Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@20:55:38 GMT

ساماندهی معادن شن و ماسه استان

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۷۴۹۲۶

ساماندهی معادن شن و ماسه استان

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی از عزم جدی این سازمان برای ساماندهی و تعیین تکلیف سریع تمامی معادن شن و ماسه استان اعم از معادن دارای مجوز و فاقد مجوز خبر داد
   به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، مهرانگیز رحمانی در دیدار با روسای ادارات تابع در شهرستان‌های استان با اشاره به ضرورت اصلاح قانون معادن شن و ماسه اظهار کرد: پس از سال 91 ، حدود معادن شن و ماسه جزو وظایف سازمان صنعت معدن و تجارت بوده و این سازمان متولی امر در این حوزه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
   وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت در نظر دارد در راستای عمل به وظیفه قانونی و صیانت از معادن به عنوان انفال عمومی، تمامی معادن شن و ماسه داری مجوز و فاقد مجوز استان را ساماندهی کنند که اولین ثمره این پایش، سهولت دسترسی به پایگاه داده مدون و برنامه‌ریزی‌های صحیح بعدی بر مبنای اطلاعات دقیق منتج به رونق اقتصادی استان خواهد بود. 

رحمانی با اشاره به اینکه اکثر معادن شن و ماسه استان در اطراف شهر تبریز واقع‌اند بیان کرد: حدود 25 معدن شن و ماسه در اطراف تبریز فعالیت می‌کنند و از این بین معادنی که در طی سالیان مسبوق به پیش از انتقال امور مربوطه به سازمان صنعت، معدن و تجارت بدون مجوز کار می‌کردند نیز طی این طرح ساماندهی خواهند شد. 

وی با تأکید بر حمایت سازمان از واحدهای شن و ماسه مجوز دار در چهارچوب قانون اعلام کرد: از واحدهای شن و ماسه مجوز دار جهت تامین خوراک واحد فرآوری حمایت جدی خواهد شد که جزئیات آن به زودی مشخص خواهد شد. 

رحمانی با اشاره به خطر ورود دلالان به حوزه معادن فاقد مجوز متذکر شد: برای جلوگیری از ورود دلالان به این حوزه در وهله اول خود معدنکاران استان باید عزم جدی داشته باشند و با سازمان همکاری کنند. 

وی تاکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای جلوگیری از وقوع برداشت غیر مجاز و برخورد با افرادی که مرتکب این جرم می‌شوند مکاتبات و ملاقات‌هایی با نیروی انتظامی و مراجع قضائی استان انجام داده و در این راستا مقررشده دستگاه‌های مربوطه برخورد لازم را با متخلفان انجام دهند. 

رحمانی در پایان از پیش‌بینی تسهیلات قانونی برای واحدهای دارای مجوز خبر داد و افزود: طبق پیشنهادات ارائه شده به وزارت متبوع، تسهیلات مناسبی برای واحدهایی که واحد فرآوری دارند در نظر گرفته خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۷۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی آبادی در برنامه صف اول با موضوع "عملکرد وزارت صمت در برگزاری اجلاس ایران و آفریقا تا تحقق شعار سال" گفت: برنامه داریم تا انتهای سال ۱۴۰۳ همه کشور را پایش کنیم، از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، فراخوان می‌دهیم که بدانیم چه داریم، چون ما بعد از این که بدانیم چه داریم، اینها را به مزایده می‌گذاریم، مردم در صندوق‌های طرح‌های مردمی که بسیار سودآور هم هستند، می‌توانند شرکت کنند.
وی با تاکید بر مشارکت مردمی در افزایش تولید در بخش معدن در سال ۱۴۰۳ گفت: درحال حاضر پایشی که انجام دادیم نشان می‌دهد که اغلب نقاط کشور آنومالی‌های خیلی خوبی داریم، یعنی مناطقی که امید بسیار زیادی برای معادن ارزشمند در آن جا وجود دارد، ارزشمندترین معادن مثلا معادن فلزی هستند مثل معدن طلا، معدن مس و معدن آهن هستند که ما تلاش می‌کنیم همه ظرفیت‌ها را برای حداکثر کردن ِ اکتشاف، به کار گیریم. حتی تلاش می‌کنیم که از ظرفیت‌های خارج از کشور استفاده کنیم، چون باید زودتر بدانیم چی و کجا داریم و بعد به مزایده بگذاریم و استفاده کنیم از منابع مردم و از منابع سرمایه گذاران بزرگ، البته با رعایت ملاحظاتی که قانون برای ما تکلیف کرده است.
وزیر صمت همچنین با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه رشد سیزده درصدی را در بخش معدن دیده است افزود: ما در بخش معدن ظرفیت‌های خوبی داریم، متاسفانه تا به امروز به قدر کافی به این موضوع پرداخته نشده است و در فرمایشات مقام معظم رهبری به وضوح این را می‌بینیم، بار‌ها تاکید داشتند و همین امسال هم تاکید داشتند که از فرصت معدن استفاده شود، اتفاق خوبی که باید بیافتد و تا حالا نیافتده است اکتشاف است ما باید اول ببینیم چه داریم، در این بخش، نمی‌گویم خوب کار نشده است، به نظر من، کم کار شده است، بیشتر باید کار شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال