Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه دغدغه اصلی امام حسین (ع) درعصر حاضر این است که مامور اجتماعی باشیم، گفت: هیئت های مذهبی دربرابر آسیب های اجتماعی مسئول باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا معممی مقدم صبح پنج شنبه در همایش طلایه داران تبلیغ طبس اظهار داشت: مسئله اصلی انحرافات مجالس مذهبی سر این قضیه است که عزاداری شعار اساسی عزاداران بوده در حالی که عزاداری هدف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عزاداری وقتی هدف شد گفته نمی شود تا دانسته شود، گفته می‌شود تا گریانده شود، بیان کرد: عزاداری وقتی هدف شد خبری بعد از عاشورا و تاسوعا نیست، در صورتی که آیا این ناهنجاری های جامعه به ما ربط ندارد؟

مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه دغدغه اصلی امام حسین (ع) در عصر حاضر این است که مامور اجتماعی باشیم، عنوان داشت: امروز جامعه از لحاظ آسیب های اجتماعی وضعیت خوبی ندارد.

معممی مقدم با طرح این سوال که امروز زلزله اجتماعی آمده آیا هیئت های مذهبی نسبت به این زلزله اجتماعی می توانند بی تفاوت باشند؟، افزود: چقدر خوب است در دهه محرم اگر بخواهیم کار حسینی انجام بدهیم هیچ ثبت طلاقی نداشته باشیم یا قسمتی از نذورات هیئات خرج آزاد سازی زندانیان جرائم غیرعمد شود.

وی اضافه کرد: بیاییم اسلام را با کارکرد اجتماعی اش معرفی کنیم، خطبه های نماز جمعه سمت و سو پیدا کند که مردم نقش آفرینی بیشتری در کارکرد اجتماعی و رفع حوائج اطرافیان خود داشته باشند.

مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه دغدغه اصلی ما هیئتی ها، مداحان و سخنوران باید کم کردن آسیب های اجتماعی باشد، افزود: یکی از رویکردهای فرهنگی می تواند معادل سازی نذر فرهنگی باشد.

معممی مقدم ادامه داد: نذر عهدی است که بنده با خدا برای رسیدن به حوائج مشروع می بندد، چه خوب است قسمتی از این نذورات خرج مسائل فرهنگی شود و مردم را به سمت نذر خوب سوق دهیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت اشکال عزاداری و وهم آمیز در اکثر نقاط کشور تک رقمی شده است، بیان داشت: فقط در بحث ایجا ترافیک و صدای بالای بلندگوها و عزاداری خارج از ساعت هنوز در هیئت های عدد دو رقمی است و امیدوارم بتوانیم این موضوعات را نیز بتوانیم کاهش دهیم.

مدیرکل تشکل های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه سایه و سوی مجالس مذهبی ما را گمراه نکند، افزود: در هیئات پذیرای همگان باشیم چون در محضر امام حسین (ع) همه با هم برابرند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • هیئت مذاکره‌کننده حماس در قاهره، امشب عازم دوحه می‌شود
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • هیئت عزاداری سادات محله فروشان به مناسبت سالروزشهادت امام صادق(ع)
  • دست نکونام در خط حمله بازتر شد
  • ۷۵ مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در کردستان برگزار شد
  • ۷۵ مراسم شهادت امام صادق(ع) در کردستان برگزار شد