Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری جهان اسلام امروز در مرکز تجارت جهانی پوترا (PWTC) در شهر کوالالامپور پایتخت مالزی با حضور ایران برگزار شد. به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری دانشجو، «مریم سلطانی» مشاور امور بانوان اتاق اصناف ایران در هشتمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری جهان اسلام که امروز در مرکز تجارت جهانی پوترا (PWTC) در شهر کوالالامپور پایتخت مالزی برگزار شد با اشاره به نقش زنان کشورهای مسلمان در اقتصاد و سرمایه‌گذاری، عنوان کرد: امروز در سطوح بین‌المللی بیشترین تمرکز بر چگونگی دستیابی به اهداف توسعه همه جانبه یعنی توسعه پایدار و توسعه انسانی است؛ چراکه توسعه نیازمند انسان توسعه یافته است تا بتواند با بهره‌برداری از ظرفیت‌ها زمینه‌های رشد و تعالی در تمامی عرصه‌ها را فراهم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، وی ادامه داد: در این راستا زنان در توسعه و رشد اقتصادی جامعه نقش اساسی را ایفا می‌کنند و میزان حضور آن‌ها بر چرخه اقتصاد و تجارت کشور تاثیرگذار است؛ لذا برای توانمند‌سازی زنان، دسترسی آن‌ها به منابع، کنترل روش‌های منابع اقتصادی، درآمدها، موقعیت‌ها و مزایای مبتنی بر بر پایه‌های دراز مدت باید در دستور کار قرار بگیرد تا بتوان شاهد تاثیرات آن بود.از این رو با توجه به ورود زنان جهان اسلام به عرصه اقتصاد جهانی ارزش فعالیت‌های آنان بیش از پیش احساس می‌گردد، لذا همچنان باید به دنبال واکاوی چگونگی حضور زنان در عرصه اقتصاد بین‌الملل و تجارت جهانی باشیم.

این کارآفرین کشورمان با تاکید بر اینکه از زمان پیامبر اسلام (ص) تا به امروز زنان در عرصه اقتصاد حضور فعال داشته‌اند، بیان کرد: نمونه بارز حضور زنان در اقتصاد را می‌توان حضرت خدیجه دانست که به عنوان بانوی تاثیرگذار در جهان اسلام همچنان از وی نام برده می‌شود و نقش بسزایی در اقتصاد و تجارت اسلامی داشته است که امروزه به عنوان مبداء حضور زنان جهان اسلام در عرصه اقتصادی مورد توجه جهان است. از این جهت خصوصیات مشترک در کشورهای اسلامی که با باورهای دینی در هم تنیده شده است موجبات هم‌افزایی و گسترش روابط تجاری و اقتصادی در جهان اسلام را فراهم آورده است که باید از این ظرفیت به بهترین صورت استفاده شود.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه‌های مختلف اقتصادی در گستره جهانی وجود دارد که زنان جهان اسلام می‌توانند در آن به عنوان یک بازرگان و تاجر موفق به فعالیت بپردازند. به عنوان مثال در محورهای گردشگری، سلامت، صنایع دستی و محصولات فرهنگی، نوآوری و فناوری، تجارت الکترونیک و مد و لباس اسلامی ظرفیت‌های بسیار بالایی نهفته است که زنان جهان اسلام می‌توانند در آن حضور پیدا کرده و کنشگری مثبت خود را اجرایی سازند. از این جهت یکی از دغدغه‌ها دانش‌بنیان کردن این مدل از اقتصاد است؛ به گونه‌ای که کشورهای اسلامی با هدفگذاری در تحصیل زنان و دختران خود بر اساس جغرافیای مد نظر خودشان می‌توانند بهترین نیرو‌ها را تربیت و اقدام به کادرسازی هدفمند کنند.

سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: اگر برنامه‌ریزی و سیاست‌های بنیادین و مطرح در عرصه اقتصاد و تجاری با تمرکز بر حضور زنان صورت بگیرد بدون تردید شاهد تغییر ظرفیت‌های جهان اسلام خواهیم بود و بدون تردید شکوفایی و خلق عرصه‌های نوین تجاری را شاهد خواهیم بود. از این منظر به عنوان فعال اقتصادی و کارآفرین در عرصه اقتصاد، پیشنهاد میکتن که تمامی حضار به نمایندگی از کشورهای جهان اسلام اقدام به «تاسیس انجمن اقتصاد زنان جهان اسلام» کنند. بدون تردید اجماع جهانی زنان مسلمان در عرصه اقتصاد و تجارت می‌تواند علاوه بر خلق ظرفیت‌های گسترده برای حضور زنان در مسائل تجاری و اقتصادی؛ گره‌گشای بسیاری از معضلات در امر اقتصاد باشد.منبع: ایلنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ محمد رضا صادقی، معاون‌هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست خبری حضور استان در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ در محل سالن‌جلسات غدیر استانداری با بیان اینکه استان سمنان با ۵ شرکت توانمند صادراتی در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور خواهد داشت، گفت: معرفی توانمندی های استان در ابعاد بین المللی از اهداف حضور در این نمایشگاه بوده که غرفه استان سمنان در سالن ۴۱ با ۵ کانتر فعال خواهد بود.

وی ادامه داد:کانتر شماره ۱، اقتصاد خودرو با حضور ۵ خودروساز بزرگ استان، کانتر شماره ۲، اقتصاد دیجیتال با بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود، کانتر شماره ۳، سرمایه گذاری خارجی با بهره گیری از ظرفیت های خارجی استان و کانتر شماره ۴ نیز با عنوان کانتر آزاد با بهره گیری از سایر ظرفیت های موجود در حوزه های مختلف صنعت، تولید، اقتصادی و سرمایه گذاری فعالیت می کند.

وی در ادامه با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان در روزهای گذشته و دستاوردهای اقتصادی کسب شده توسط دولت سیزدهم در استان سمنان، گفت: احیا و راه اندازی بالغ بر ۲۰۱ واحد تولیدی صد درصد راکد با اعتباری بالغ بر ۱۰ همت( ۱۰۱۰۰ میلیارد تومان) و برپایی جشن احیاء واحد های راکد استان از دیگر موفقیت ها و مواردی است که می توان در این نمایشگاه به آن به صورت ویژه و خاص پرداخت.

صادقی افزود: ما در استان سمنان یکی از زنجیره های ارزش راهبردی خود را خودرو قرار دادیم، بیشترین تراکنش های مالی در دنیای امروز در چند رسته قرار دارد که اقتصاد خودرو یکی از این رسته هاست.

وی همچنین خبرداد: در استان سمنان انواع خودروی سواری سدان و شاسی در ابعاد مختلف و همچنین وسایل نقلیه سنگین اتوبوس، مینی بوس و .. با برند استان در حال تولید است.

معاون اقتصادی استاندار سمنان بیان داشت: بحث ساخت مینی بوس و ون برقی در یکی از خودرو ساز های استان در دستور کار قرار داشته و حتی تولید اولیه نیز انجام گرفته و تحویل نیز شده که در ادامه این مهم با قدرت ادامه می یابد.

وی همچنین افزود: اگر بتوانیم زنجیره ارزش راهبردی خودرو را در استان سمنان کامل کنیم، جزو ۳ قطب برتر کشور در حوزه خودرو خواهیم بود.

صادقی عنوان کرد: بحث زنجیره ارزش راهبردی خودرو و توجه به این مهم در سال گذشته از خروج بالغ بر ۹۲ میلیون دلار ارزش جلوگیری کرده که امری بسیار ارزشمند است.

وی در بخش دیگری از این نشست خبری تصریح کرد: استان سمنان از یک نیروی انسانی کیفی بهره مند است که همین مهم باعث موفقیت در امر اقتصاد دیجیتال شده، در واقع این ظرفیت یکی از پیشران های اصلی استان است.

صادقی گفت: پارک فاوا استان ، پردیس هوش مصنوعی و پردیس پارک علم و فناوری استان برای تولید محتوا، از دیگر موارد و مولفه هایی است که به ما در استان این مزیت را داده تا دومین زنجیره ارزش راهبردی خود را اقتصاد دیجیتال قرار دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: استان سمنان در بحث اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء نیز طی سال‌های آینده با اقدامات صورت گرفته انشالله از قطب های اقتصاد دیجیتال خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان اضافه کرد: کیف دیجیتال سرمایه گذاری استان یکی از اقداماتی است که در راستای معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های استان به صورت جامع،آماده سازی شده که انشالله در نمایشگاه ایران اکسپو رونمایی خواهد شد.

وی همچنین عنوان داشت: در استان سمنان از ۲۷ سال پیش تا سال ۱۴۰۰، مجموعا ۱۹۹ میلیون دلار قرارداد جذب سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته که از سال ۱۴۰۰ تا کنون و طی ۲ سال، ۱۹۵ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی آن هم در شرایط تحریم و تنش های منطقه ای و بین المللی به ثبت رسیده که می توان‌ از آن به عنوان یک جهش نام برد.

استاندار سمنان گفت: استان سمنان پنجمین رتبه حجم صادرات محصولات دانش بنیان را در سطح کشور به خود اختصاص داده و بر اساس گزارش ها یک ششم فروش محصولات دانش بنیان کشور مختص استان سمنان است.

نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ از شنبه ۸ اردیبهشت ماه تا چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مشارکت ۶۸ کشور دنیا در تهران برگزار خواهد شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899788

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند