آن داده شود. به روشنی بگویم که بندهای غروب «راه مناسبی برای حرکت به جلو نیست. به زبان ساده... انداختن مسئولیت به گردن آیندگان است.»

اخیرا به نقل از منابع مطلع در آمریکا گزارش شد رکس تیلرسون در حال تماس با شرکای اروپایی آمریکاست تا محدودیت‌های برنامه هسته‌ای ایران را که بر اساس توافق برجام در حدود ۱۰ سال است٬ به بعد از پایان این تاریخ گسترش دهد.

از جمله مهم‌ترین اهداف دولت ترامپ اعمال محدودیت بر برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران پس از انقضای برجام عنوان شده است.

روز دوشنبه ژان ایو لو دریان، وزیر خارجه فرانسه، در واکنش به چنین نگرانی هایی، پیشنهاد مذاکراتی برای تقویت این توافق بعد از پایان دوره ده ساله آن در سال ۲۰۲۵ میلادی را داد.

آقای تیلرسون ساعاتی پس از آن صحبت می کرد که دونالد ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در حضور رهبران بسیاری از کشورهای جهان گفت: نمی‌تواند اجازه دهد ایران به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده خود در منطقه ادامه دهد و بر توان موشکی خود بیفزاید.

رئیس جمهور آمریکا درباره ایران و توافق هسته‌ای با این کشور، یک بار دیگر از یک طرفه بودن و بد بودن این توافق سخن گفت و اضافه کرد: ما نمی‌توانیم به توافقنامه پایدار بمانیم، اگر پوششی باشد برای ساخت یک برنامه هسته‌ای.

یک شب پیشتر حسن روحانی رئیس جمهور ایران در مصاحبه با کریستن امانپور از شبکه سی ان ان گفت که اگر آمریکا از برجام خارج شود هزینه سنگینی خواهد داد.

او گفت: برجام یک تعهد چند جانبه بین المللی و مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل است. خروج از این تعهد هزینه بسیار سنگینی برای آمریکا خواهد داشت. فکر نمی‌کنم آمریکایی‌ها این هزینه سنگین را تحمل بکنند، برای یک کاری که کاملاً برای آنها بی‌خاصیت خواهد بود. خروج آنها از برجام هیچ خاصیتی برای آنها ندارد اما در عین حال اعتماد جهانی را نسبت به آمریکا به طور کلی از بین خواهد برد.

آقای روحانی گفت که کشورش آماده است به خروج آمریکا واکنش نشان دهد.

او گفت: از آنجایی که فعالیت‌ها و برنامه‌های آقای ترامپ تا حدی غیرقابل پیش‌بینی است، بنابراین ما هم برای آن شرایط پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده ایم.»

گزینه های مختلفی را در برابر این موضوع در اختیار خواهیم داشت. اگر آمریکا از برجام خارج شود. برای این کار برنامه‌ریزی و فکر شده که چه اقداماتی انجام خواهیم داد؛ بنابراین اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد به سرعت اقدامات ایران را دنیا شاهد خواهد بود. ایران اگر بخواهد برگردد به شرایط قبل از برجام، در عرض چند روز این کار انجام خواهد شد.»

یک روز پیش از او رهبر ایران هشدار داده بود: ملت ایران محکم ایستاده و هر حرکت غلط نظام سلطه در قضیه برجام، با عکس العمل جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.»

بنابه گزارش ها آقای ترامپ روز دوشنبه در جریان دیدار خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در نیویورک، گفته بود به زودی در مورد توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی تصمیم خواهد گرفت.

او بارها از برجام انتقاد کرده و آن را توافقی بد خوانده است.

رئیس جمهور آمریکا در نطق روز سه شنبه در مجمع عمومی برجام را برای آمریکا مایه شرمساری« خواند.

بعد از این اظهار نظر بسیاری از ناظران نتیجه گیری کردند بعید است او در توافقی بماند که آن را با این عبارات توصیف می کند.

آقای تیلرسون روز یکشنبه در مصاحبه ای با شبکه سی بی اس یک بار دیگر گفته بود ایران به متن برجام متعهد است اما روح آن را نقض می کند. او از جمله به برنامه موشکی ایران اشاره داشت.

دولت ترامپ ماه پیش در روز ۱۸ ژوییه برای دومین بار تایید کرد که ایران به توافق اتمی که دو سال پیش با قدرت ها امضا کرد پایبند بوده است.

اما رسانه های آمریکایی گزارش دادند که آقای ترامپ با اکراه و پس از اصرار بعضی مقام های ارشد دولت حاضر به تایید پایبندی ایران به برجام شد.

به گزارش نیویورک تایمز آقای ترامپ بار قبل هم نمی خواست پیروی ایران از برجام را تایید کند اما اعضای ارشد دولتش او را قانع کردند تا زمان تنظیم یک استراتژی تازه برای رسیدگی به مشکل ایران چنین کند.

خبرگزاری رویترز روز ۱۲ سپتامبر در گزارشی به نقل از شش مقام فعلی و سابق آمریکایی نوشت آقای ترامپ در حال ارزیابی استراتژی جدیدی علیه نیروهای تحت حمایت ایران در عراق و سوریه و همچنین مقابله با برنامه موشکی بالستیک ایران است.

به گزارش رویترز، جیم ماتیس، وزیر دفاع، رکس تیلرسون، وزیر خارجه، هربرت ریموند مک‌مستر، مشاور امنیت ملی آمریکا و چند مقام بلندپایه این کشور از جمله پیشنهادکنندگان این طرح بوده‌اند.

بر اساس توافق جامع اتمی، برجام که در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما٬ میان ایران و شش قدرت جهانی به دست آمد ایران برخی از محدودیت‌های موقت را در برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود پذیرفت.

این محدودیت‌ها پس از پایان تاریخ پیش‌بینی شده در توافق برجام که عمده آن ۱۰ ساله است٬ پایان می‌یابد و سپس برنامه اتمی ایران مطابق قوانین آژانس همانند دیگر کشورها به صورت عادی ادامه پیدا می‌کند.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است

بازیکن پیشین تیم فوتبال تراکتور اعتقاد دارد،‌ سرخپوشان تبریزی همیشه در فصل نقل‌وانتقالات بازنده هستند. - اخبار ورزشی -

محمد ایران‌پوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تراکتور و اینکه سرخپوشان تبریزی دوباره در راه رسیدن به قهرمانی در لیگ برتر ناکام ماندند، گفت: تراکتور در این فصل هم نتایج سینوسی داشته و در هفته‌ها هم خوب نتیجه نگرفته است. با تمام مانورهایی که در مورد جذب بازیکن داده می‌شود دوباره باید حرف‌های گذشته‌ام را تکرار کنم و بگویم که تراکتور همیشه در فصل نقل‌وانتقالات بازنده است. این باشگاه هر سال اسکلت اصلی خودش را از دست می‌دهد و همین موضوع بزرگ‌ترین ضربه را به تراکتور می‌زند.

مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم و بیشتر کار کنم!

 

وی در ادامه افزود: من چشم‌داشتی برای حضور در تراکتور ندارم و نمی‌خواهم در این فوتبال فعالیت کنم، ولی معتقدم باشگاه تراکتور نیاز به افراد دلسوز دارد، آنهایی که بتوانند به تراکتور کمک کنند. آقای زنوزی به‌عنوان مالک باشگاه در این سال‌ها خیلی هزینه کرده، ولی این هزینه‌ها هیچ دستاوردی را به همراه نداشته‌ است. وقتی در پایان فصل 15 بازیکن از تراکتور جدا می‌شوند نمی‌توان توقع داشت که در فصل آینده اتفاقات خوبی رخ دهد، چون هر تیمی برای موفقیت نیاز به ثبات دارد.

ایران‌پوریان در مورد بحث‌های چند روز اخیر مبنی بر حضور یحیی گل‌محمدی در تراکتور و اینکه باشگاه به‌صورت موقت حمید مطهری را با صلاحدید گل‌محمدی به‌عنوان سرمربی انتخاب کرده است، خاطر نشان کرد: به هر حال گل‌محمدی یک مربی پرافتخار و باتجربه است که در سال‌های گذشته هم در تراکتور حضور داشته و می‌تواند گزینه مناسبی برای هدایت این تیم باشد. البته بحث من فراتر از این مسائل است و تراکتور باید برای موفقیت ثبات تیمی داشته باشد. متأسفانه افراد دلسوز در این باشگاه حضور ندارند و همین موضوع به تراکتور ضربه زده است. شما ببینید که در این سال‌ها خیلی از بازیکنان توسط چه افرادی به تراکتور آمده‌اند.

مدافع - هافبک پیشین تیم فوتبال تراکتور همچنین یادآور شد: باشگاه تراکتور باید یک کمیته نقل‌وانتقالاتی قوی داشته باشد، کمیته‌ای که در آن افراد فنی و متخصص حضور داشته باشند تا به‌صورت دقیق روی ورود و خروج بازیکنان نظارت کنند. تراکتور در این مقطع بیشتر از هر چیزی به افراد دلسوز نیاز دارد نه آدم‌هایی که دنبال منافع فردی باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم