Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-04@10:45:06 GMT

بیماری های انسان های دروغگو

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۳۴۱۵۸

افراد دروغگو به  بیماری های جسمی فراوانی دچار می شوند پژوهش های روانشناسی ثابت کرده است که افرادی که محبت و مهربانی فراوانی در دل دارند نسبت به دیگران کمتر دروغ میگویند و میل کمتری به این کار زشت و ناپسند دارند آن ها از سلامت جسمی و روحی بیشتری برخوردار هستند.


دروغ گویی موجب بیماری های جسمی هم می شود

بدون تردید دروغ گویی یکی از مذموم ترین صفات در تمامی فرهنگ ها و کشورهاست؛ اما دلیل این امر چیست؟ آیا این امر ناپسند می تواند روح و جسم ما را تحت تأثیر قرار دهد؟ انسان های صادق از چه ویژگی هایی برخوردار هستند که انسان های دروغ گو فاقد آن هستند؟

تفاوتی نمی کند دروغ ما مصلحت آمیز باشد یا فتنه برانگیز، مهم این است هر چه که باشد زمینه ساز ابتلا به بسیاری از بیماری ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، اهمیتی ندارد دلیل دروغ گویی ما چیست؛ برای جلوگیری از یک پیشامد ناگوار یا برهم زدن میان دو نفر، نتیجه این کار چیزی نیست جز آسیب های گاه جبران ناپذیر جسمی و روحی.

بر اساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه سن دیگو، راست گوها افرادی شادتر و سالم تر هستند. شاید این یافته ها در نظر ما چندان دوست داشتنی نباشند؛ ولی واقعیت این است که ارتباط مستقیمی میان میل به دروغ گویی با میزان مهربانی افراد وجود دارد. به گفته دانشمندان: انسان هایی که محبت و مهربانی بیشتری در دل خود دارند کمتر از دیگران دروغ می گویند. دلیل این اتفاق، اجتناب و ترس افراد مهربان از آسیب رساندن به دیگران است.

جالب اینجاست که به شکل قابل توجهی افراد صادق از سلامت جسمی و روحی بیشتری برخوردار هستند. احساس شادی و رضایت خاطر بیشتر از زندگی بارزترین ویژگی چنین گروهی است. در نقطه مقابل، آنها که به هر دلیل دروغ می گویند اغلب شادمانی کمتری را در زندگی تجربه می کنند.

منبع: شفقنا زندگی

 

ارسال شده در 2 مهر 1396 توسط خانم فردوس فرد با موضوع روانشناسی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان

به گزارش صدای ایران از ایرنا، پرفشاری خون به معنای بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون به دیواره‌ی سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که خون را از قلب به تمام اعضای بدن می‌رسانند.

میزان فشار خون، با دو عدد مشخص می‌شود. فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام انقباض قلب است و فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام آزاد شدن عضلات قلب (بین هر ضربان قلب) است.

بالا رفتن فشار خون سبب سکته و مرگ در افراد می‌شود و به همین دلیل از آن به عنوان قاتل خاموش یاد می‌شود.

دکتر مریم طاهرخانی متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره گفت: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند.

به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا - توده بدنی (BMI) بالاتر از ۲۵ -یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذا‌های سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسید‌های چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است.

طاهرخانی، تصریح کرد: مشکل اصلی برای کنترل فشارخون، عدم پذیرش بیماران است؛ با وجود پیشرفت‌های بسیار در حوزه درمان، اغلب بیماران یا داروهایشان را مرتب مصرف نمی‌کنند، یا تصور می‌کنند پرفشاری خون قابل درمان است و با کاهش فشار ناشی از درمان، بلافاصله دارو را قطع می‌کنند، این آگاهی باید به بیمار داده شود که فشارخون یک بیماری قابل کنترل است، نه قابل درمان؛ این کنترل هم به روش دارو درمانی انجام می‌شود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: توصیه انجمن جهانی فشار خون بر پیروی از یک راهبرد دارویی یکسان در تمام کشور‌ها با طیف‌های مختلف اقتصادی و بهداشتی است، البته ما در کشور ملزم به استفاده از این الگوریتم نیستیم و استفاده از دارو‌های ترکیبی با مصرف یک بار در روز با کارایی موثر، از اولویت‌های تجویزی است که نمونه‌های داخلی آن هم تولید شده‌اند.

دیگر خبرها

  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • علائم فشار خون بالا
  • تب مالت چیست؟ + فیلم
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست