Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ما در دانشگاه محقق اردبیلی از این برنامه های متعدد دینی استقبال می کنیم. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گودرز صادقی رییس دانشگاه محقق اردبیلی در نشست احیای امر به معروف و نهی از منکر ویژه اساتید دانشگاه های استان اردبیل گفت: هر ساله برنامه های متعدد دینی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود و ما از این برنامه ها استقبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی با بیان اینکه در راستای ورود علمی به مباحث دینی، اندیشکده علم و دین را در دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی کرده ایم افزود: در این اندیشکده مباحث دینی به صورت کاملا علمی مورد مباحثه اعضای هیات علمی و دانشجویان قرار می گیرد.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه مجموعه دانشگاه با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ارتباط نزدیک و تنگاتنگی دارند تصریح کرد: این ارتباط سبب شده است که دانشگاه محقق اردبیلی به صورت تک بعدی رشد نکند بلکه این رشد در ابعاد مختلف به خصوص در مسائل فرهنگی و دینی است.
وی ادامه داد: میزان تخلفات در این دانشگاه پایین است و در صورتی که کسی تخلفی هم داشته باشد با رفتار انسانی، اسلامی و قانونی با او برخورد می کنیم.حجت الاسلام غلامرضا بهروزی لک عضو هیات علمی دانشگاه باقر العلوم قم با اشاره به اینکه یکی از نقاط قوت ما فرهنگ اسلامی است گفت: ما وارث فرهنگی هستیم که از بزرگان دینی به ما ارث رسیده است.
بهروزی لک با بیان اینکه یکی از بزرگترین فرهنگ های ما، ماه های محرم و صفر است افزود: غرب به دنبال این است که چهره اسلام را در دنیا خشن نشان دهد.
عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم با بیان اینکه ماه های محرم و صفر چراغ راه ما هستند اظهار کرد: این ماه ها میراث دینی ما هستند که از هر دو ماه می توان درس های زیادی گرفت.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی دومین نقطه قوت ما است اضافه کرد: در هیچ برهه ای از تاریخ به اندازه 40 سال اخیر فرصت وجود نداشته است که حکومت علوی را پیاده کنیم.
بهروزی لک با اشاره به اینکه گاهی در برابر مشکلات کم می آوریم گفت: در چنین مواقعی نام و نشانه حکومت را مخدوش می کنیم که این هم یکی از ضعف های ما است.
عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم با بیان اینکه جامعه غربی انسان محور است افزود: این نگاه سبب می شود که انسان از خدا ببُرد و از خدا دور شود.
حجت الاسلام عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: معروفات در جامعه کمرنگ شده است اما امر به معروف و نهی از منکر کمرنگ تر شده است.
حسنی با اشاره به اینکه تمامی کارهای خوب در برابر امر به معروف و نهی از منکر قطره ای در برابر دریای عمیق است تصریح کرد: کلمه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه یا درست تفهیم یا مساله باز نشده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه زندگی آرمانی، زندگی آمیخته با دین است اظهار کرد: نباید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمرنگ شود چرا که روایت داریم اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تعطیل شود افراد فاسد بر جامعه حکومت خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به اینکه جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت محور محقق خواهد شد، گفت: گفتمان‌سازی و جریان‌سازی جوامع دانشگاهی عامل مهمی در تحقق شعار سال است.

علیرضا نظام‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا به نقش جوامع دانشگاهی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت و افزود: نخستین ماموریت جوامع دانشگاهی در تحقق شعار سال، گفتمان‌سازی در حوزه شعار سال و تبدیل کردن آن به گفتمان غالب کشور است.
وی با تاکید بر اینکه تعامل جوامع دانشگاهی با صنعتگران بسترساز جهش تولید است، افزود: نامگذاری سالیان متمادی با مضامین اقتصادی بیانگر آن است که اقتصاد اصلی‌ترین مسئله کشور است و دانشگاهیان می‌توانند در ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه بسترساز تحقق شعار سال باشند.
وی بیان کرد: برخورداری دانشگاه‌ها از نیروی متخصص و دارای بار علمی غنی در رشته‌های مرتبط با صنعت می‌تواند منجر به تبادل اطلاعات علمی و توانمند شدن نیروی کار شاغل در صنایع باشد.
نظام‌آبادی همچنین شناسایی نیروی کاری که دنبال مهارت‌افزایی است را از دیگر الزامات تحقق شعار سال دانست و گفت: جهت‌دهی افکار جوانان و آگاهی‌بخشی به آنان به همراه ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با شغلی که انتخاب می‌کنند و بهره‌گیری از ظرفیت اساتید مهارتی و دست به آچار می‌تواند موجب توانمند شدن نیروی کار شده و در نهایت باعث جهش در تولید شود.
وی با اشاره به اینکه تاکید رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم بسیار دقیق و داهیانه است، تصریح کرد: بدیهی است که مشارکت جوامع دانشگاهی، نخبگانی، کارشناسان و آحاد مختلف مردم زمینه‌ساز تحقق شعار سال خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای تحقق شعار سال وجود ندارد، گفت: تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارتباط موثر دانشگاه و صنعت و هدفگذاری و تدوین راهبردهای تحقق شعار سال موجب تسریع در عملیاتی شدن آن خواهد شد.
نظام‌آبادی در ادامه، با اشاره به تقسیم بندی دانشگاه‌ها به نسل‌های آموزشی، پژوهشی و تلفیقی از آموزش و پژوهش گفت: فعالیت دانشگاه در نسل چهارم مبتنی بر بکارگیری این تلفیق در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در نسل چهارم قرار دارد و از تلفیق آموزش و پژوهش در کارآفرینی و اشتغال جوانان استفاده می‌کند.
وی با اشاره به اینکه به صرف انجام آموزش محض و غیر هدفمند راهی به جایی نخواهیم برد چراکه در این صورت بدون توجه به نیاز آینده، آموزش را معطوف به موضوعات عملی در دل صنعت، کشاورزی و ... می‌کنیم، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، هدفمند و آینده‌نگر با بکارگیری اساتید کاملا مهارتی و آچار بدست در محیطی کاملا مهارت محور به دنبال ارائه خدمت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: با استقرار مراکز علمی و کاربردی در مجاورت صنعت به عنوان مغز متفکر، مجموعه صنعتی از اطلاعات علمی و تخصصی دنیا آگاهی پیدا کرده و تولید هدایت می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در کشورهای توسعه‌یافته نیروی متخصص عامل پیشرفت است، افزود: دانشگاه علمی کاربردی زمینه‌ساز پیشرفت است و در این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه‌ها ۷۰ درصد سرفصل‌ها عملی و ۳۰ درصد تئوری است که بیانگر نیاز هدفمند کشور است.
وی بیان کرد: دانشگاه جامع به درستی به دنبال افزایش نرخ اشتغال و کارآفرینی است و افزون بر ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده یا کارآفرین شده‌اند و بنا داریم که دانشگاه تبدیل به یک مرکز اشتغال‌زایی شود.
نظام آبادی با تاکید بر اینکه اگر دانشگاه‌ها به مقوله اشتغال نگاه جدی داشته باشند، جهش واقعی در تولید ایجاد خواهد شد، افزود: نگاه دانشگاه به تولید باید مبتنی بر افزایش اشتغال باشد و جوامع دانشگاهی نظیر مرکز علمی کاربردی باید به یک مرکز اشتغال‌زا تبدیل شود. اگر این نگاه عملیاتی شود بخش اعظمی از فارغ التحصیلان جذب بازار کار خواهند شد، علاوه بر آن نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی وارد دانشگاه شده و پس از کسب مهارت و توانمند شدن با انگیزه بیشتری در سنگر تولید خدمت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید به یک هاب آموزشی تکنسین‌ها و کارشناسان کاملا مهارتی تبدیل شود، افزود: ورود تخصصی و مهارتی به موضوع کار و تولید موجب خواهد شد که به توفیقات بسیاری دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه افزون بر دو هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند، گفت: قریب به ۴۰ درصد صنایع استان مرکزی با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند و تقریبا ۱۰ درصد صنایع استان با ظرفیت ۷۰ درصدی فعالیت دارند که لازم است کلینیک‌های صنعتی از دل جوامع دانشگاهی نظیر مراکز علمی و کاربردی بیرون بیایند و با بررسی موانع پیش رو به صورت علمی، ظرفیت تولید را افزایش دهند تا جهش در تولید استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور محقق شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد