Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@03:15:18 GMT

هزینه ریالی ویزا و بیمه اربعین چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۹۰۱۹۶

با ثبت نام ۴۸ هزار زائر ایرانی در سامانه سماح و پرداخت حدود ۱۹۲ هزار تومان برای دریافت بیمه، ویزا و نحوه خروج از مرز به نظر می‌رسد که زائران با نظم بهتری نسبت به سال گذشته به عزیمت قانونی به راهپیمایی اربعین در عراق فکر می‌کنند.

خبرگزاری فارس: امسال زودتر از سال گذشته مسئولان با برنامه‌‌ریزی‌های صورت گرفته می‌کوشند ضمن نظم بخشی به ارائه خدمات، آرامش بهتری را در بین زائرین اربعین بوجود آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای اینکه از آخرین وضعیت افراد ثبت‌نام کرده در سامانه سماح، هزینه‌های ثبت‌نام، چگونگی دریافت خدمات مختلف و ... گزارش تهیه شده است.

محسن نظافتی در گفت‌‌‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره آخرین آمار ثبت نام زائرین اربعین در سامانه سماح گفت:‌ تاکنون بیش از 48 هزار نفر از زائرین اربعین در این سامانه ثبت نام کرده‌‌اند.

وی افزود: با تمهیداتی که سال گذشته در ستاد مرکزی اربعین صورت گرفت، 3 بانک عامل ملی، ملت و سپه متولی بحث مالی ویزای اربعین بودند و با برنامه‌ریزی صورت گرفته زائران در سامانه سماح معادل ریالی هزینه ویزا را از طریق درگاه بانک‌های ملی و ملت پرداخت می‌کردند و لازم نبود که زائران برای هزینه ویزا به دنبال تهیه ارز باشند.

نظافتی با بیان اینکه بیمه برای زائرین اربعین اجباری است، افزود: زائرین می‌توانند با بهره‌مندی از بیمه اجباری در این خصوص در صورت بروز حوادث مختلف، بیماری، تصادفات، فشارهای جمعیت و یا حملات تروریستی از بیمه اجباری که پشتوانه حمایتی زائرین است بهره‌مند شوند.

وی افزود: زائرین می‌توانند با بهره‌مندی از بیمه اجباری در این خصوص در صورت بروز حوادث مختلف، بیماری، تصادفات، فشارهای جمعیت و یا حملات تروریستی از بیمه اجباری که پشتوانه حمایتی زائرین است، بهره‌مند شوند. امسال برای چهارمین سال پیاپی سامانه سماح برای ثبت‌نام زائرین اربعین در نظر گرفته شده که مردم می‌توانند هر جایی که دسترسی به اینترنت داشته باشند، ثبت‌نام خود را انجام دهند؛ ضمن اینکه زائرین اربعین همچنین می‌توانند با مراجعه مستقیم به 2400 دفتر زیارتی وابسته به سازمان حج و زیارت ثبت‌نام خود را انجام دهند.

نظافتی خاطرنشان کرد: زائرین اربعین با ثبت‌نام و درج اطلاعات خود در سامانه سماح و دریافت ویزای معتبر هیچ گونه اضطرابی نخواهند داشت: ضمن اینکه وجوه پرداختی هم صرفاً از طریق درگاه‌های اینترنتی در نظر گرفته شده در سامانه سماح خواهد بود و به هیچ وجه به حساب شخصی نبوده و از طریق دستگاه‌های POS نخواهد بود و به مانند پرداخت قبوض است.

وی خاطرنشان کرد: رقم هزینه پرداختی زائرین اربعین نهایی شده حدود (192 هزارتومان) که تمام آن به صورت ریال ایرانی پرداخت و حتی هزینه 40 دلاری دریافت ویزا هم که طبق نرخ آزاد بانک مرکزی با این روش است و می‌کوشیم با این کار زائرین گرفتار دلالان ارز نشوند.

مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت، گفت: ثبت‌نام در سامانه سماح تا نزدیک اربعین ادامه خواهد داشت و این کار تا زمانی که سازمان حج و زیارت تشخیص دهد که برای دریافت ویزای اربعین وقت است، ادامه خواهد داشت.

مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت درباره استفاده زائرین از مرزهای خروجی هم خاطرنشان کرد: مرزهای خروجی توسط وزارت کشور مشخص می‌شود که زائرین اربعین برخی استان‌ها از تمامی مرزهای خروجی امکان استفاده دارند و برخی استان‌ها از یک یا 2 مرز.

نظافتی گفت: هر زائر اربعین از هر جایی که ویزای خود را دریافت می‌کند، تابع تقسیم‌بندی‌های جغرافیایی انجام شده برای خروج از مرز توسط وزارت کشور خواهد بود.

قطع اعزام کاروان‌‌های عتبات سازمان حج در ایام اربعین

رییس سازمان حج و زیارت نیز درباره برنامه‌های عتبات با بیان اینکه اعزام به عتبات در موسوم اربعین قطع خواهد شد، گفت: در حال حاضر روزانه بین 2000 تا 2200 نفر به عراق اعزام می‌شوند که در محرم این تعداد افزایش پیدا می‌کند، اما در اربعین اعزام کاروان‌ها به صورت کامل قطع خواهد شد.

محمدی درباره اعزام به اربعین نیز گفت: سازمان حج یکی از کمیته‌های زیرمجموعه ستاد اربعین است که فقط مسئولیت ثبت نام و گرفتن ویزای زائران را بر عهده دارد. حتی هماهنگی برای چگونگی صدور ویزا در حوزه اختیار این سازمان نیست.

هزینه ریالی ویزا با نرخ روزانه ارز محاسبه می‌شود

وی ادامه داد: سامانه سماح از اوایل شهریورماه برای ثبت نام متقاضیان اربعین فعال شده و به هیچ وجه برای ثبت‌نام نباید به شخصی پول نقد داده شود. هزینه بیمه متقاضیان سفر اربعین 25 هزار تومان، نرخ ثبت‌نام 10 هزار و 900 تومان و هزینه ویزا معادل 40 دلار است که به صورت ریالی پرداخت می‌‌شود.

رییس سازمان حج و زیارت افزود: هزینه ویزا در سامانه سماح به صورت ریالی حدودا یک میلیون و 920 هزار ریال است که طبق توافق با بانک مرکزی، قرار شده این رقم براساس نرخ رسمی و روزانه اعلامی از سوی این بانک تعیین شود. برای همین خیلی دقیق نمی‌توان گفت مبلغ ریالی چقدر است ولی حدودا 192 هزار تومان است.

صدور روزانه 100 هزار ویزای اربعین به صورت میانگین

«راجح صابر عبود الموسوی» با بیان اینکه از روز چهارشنبه 15 شهریور کار صدور ویزای اربعین آغاز و این روند تا آخرین روز ادامه پیدا خواهد کرد ضمن اینکه دو کشور ایران و عراق در تفاهم‌نامه همکاری امضاشده به توافق رسیدند که علاوه‌بر سفارت بغداد در تهران، 3 کنسولگری مشهد، اهواز و کرمانشاه در زمینه صدور روادید اربعین فعالیت داشته باشند ضمن اینکه علاوه‌بر این دفاتر دائم، 12 دفتر موقت صدور ویزای اربعین هم کار خود را از مهرماه آغاز خواهند کرد.

سفیر عراق در تهران خاطرنشان کرد: از 22 سپتامبر کار صدور ویزا در 12 دفتر موقت آغاز خواهد شد، ضمن اینکه هزینه صدور ویزای اربعین هم 40 دلار است و دفاتر و کنسولگری‌های عراق برای صدور ویزای اربعین به‌صورت روزانه 100 هزار روادید را صادر خواهند کرد.

آغاز عملیات اعزام 20 روز قبل از روز اربعین

مجید آقابابایی مدیرکل امور مرزی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران بابیان اینکه 59 روز تا اربعین زمان باقی مانده تصریح کرد: 20 روز قبل از اربعین عملاً عملیات اعزام ویژه این ایام اجرایی خواهد شد ضمن اینکه در جهت تسهیل تردد زائران اربعین تقسیم‌بندی استانی جهت عزیمت به مرزها صورت گرفته و مشخص است که هر یک از استان‌ها از چه مرزی باید خارج شوند.

وی افزود: اوایل هفته آینده اسامی استان‌هایی که از مرزهای زمینی زائران خود را خارج خواهند کرد، ‌اطلاع‌رسانی خواهد شد اما ما از آنها به‌صراحت می‌خواهیم و تأکید می‌کنیم که از همان مرز مشخص‌شده باید زائران تردد داشته باشند.

اعتبار ویزای اربعین 3 ماه و مدت ماندگاری 30 روز

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران افزود: از زمان اخذ ویزا 3 ماه فرصت خروج از کشور به زائران داده شده و مدت ماندگاری در عراق هم 30 روز است لذا زائران اربعین باید مدیریت زمان داشته باشند


آقابابایی درباره مبلغ روادید و هزینه آن گفت: مبلغ روادید و هزینه‌های دفاتر برای صدور ویزا به‌صورت ریالی است و به‌هیچ‌وجه نیازی به تهیه ارز در این خصوص نیست؛ چرا که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مسئولیت تبدیل ارز را برعهده خواهد داشت.

وی تصریح کرد: از اوایل مهرماه فعالیت 12 دفتر موقت صدور ویزا هم آغاز خواهد شد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،گرفتن ویزای دانشجویی اروپا دروازه‌ای به سوی یک سفر تحول آفرین است که مملو از فرصت‌های آموزشی، شغلی و فرهنگی است. شما با داشتن ویزای تحصیلی می‌توانید در مهد علم و دانش غوطه ور شوید و از بهترین دانشگاه‌های اروپا مدرک معتبر بگیرید. شما با تحصیل در کشورهای اروپایی نه تنها در یک سیستم آموزشی قوی تحصیل می‌کنید، بله تجربه فوق العاده‌ای از زندگی در قاره سبز به دست خواهید آورد؛ اما گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟ در این بررسی به این سوال پاسخ کاملی می‌دهیم.

مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا

اخذ ویزای دانشجویی اروپا شامل چند مرحله مختلف است که شاید بسته به کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت باشد؛ اما در اکثر موارد مراحل دریافت ویزای تحصیلی اروپا برای کشورهای گوناگون مشابه است. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود در کشور مقصد پذیرش بگیرید و سپس برای ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه به مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا با جزئیات بیشتر اشاره می‌کنیم:

1- از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید

شما نمی‌توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید تا زمانی که از دانشگاهی در اروپا نامه پذیرش نگرفته‌اید. برای اخذ پذیرش باید ابتدا کشور مقصد خود را انتخاب کنید. سپس دانشگاه‌های آن کشور را از نظر اعتبار، امکانات آموزشی، رشته‌های تحصیلی و مقدار شهریه بررسی کنید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش را در وبسایت رسمی دانشگاه مطالعه کنید. شرایط اصلی برای پذیرش شامل ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهی مهارت زبان و تمکن مالی هستند.

مدارک ضروری نیز شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس به اندازه پاسپورتی و سایر موارد خواهند بود. برای مثال، تحصیل در فرانسه و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های این کشور به مدرک مهارت زبان فرانسوی از طریق آزمون TEF یا TCF دارد. بعد از این که شرایط لازم را داشتید و مدارک لازم را ارسال کردید، باید منتظر نامه پذیرش باشید. اگر دانشگاه به درخواست شما جواب پاسخ مثبت داد، حالا باید برای ویزای دانشجویی اروپا اقدام کنید.

2- نوع ویزای دانشجویی را مشخص کنید

نوع ویزای مورد نیاز شما به ملیت و طول دوره تحصلیتان بستگی دارد. دانشجویان اتحادیه اروپا برای تحصیل در یکی دیگر از کشورهای عضو شینگن نیازی به ویزا ندارند، اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند کمتر از 90 روز تحصیل کنند، معمولاً باید برای ویزای دانشجویی شینگن کوتاه مدت درخواست دهند. برای دوره‌های بیش از 90 روز نیاز به ویزای دانشجویی طولانی مدت است. برخی از کشورها نیز برای دوره‌های زبان یا برنامه‌های تحقیقاتی ویزاهای خاصی دارند و برخی از ملیت‌ها ممکن است از ویزا برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا معاف باشند.

اتحادیه اروپا از کشورهای مختلف زیادی تشکیل شده است و هر کشور فرآیند درخواست ویزا و شرایط لازم را برای ویزای تحصیلی بلندمدت خود ارائه می‌دهد، بنابراین گام بعدی تحقیق در مورد شرایط خاص ویزا برای کشوری است که در آن تحصیل خواهید کرد. دانشگاه انتخابی خود یا سفارت کشوری که قصد تحصیل دارید را بررسی کنید. مهم است که تحقیقات خود را زودتر انجام دهید تا مطمئن شوید که زمان کافی را برای آماده کردن درخواست خود دارید.

3- مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

مدارکی که باید برای درخواست ویزای دانشجویی خود ارائه دهید، بسته به کشوری که برای آن درخواست می‌دهید متفاوت است. با این حال، اکثر کشورها به مدارک زیر نیاز دارند:

پاسپورت معتبر مدارک تحصیلی مدارک شناسایی نام پذیرش دانشگاه گواهی تمکن مالی بیمه تحصیل در خارج از کشور گواهی سابقه کیفری گواهی پزشکی رسید پرداخت هزینه‌های ویزا

همچنین ممکن است لازم باشد مدارک دیگری مانند مدرک مهارت زبان را نشان دهید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد از حمایت مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی و شهریه خود در حین تحصیل در اروپا برخوردار هستید. مقدار مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در هر کشور متفاوت از دیگری است که اغلب به تاییده بانکی برای موجودی کافی حساب یا گردش حساب در 6 ماه گذشته نیاز دارد. در ادامه به مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در چند کشور اروپایی اشاره می‌کنیم:

آلمان: 11208 یورو در سال ایرلند: 7 هزار یورو در سال اسپانیا: 7200 یورو در سال سوئد: 9450 کرون در ماه (حدود 845 یورو در ماه)

4- درخواست ویزای خود را ارسال کنید

روند درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند بسیار طولانی باشد، بنابراین مهم است که حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود برای ویزا اقدام کنید. پس از جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز می‌توانید روند درخواست ویزا را آغاز کنید که معمولاً شامل پر کردن فرم درخواست آنلاین و ارسال آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری کشوری است که در آن قصد تحصیل دارید. همچنین ممکن است به مصاحبه با افسر سفارت نیاز باشد که باید برای این کار قرار ملاقات رزرو کنید. برای مثال، اگر قصد تحصیل در انگلستان را دارید باید از طریق دفتر شرکت vfs global اقدام کنید. این دفتر از سوی سفارت انگلیس برای پیگیری کارهای ویزا در تهران فعالیت می‌کند.

5- منتظر بمانید تا ویزای شما پردازش شود

پس از ارسال درخواست ویزای دانشجویی اروپا باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی شوند. زمان پردازش بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشد. پس از تایید ویزا، سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید ویزای خود را شخصاً در زمان مقرر دریافت کنید یا اینکه برای شما پست شود.

6- برای ثبت نام به مقامات محلی مراجعه کنید

تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی شما از اولین زمان ورود و تا روزی است که باید کشور را ترک کنید. مطمئن شوید که خیلی زودتر از تاریخ ورود به کشور مقصد وارد نمی‌شوید، زیرا اجازه ورود نخواهید داشت. پس از ورود، معمولاً باید در دفاتر مقامات محلی جهت ثبت نام مراجعه کرده تا به صورت قانونی در کشور تحصیل و زندگی کنید. ثبت نام در مقامات محلی در چند کشور اروپایی مختلف به شرح زیر است:

آلمان: باید به اداره ثبت محل سکونت (Einwohnermeldeamt) بروید و برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام خارجیان (Ausländerbehörde) ثبت نام کنید. ایرلند: برای دریافت اجازه اقامت باید در دفتر خدمات مهاجرت و تابعیت ایرلند (INIS) ثبت نام کنید. اسپانیا: برای دریافت کارت اجازه اقامت باید در ایستگاه پلیس محلی (Comisaría de Policía) ثبت نام کنید. سوئد: برای دریافت شماره هویت شخصی سوئدی و دریافت کارت اجازه اقامت باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام کنید. برای گرفتن ویزای دانشجویی اروپا به کجا مراجعه کنیم؟

دریافت ویزای دانشجویی اروپا می‌تواند کار دشواری به نظر برسد، اما با پیروی از قوانین و انجام مو به مو مراحل این فرآیند آسان خواهد بود. به یاد داشته باشید که برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی زوداز موعد اقدام کنید، زیرا شروع ترم دانشگاه‌ها مهلت مشخص دارند. برای اینکه بتوانید مراحل گرفتن ویزای دانشجوی اروپا را طبق قوانین کشور مقصد و با راحتی بیشتر انجام دهید، توصیه می‌کنیم «موسسه مهاجرتی زنگنه» را انتخاب کنید. این موسسه به دلیل داشتن مشاوران خبره و پرونده‌های موفق می‌تواند‌ به شما در رسیدن به آرزوهایتان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو