Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه های خارجی در رشته های علوم پزشکی در ۵ سال اخیر نشان می دهد که بیشترین تعداد در کشور هند و پس از آن ترکیه تحصیل می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، تعداد ثبت شده دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه های خارجی در رشته های علوم پزشکی از سال ۹۰ تاکنون نشان می دهد که تعداد ۶۳۵ دانشجو در کشور هند تحصیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن کشور ترکیه با ۵۳۹ دانشجوی ایرانی و پس از آن نیز مجارستان با ۳۷۸ دانشجو، فیلیپین با ۳۵۳ دانشجو و قبرس با ۳۳۶ دانشجوی ایرانی در رده های بعدی قرار دارند.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت همچنین آمار دیگری نیز در این زمینه منتشر کرده است که دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در رشته های علوم پزشکی در ۱۵ کشور دارای بیشترین متقاضی از سال ۹۰ تاکنون را نشان می دهد که بر اساس آن کشور فیلیپین با یک هزار و ۶۲۶ نفر در صدر تقاضا است.

پس از آن هندوستان با یک هزار و ۴۱۷ نفر، مجارستان با ۸۳۷ نفر، ترکیه با ۶۴۷ نفر، ایتالیا با ۳۱۵ نفر، آلمان با ۲۹۵ نفر، بلاروس با ۲۶۸ نفر، آمریکا با ۲۵۳ نفر، انگلستان با ۲۴۷ نفر، مالزی با ۲۳۶ نفر، اوکراین با ۲۳۵ نفر، آذربایجان با ۲۲۱ نفر، قبرس با ۱۹۰ نفر و کانادا با ۱۶۵ نفر در رده های بعدی هستند.

وضعیت ثبت شده تحصیل دانشجویان ایرانی در رشته های علوم پزشکی در دانشگاه های خارجی در مقاطع مختلف از سال ۹۰ تاکنون نیز نشان می دهد که ۳.۸ درصد در تخصصی، ۹.۹ درصد در دکتری تخصصی و ۰.۸ درصد در دکتری حرفه ای پیوسته و ۰.۱ درصد در دکتری حرفه ای ناپیوسته تحصیل می کنند.

بیشترین میزان دانشجوی ایرانی در رشته های علوم پزشکی در خارج از کشور در دکتری عمومی با ۷۶.۳ درصد تحصیل می کنند و پس از آن در کارشناسی ارشد ناپیوسته با ۹.۱ درصد است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک