Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- کتاب «با خیال ها و بی خیال ها» در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد قزوین در ترازوی نقد هنرمندان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، هنرمندان و دوست داران داستان در سالن مولانای مجتمع فرهنگی هنری ارشاد قزوین گرد هم آمدند تا آخرین اثر حسن لطفی نویسنده و فیلمساز قزوینی را نقد کنند.

این جلسه با معرفی کتاب توسط پروین ارسطو نویسنده آغاز شد، ارسطو صمیمیت داستان ها و تبحر نویسنده در ترسیم شخصیت را ویژگی بزرگی برای کتاب «با خیال ها و بی خیال ها» عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ندا خویینی نویسنده و کارشناس فرهنگ و زبانی های باستانی نیز از منظر ریشه های کهن به داستان های نگاه کرده بود.

استفاده از موتیف آب و الهام سنجیده از اسطوره آناهیتا در چهار داستان این مجموعه از جمله ویژگی های شایان توجه در کتاب عنوان شد.

علی قانع نویسنده و مترجم ادبیات داستانی در جایگاه سومین منتقد نشست، وی به استفاده درست از موقعیت های داستانی و قدرت نویسنده در انتقال مفاهیم اشاره کرد و هم چنین به داستان های با موضوع جنگ پرداخت که بخشی از موضوعات این مجموعه را تشکیل می دهد.

نگاه متفاوت به جنگ و استفاده از آن برای انتقال بخشی از تاریخ به نسل جوان از جمله اتفاقات این کتاب عنوان شد.

در بخش دوم نقد ها، مریم رجبی نویسنده نیز به نقد ساختاری و محتوای داستان ها پرداخت.

مریم رجبی داستان سونامی را قدرتمندترین داستان مجموعه داستان حسن لطفی دانست که از بیماری آلزایمر استفاده درستی شده است.

این نویسنده نسبت به یک دست نبودن داستان ها انتقاد خود را ابراز کرد.

در ادامه حسن لطفی، نویسنده مجموعه «با خیال ها و بی خیال ها» در خصوص استفاده از زمان گذشته و تصویر پردازی در داستانها توضیحاتی ارائه کرد و این ویژگی ها را سبک نویسندگی خود عنوان کرد که شیوه عملکرد ضمیر ناخودآگاه است.

این جلسه با تقدیر نویسنده توسط موسسه فرهنگی هنری مجد آیین نو اشراق و انجمن سینمای جوانان قزوین به عنوان برگزار کنندگان مراسم پایان یافت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت

به گزارش همشهری آنلاین، این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز زاده‌ ۱۶ فروردین ۱۳۴۰ در بم، بود که در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و بر اساس هفته‌نامه محلی بم روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیار خود درگذشت. او دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران بود و از دهه شصت فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه اطلاعات آغاز کرد و از دهه هفتاد نیز به طور جدی‌تر وارد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ مردم شد.

تالیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او بود. از رمان‌های معروف او می‌توان به «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» را در پرونده کاری خود دارد.

رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده سی سال رمان طنز ایران شد.

کد خبر 849579 منبع: ایسنا برچسب‌ها ادبیات خبر مهم کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان

دیگر خبرها

  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!