Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، دکتر رسول زرگرپور در سی و یکمین کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص برگزاری جلسات این ستاد، اظهارداشت: از ابتدای تشکیل این کارگروه تاکنون ۴۲۷ جلسه تشکیل و ۱۴۷۷ مورد به تصویب رسیده است.

استانداراصفهان با بیان اینکه در ۸۵ جلسه ی برگزاری شده در سال ۹۶، ۵۲۷ پرونده بررسی و ۳۹۹ مورد به تصویب رسیده است، افزود: کمیته ی بررسی تامین مالی کارگروه رونق نیز در سال جاری ۴۵ جلسه تشکیل داده است که با بررسی ۷۵۷ پرونده ۵۶۴ مورد به تصویب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسول زرگرپور به طرح رونق اشاره کرد و افزود: امسال تاکنون ۲۱۷۰ واحد در سامانه ی بهین یاب ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۱۰۷۱ واحد در بخش کشاورزی و ۱۰۹۹ واحد در بخش صنعت، معدن و تجارت بوده است.

زرگرپور افزود: ۱۱۴۳ پرونده بررسی و به کارگروه اصلی ارجاع شده است و ۷۴۹ پرونده نیز برای ارائه ی تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند که از این تعداد ۱۳۸ مورد به شعب ارجاع شده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۵ ماه از اجرای طرح رونق می گذرد، افزود: در حال حاضر شرایط کاملا روشن است و انتظار می رود که روند بررسی پرونده ها سریع و بدون مشکل پیش رود و بین دستگاه های مختلف هماهنگی کامل وجود داشته باشد.

استانداراصفهان با تاکید بر تسریع روند بررسی پرونده ها، افزود: باید فرایندی پیشنهاد گردد که با انتخاب معیارهای کلی پرونده ها بررسی گردد و در صورت ایجاد تغییرات در کارگروه مطرح شود.

وی با بیان اینکه بانک ها باید هرچه سریعتر پرونده ها را تعیین تکلیف نمایند، افزود: اگر متقاضی ظرف ۴۵ روز برای تکمیل پرونده به بانک مراجعه نکند، بانک ها موظف هستند که پرونده را از سیستم خارج نمایند.

رسول زرگرپور با بیان اینکه در هر مرحله باید فرایند کنترل شود و موانع برطرف گردد، اظهارداشت: باید مشکلات موجود در خصوص روند بررسی پرونده ها تا پرداخت تسهیلات دسته بندی و به معاون اول رئیس جمهور ارسال گردد تا نسبت به تعیین تکلیف و رفع مشکلات تصمیم گیری شود.

زرگرپور افزود: اصفهان در سال گذشته بیشترین تعداد حجم تسهیلات و پرونده ها را به خود اختصاص داده بود و در این رابطه ۵ بانک که بیشترین فعالیت را داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند و باید با سرعت بخشی به فعالیت ها، تلاش شود که همان روند ادامه یابد.

رسول زرگرپور به واحدهای بالای ۱۰۰ نفر کارگر اشاره کرد و افزود: از ۱۳۴ واحد ارسالی به بانک های عامل تاکنون به ۶۷ واحد ۱۰۸۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

استانداراصفهان در پایان گفت: اقتصادمقاومتی و کارگروه تسهیل فضایی را ایجاد کرده است که کارگروه نسبت به افزایش اختیارات بانک ها برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان تلاش نماید و باید از این فضا حداکثر استفاده صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۴۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد