Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان گفت: رانندگان سرویس مدارس بدون تعیین صلاحیت فردی حق جابه جایی دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی را ندارند.

سرهنگ رضا محمدزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس اظهار داشت: رزمندگان 8 سال دفاع مقدس با جانفشانی‌های خود درخت انقلاب و اسلام را آبیاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان اینکه پلیس‌های تخصصی مختلف ناجا در استان گیلان با همکاری یکدیگر آسایش گیلانیان را تامین می‌کنند گفت: ساماندهی سرویس مدارس در چندسال گذشته در دستور کار پلیس قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه پلیس اماکن عمومی با همکاری پلیس راهور استان ‌گیلان برای ساماندهی سرویس مدارس گیلان می‌کوشند افزود: دغدغه خانواده‌ها در مورد افرادی که فرزندان آنان را به مدارس می‌رساندند علت اصلی ساماندهی سرویس مدارس است.

محمدزاده با بیان اینکه از پایان خردادماه جلسات زیادی با مدیران آموزش و پرورش درباره ساماندهی سرویس دانش آموزان برگزار شد خاطرنشان کرد: این ساماندهی، تمام دستگاه‌ها را برای نظارت بیشتر به افرادی که دانش آموزان را جابه‌جا می‌کنند موکلف کرده است.

وی با اعلام اینکه به سرویس‌های مدارسی که دارای مجوز از طرف تاکسیرانی استان گیلان هستند کارت داده شده است عنوان داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی جلوی تردد خودروهای بدون مجوز و بدون کارت را می‌گیرد و خودروی رانندگان متخلف ضبط می‌شود.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه رانندگان سرویس مدارس به خانواده‌ها خدمات ارائه می‌دهند و در حوزه اصناف قرار می‌گیرند اعلام داشت: صلاحیت فردی رانندگان سرویس مدارس توسط پلیس اماکن عمومی استان گیلان بررسی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه هیچ یک از رانندگان سرویس مدارس بدون تعیین صلاحیت فردی توسط پلیس اماکن عمومی حق جابه جایی هیچ یک از دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی را ندارند گفت: رانندگان سرویس دانش‌آموزان توسط مدیران مدارس گیلان به پلیس اماکن عمومی معرفی می‌شوند.

محمدزاده رانندگان سرویس مدارس را معلم دانش آموزان در زمان جابه‌جایی آن‌ها از منزل به مدرسه و بالعکس خواند و بیان داشت: رفتار رانندگان سرویس مدارس در شکل گیری رفتار دانش آموزان در آینده نقش دارد.

وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای رانندگان سرویس مدارس خاطرنشان کرد: در این کلاس‌ها باید و نبایدهای رسته شغلی سرویس مدارس به رانندگان این سرویس‌ها گفته می‌شود و برگزاری این کلاس‌ها نقش به‌سزایی در تربیت کودکان ایفا می‌کند.

محمدزاده با بیان اینکه رفتار و منش خوب رانندگان سرویس مدارس در هنگام جابه‌جایی دانش آموزان مطالبه برحق والدین آن‌ها است گفت: ‌تمام ارگان‌ها به‌ویژه آموزش پرورش گیلان باید یاری‌دهنده پلیس اماکن عمومی در ساماندهی این قشر از جامعه باشند.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان گیلان با اعلام اینکه اولیای دانش آموزان و مدارس گیلان می‌توانند تا 15 مهرماه رانندگان سرویس مدارس را به پلیس اماکن عمومی معرفی کنند عنوان داشت: پلیس اماکن عمومی ظرف 48 صلاحیت افراد را تعیین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قوانین نظام صنفی فعالیت برخی از رسته‌های شغلی مانند چایخانه، کافی‌شاپ و قلیانسرا در نزدیک مدارس ممنوع است اعلام داشت: افراد می‌توانند از قوانین و مقررات انتظامی قبل از اقدام به خرید ملک و ایجاد شغل توسط پلیس اماکن عمومی استان گیلان به‌عنوان پیش بازدید مطلع شوند.

انتهای پیام/

R7877/P1336/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • دستگیری عامل قدرت نمایی در درمانگاه قدیم دارخوین
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • پیوستن دانش‌آموزان تفت به پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»