Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@17:00:47 GMT

اولین پالایشگاه ایران در سوریه ساخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۵۶۲۲۹

اولین پالایشگاه ایران در سوریه ساخته می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، منصور بزمی معاون فناوری و امور بین‌الملل پژوهشگاه صنعت نفت در نشست خبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت بزرگ‌ترین مرکز تحقیقاتی کشور و از جمله بزرگ‌ترین مراکز پژوهشی در سطح خاورمیانه است، اظهار داشت: پژوهشگاه در سال‌های متوالی به عنوان بزرگ‌ترین مرکز پژوهشی شناخته شده و یکی از مهم‌ترین اقدامات آن ثبت 130 اختراع در کشورهای اروپایی و آمریکایی است که از آنها استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در کل صنعت نفت تنها موسسه‌ای هستیم که میلیون‌ها دلار دانش فنی فروخته‌ایم.

بزمی از طراحی و ساخت پالایش تمام ایرانی در کشور سوریه خبر داد و گفت: ما به کشور سوریه کمک مستشاری و نظامی می‌کنیم و با توجه به تخریب زیرساخت‌ها، این کشور نیاز به پالایشگاه دارد که برنامه ساخت آن به صورت تمام ایرانی طراحی و آماده احداث شده که با سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی اجرایی خواهد شد.

وی یادآور شد: این پروژه بعد از بازگشت آرامش به این کشور با دانش فنی پژوهشگاه صنعت نفت و استفاده از تجهیزات سازندگان داخل ایران ساخته خواهد شد. بنا بر این اولین پالایشگاه با دانش فنی ایرانی است که دستاورد عظیمی خواهد بود.

این مقام مسئول در پژوهشگاه صنعت نفت همچنین تصریح کرد: علاوه بر این به کشورهای دیگر نیز دانش فنی و خدمات فناورانه ارائه شده است. ضمن این که دانش فنی مورد نیاز صنعت نفت و گاز کشور خودمان را نیز تامین می‌کنیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر هفت واحد مهم پالایشی و با دانش فنی پژوهشگاه در حال کار است که بنا بر این هیچ مرکزی نداریم که بدون دانش فنی پژوهشگاه در صنعت نفت و گاز کشور در حال فعالیت باشد.

وی ادامه داد: از این تعداد واحدهای پالایشی یاد شده دو واحد آن در حال نصب است که یکی از آنها در پاییز امسال راه‌اندازی خواهد شد.

بزمی با بیان اینکه فعالیت‌های پژوهشگاه عمدتا منتج به تجاری سازی و خلق فناوری و احداث واحد صنعتی شده‌اند تاکید کرد: تمام پروژه‌های پژوهش‌ها متقاضی محور بوده و در این راستا آثار و دستاوردهای خوب داشته‌ایم.

وی با اشاره به ارتباطات و تعامل پژوهشگاه با دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: ما همکاری خوبی با دانشگاه‌های تراز اول کشور داریم و آماده توسعه این همکاری‌ها هستیم. ضمن اینکه خود را رقیب دانشگاه‌ها نمی‌دانیم و در واقع در طول با هم کار می‌کنیم.

معاون فناوری و امور بین الملل پژوهشگاه صنعت نفت گفت: کارهای پایه‌ای و آکادمیک در دانشگاه‌ها انجام می‌شود و تجاری سازی نیز در مراکز پژوهشی و از جمله پژوهشگاه صنعت نفت اجرایی خواهد شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس

ایسنا/هرمزگان سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان نخبه رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک و اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی در تشریح دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کرد.

در ادامه سرلشکر رحیم صفوی ضمن تحسین دستاوردها و برنامه چشم‌انداز این پالایشگاه استراتژیک کشور با اشاره به پیشرفت‌های قابل ستاره خلیج فارس و شکست تحریم‌ها در این مجموعه عظیم نفتی کشور، گفت: آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعت نفت کشور امیدآفرین خواهد بود.


وی گفت: دشمنان ایران اسلامی به دنبال نا امیدی جوانان ما هستند اما ما در این سفرهای علمی به دنبال این هستیم که حس اعتماد به نفس و اعتماد ملی، خودباوری و اینکه «ما می‌توانیم» را به منصه ظهور بگذاریم.

همچنین در جریان این بازدید، علیرضا جعفرپور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس  گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس وظیفه خطیر تامین بخش عمده‌ای از سبد سوخت کشور را عهده دار است و ظرفیت تولید روزانه حدود ۴۵ میلیون لیتر بنزین و اجزای بنزینی، ۱۶ میلیون لیتر نفت گاز و نفت سفید، ۲ هزار تن گاز مایع و محصولاتی دیگر از جمله انواع نفتا و حلال‌ها را دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این پالایشگاه بزرگ‌ترین تولید کننده بنزین کشور است و رسالت و مأموریت خطیر تولید حداکثری و تأمین فرآورده استراتژیک بنزین مورد نیاز کشور که همواره سرآمد بازار فرآورده‌های نفتی تلقی می‌شود را عهده‌دار است و همچون گذشته در اولویت برنامه‌های راهبردی این پالایشگاه قرار دارد.

جعفرپور خاطرنشان کرد: این شرکت در شرایطی که مستقیماً از سوی استکبار جهانی تحت تحریم قرار گرفت با شگفتی‌سازی توانست افزایش ۶۲ درصدی درآمدهای عملیاتی را رقم بزند و عنوان برترین شرکت ایران اسلامی را از آن خود کند.

وی افزود: این شرکت در مدت اخیر با تکیه بر دانش و خلاقیت‌های جوانان این مرز و بوم با برپایی رویداد تقاضامحور نسبت به شناسایی و تعامل با شرکت های دانش بنیان اقدام، دومین عملیات تعمیرات اساسی واحدهای فرآیندی انجام پذیرفت، راه اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت گاز این پالایشگاه رقم خورد و افزایش یک‌صد هزار بشکه‌ای ظرفیت شیرین سازی انواع فرآورده‌های نفتی و فراهم شدن امکان صادرات نفت سفید و افزایش تولید بنزین را رقم زد تا شاهد افزایش تولید، صادرات و کیفیت فرآورده های بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان باشیم.


مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس تصریح کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس در راستای انجام مطالعاتی جامع با رویکرد ایجاد ارزش پایدار و توسعه زنجیره ارزش محصولات با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پالایشگاه، برنامه جامع طرح‌های آتی توسعه‌ای را تدوین کرده است و در این طرح، تولید بالغ بر ۴۵۰ هزار تن آمونیاک در سال با استفاده از هیدروژن مازاد تولیدی پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته است که از دستاوردهای این طرح می توان به جلوگیری از هدر رفت هیدروژن در شبکه سوخت پالایشگاه اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود