Web Analytics Made Easy - Statcounter



وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: مطرح کردن اسم علی لاریجانی یک تست سیاسی است، اصلاح طلبان کاندیدای قدرتمندتر از علی لاریجانی دارند که دارای ظرفیت‌های بیشتری از رئیس مجلس است.

حجت الاسلام عبدالواحد موسوی‌لاری در گفت‌وگو با ایلنا، درباره ادامه فعالیت شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و همچنین ساز و کار آن در آینده گفت: دو تصمیم برای ادامه کار شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گرفته شده است؛ نخست آنکه ساختار فعلی شورا به صورت یک اصل ثابت حفظ شود و سپس کمیته ارزیابی از موفقیت‌ها و ناکامی‌هایی که احیاناً شورا در مسیر داشته گزاراشاتی را جمع‌آوری و تهیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری با بیان اینکه وظیفه کمیته ارزیابی این است که نقاط قوت و ضعف شورای عالی را شناسایی کند، عنوان کرد: برای اینکه به نقاط ضعف و قوت شورا پی ببریم، از احزاب، تشکل‌های سیاسی، چهره‌ها و شخصیت‌هایی که چه عضو شورای عالی سیاست‌گذاری بودند و چه نبودند نظرخواهی‌هایی انجام شد.

وی ادامه داد: همچنین از استان‌ها و شهرستان‌ها هم نظرات جمع‌آوری و جمع‌بندی شده و قرار است مجموع این گزارشات در جلسه نهایی کمیته ارزیابی ارائه شود.

بیشتر بحث دلخوری از شورای عالی سیاست‌گذاری مطرح است تا نقد

وی در پاسخ به این سوال که بیشترین نقد به شورای عالی سیاست‌گذاری چه بوده است، گفت: ابتدا لازم است مشخص کنیم نقد معنای خودش را دارد. نقد یعنی اینکه روش کار شما غلط است و اگر ادامه دهید با مشکل روبرو می‌شوید. مشاهدات نشان داد انتقادات بیشتر از اینکه نقد باشند، دلخوری هستند. بعضی از افراد در جریان تهیه لیست شورای شهر، از شورای عالی از سیاست‌گذاری دلخور شده‌اند که ما نمی‌توانیم آن را نقد بنامیم.

وزیر کشور دوران اصلاحات ادامه داد: هنگامی که ۷۰۰ نفر اعلام آمادگی می‌کنند که در لیست باشند اما ما ۲۱ نفر را بیشتر نمی‌توانیم داشته باشیم، مشخص است که دلخوری به وجود می‌آید. البته باید بگویم اکثریت نظر جمع را پذیرفتند اما عده‌ای دیگر نیز بیان می‌کردند که ما شایستگی بیشتری نسبت به افراد دیگر داریم و چرا در لیست قرار نگرفته‌ایم که نمی‌توان اسم این را نقد گذاشت.

اصلاح طلبان کاندیدایی قدرتمندتر از علی لاریجانی دارند

موسوی لاری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با انتشار عکس علی لاریجانی در کنار سیدمحمد خاتمی این شایعه بیش از پیش قوت گرفته است که رئیس مجلس دهم کاندیدایی است که اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ با وی ائتلاف خواهند کرد، گفت: در بیان این نوع اظهارنظرها باید گفت که چند نکته نهفته است؛ نخست این که اشخاص مطرح کننده این گمانه‌زنی می‌خواهند ببینند اصلاح‌طلبان برای انتخابات برنامه‌ای دارند یا خیر، سپس اینکه از الان می‌خواهند مشاهده کنند نامزدشان برای انتخابات ۱۴۰۰ مورد پذیرش جامعه قرار می‌گیرد؟

وی خاطر نشان کرد: آن چه که مسلم است این اظهارنظرها و گمانه‌زنی‌ها یک کار تبلیغاتی است.

موسوی لاری تاکید کرد: اصلاح‌طلبان کاندیدا و اشخاصی به مراتب قدرتمندتر از علی لاریجانی دارند که دارای ظرفیت‌های بیشتری است پس دلیلی ندارد بخواهند از جریان رقیب حمایت کنند. بنابراین می‌توان گفت این گونه سخنان یک تست سیاسی از ناحیه جریان مقابل است.

زمان مشخص می‌کند ائتلاف می‌کنیم یا خیر

وزیر کشور دولت اصلاحات درباره اظهارات اخیر محمدرضا عارف مبنی بر این که در سال ۹۸ با جریانی ائتلاف نخواهند کرد، گفت: اظهارنظر در این مورد موکول به شرایط آینده است.

وی ادامه داد: یک سری گلایه‌مندی از نحوه رفتار دولت وجود دارد، آقای روحانی در جریان گزینش اعضای کابینه با اصلاح‌طلبان مشورت نکرد و واقعیت این است که نظری از ما نخواست.

وزیر کشور در دولت اصلاحات خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان و شورای عالی سیاست‌گذاری به احترام آرای مردم می‌خواستند دوستانه و مشتقانه نظر دهند که ایشان نخواستند و ما امیدواریم که در راه پیش رو موفق باشند.

وی تاکید کرد: هیچ یک از این گلایه‌ها راهبرد ما را تعیین نمی‌کنند این زمان و مکان است که مشخص می‌کند باید چه کاری انجام دهیم. ما می‌توانیم گلایه‌های مقطعی و زودگذر را کنار بگذاریم و از آن ها چشم پوشی کنیم تا در ادامه مسیر موفق باشیم.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۲۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، هوش مصنوعی به عنوان یکی از پرشتاب‌ترین فناوری‌های در حال تکوین، پتانسیل ایجاد تحول‌های انقلابی زیادی در جنبه‌های مختلف زندگی بشر را دارد و یکی از فناوری‌های کلیدی است که در حال تکوین  بوده و می‌تواند به پردازش‌های صنعتی و حل مسائل مختلف جامعه کمک فراوانی کند.    

با توجه به فراگیر شدن این فناوری کارشناسان بر این باورند تغییرات هوش مصنوعی در پنج سال آینده احتمالا سرعت می‌یابد و بیشترین تاثیر آن بر آموزش خواهد بود. ماهیت کلی هوش مصنوعی و کاربردهای بی‌شمار آن، باعث ایجاد عدم قطعیت‌های متعدد برای پیش‌بینی آینده آن می‌شود اما این موضوع به توسعه این فناوری مربوط نمی‌شود، بلکه به توسعه محیط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن نیز مربوط می‌شود.

همزمان با به کارگیری هوش مصنوعی در حوزه مختلف توسط سایر کشورها، ایران هم اقدامات بسیاری طی سال ها در این زمینه انجام داده است که می‌توان به تدوین سند هوش مصنوعی اشاره کرد.

برای پیشبرد این هدف مهم، قرار شد شورای عالی فضای مجازی به عنوان مرجع تصمیم‌گیری بر روی تدوین سند هوش مصنوعی کار کند و بر اساس یکی از احکام مصوب در کمسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات مکلف شدند که با همکاری سایر دستگاه‌ها ظرف شش ماه از زمان لازم‌الاجرا شدن قانون، برنامۀ ملّی توسعۀ هوش‌ مصنوعی را تهیه و به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسانند.    

البته در کنار این اقدام دو سالی است که در وزارت ارتباطات، مرکز هوش مصنوعی تأسیس شده و برای توسعه کاربردها به دستگاه‌ها پیشنهاد می‌شود. در نهایت پس از اظهار نظرهای گوناگون پیش نویس سند ملی هوش مصنوعی اوایل پاییز سال گذشته از تدوین سیاست در موضوع هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

در این راستا چندی پیش حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه -دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی- جزئیات جدیدی در این زمینه اعلام کرد.   

براساس اعلام سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی همچنین گفته است که تدوین سند هوش مصنوعی تمام شده در آینده نزدیک مصوب می‌کنیم و موضوع کوانتوم یکی از اولویت‌های ماست چراکه یک پارادایم علمی جدید است؛ دانشگاه آزاد درباره کامپیوتر کوانتومی و دانشگاه شهید بهشتی در زمینه سلول اتمی کوانتومی کار می‌کنند. در یکسال بیش از ۲۰۰ دانش‌بنیان را از نزدیک دیدیم و در جریان مشکلاتشان قرار گرفتین و برایشان میز تشکیل دادیم.

سال گذشته پیش‌نویس سند ملی هوش مصنوعی با حضور نمایندگان سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف دولتی و بخش خصوصی در دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب ‌فرهنگی ارائه و تحلیل شد.

همچنین به تازگی روح الله دهقانی فیروز آبادی در زمینه رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، توضیح داده است سال گذشته گفت‌وگوهایی زیادی با رئیس‌جمهور و همینطور دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.  

البته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در صحبت هایش به ایجاد اپراتور هوش مصنوعی هم اشاره کرده و گفته برنامه‌ریزی شده مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد.

بر این اساس در واقع همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهادها قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • جلال زاده: ایران در عملیات " وعده صادق" در راهبرد و تاکتیک رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد + فیلم
  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!