Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

رییس کمیسیون عمران مجلس، گفت: دولت هرچه سریعتر لایحه ایجاد شورای عالی ایمنی حمل و نقل را به مجلس ارائه کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ، محمدرضا رضایی کوچی که به منظور بازدید از طرح های عمرانی و فرودگاه دشت ناز به استان مازندران سفر کرده، در جمع خبرنگاران گفت: در کنار محورهای اصلی جاده‌ای استان مازندران و توسعه فرودگاه ساری برخی پروژه‌های عمرانی دیگر همانند ساخت پل در مکان های مورد نیاز مورد توجه کمیسیون عمران قرار می گیرد که با حمایت وزارت راه و شهرسازی رفت و آمدهای مردم تسهیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره حجم بالای تصادفات جاده‌ای و اقدامات کمیسیون عمران در این باره افزود: متأسفانه سالانه 16 هزار نفر در کشور در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند که تعداد تصادفات از یک جنگ بیشتر است که تقریباً 3 برابر تعداد افرادی که جان خود را از دست داده‌اند مصدوم می‌شوند که در این باره باید فکر اساسی شود.

وی با بیان اینکه از سال92 تاکنون شاهد اقدامات مفید در کشور هستیم که به کاهش تصادفات و فوتی‌ها منجر شده است، ادامه داد: آمار جان باختگان تصادفات جاده ای از 20 هزار نفر در سال به 16 هزار نفر رسیده است که پیش بینی میشود با شرایط موجود و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف وجود دارد با این روند فعلی شاهد افزایش تصادفات و تعداد فوتی ها خواهیم بود.

رضایی کوچی با اشاره به اینکه موضوعات مختلفی در تصادفات جاده‌ای دخیل است، یادآور شد: کیفیت خودروها، وضعیت جاده‌ها، آموزش رانندگان و نظارت بر شرکت‌های حمل و نقل در تصادفات جاده‌ای دخیل هستند لذا کمیسیون عمران بر اساس ماده 49 آیین نامه داخلی مجلس در حال تهیه گزارشی درباره علل تصادفات جاده‌ای است که این گزارش به مردم و صحن علنی مجلس ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در این گزارش کوتاهی و قصور دستگاه‌ها مشخص می‌شود، افزود: اگر در این بخش به قانون نیاز باشد، قانون متناسب وضع شود و اگر دستگاهی نیاز به حمایت دارد از آن دستگاه حمایت شود البته به صورت کلی کمیسیون عمران به دنبال این است شورایی ایجاد شود به نام شورای عالی ایمنی و حمل و نقل چرا که تاکنون تنها مسئول ایمنی حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی بوده است اما باید سطح آن ارتقاء یابد و حداقل به سطح معاون اول رئیس جمهور برسد.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در گذشته دولت لایحه‌ای در این باره به مجلس ارائه داد که پس از مدتی که کمیسیون روی آن کار می‌کرد به دولت بازگرداند، ادامه داد: امیدوارم دولت هر چه سریعتر این لایحه را به مجلس ارسال کند تا بتوان این شورا را تشکیل داد چرا که برای کاهش تصادفات تمامی دستگاه‌ها باید دخیل شوند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی به تنهایی نمی‌تواند تصادفات جاده‌ای را کاهش دهد، که امیدوارم با تشکیل شورای عالی که باید در سطح معاون اول رئیس جمهور باشد شاهد کاهش تلفات جاده‌ای باشیم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

کد خبر 848125 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز