Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، سردار غلامحسین غیب‌پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و مدیر ستاد موكب احمدبن موسی(ع) امروز، 6 مهرماه در همایش خادمان و خیران این موكب كه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، گفت:‌ امام حسین(ع) جمع همه خوبی‌ها و ارزش‌های متعالی و دردانه عالم خلقت و كائنات است لذا تبیین حركت آن بزرگوار ارزشی دارد كه اگر كمتر از رسالت امام حسین(ع) نباشد، با آن برابری می‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأكید بر اینكه فلسفه حركت امام حسین(ع) را باید از زبان بزرگان دین و علما تبیین كنیم، گفت:‌امام حسین(ع) اقیانوس همه مناقب و نیكی‌ها و جلوه‌ای اعلا و متعالی از جهاد كبیر است یعنی قدرت نه گفتن به دشمن، نلرزیدن، نهراسیدن و سست عمل نكردن.
غیب‌پرور با بیان اینكه در ماجرای كربلا شاید آنقدر كه خواص جامعه آنقدر كه به امام آزار رساندند، یزید نكرد، گفت:‌جمعی از این خواص چون جهاد كبیر را نمی‌فهمیدند از در موعظه و پند و نصیحت درآمدند؛ جنگیدن برای حضرت سخت نبود اما نصیحت شنیدن از برخی خواص برای ایشان بسیار سخت بود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار كرد:‌ برخی‌ها از روی خیرخواهی امام حسین(ع) را نصیحت می‌كردند مانند ام سلمه اما برخی دیگر هم از روی خیرخواهی این كار را انجام نمی‌دادند مانند عبدالله‌بن عمر كه در امتحان‌های خود رد شده بود و با معاویه و یزید بیعت كرده بود.
وی با تأكید بر اینكه امام حسین(ع) بر قله رفیع جهاد كبیر ایستاده است و این همان معنای نه گفتن به دشمن است، یعنی جهاد كبیر همان قدرت نه گفتن به دشمن است، امام راحل را شاگرد ممتاز مكتب امام حسین(ع) دانست و گفت:‌ بسیاری دیگر از بزرگان ما مانند سیدالشهدای استان فارس، شهید آیت‌الهل دستغیب نیز با وجود اینكه یاران آنچنانی نداشت راه امام حسین(ع) را ادامه داد لذا این نه گفتن به دشمن درس بزرگی است كه از مكتب امام حسین(ع) به ارث برده‌ایم.
غیب‌پرور یاد شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس را گرامی داشت و گفت: این نه گفتن به دشمن در یك حركت عمومی مردم و به طور خاص رزمندگان دوران دفاع مقدس تجلی پیدا كرد و این ویژگی مهم نیز تا به امروز ادامه دارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با یادآوری رشادت‌های رزمندگان مدافع حرم، گفت:‌ رزمندگان مدافع حرم نیز همین راه را ادامه می‌دهند؛ آن‌ها همگی بصیرت داشته و قدرت هضم مسائل را دارند.
وی با اشاره به رشادت‌های شهید محسن حججی، گفت: ما نمونه محسن حججی را در كشورمان زیاد داریم و بسیاری از جوانان ما این‌گونه‌اند اما اینكه چگونه خداوند حججی را بیرق كرد باید به دل پاك آن عزیز بازگردیم و هر آنچه خدا به حججی داد به خاطر اخلاصش بود.
غیب‌پرور در بخش دیگری از سخنان خود به برپایی موكب احمدبن موسی(ع) در ایام پیاده‌روی اربعین حسینی در كربلا اشاره كرد و گفت:‌ این موكب صحنه‌ای برای عرض ارادت به ساحت مقدس امام حسین(ع) است و با این كار در حقیقت می‌خواهیم به امام بگوییم كه ما هم هستیم و نوكری ایشان را می‌كنیم البته به شریطی كه كار ما اخلاص داشته باشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینكه مردم فارس در جریان برپایی این موكب بسیار كم كردند، گفت: البته بسیاری از خیران در گمنامی در این عرصه خدمت كردند و باید بدانیم كه خدمت به زائر امام حسین(ع) فوق‌العاده محترم و مكرم است و كسانی كه این كار را انجام می‌دهد جایگاه بسیار ویژه‌ای دارند.
وی، خدمت در این عرصه را یك فرصت و نعمت الهی دانست كه باید قدر آن را بدانیم و ادامه داد: من صمیمانه از همه مردم فارس در برپایی این موكب همراهی و همكاری دارند قدردانی می‌كنم.
غیب‌پرور با یادآوری اینكه این موكب به نام حضرت احمدبن موسی(ع) نامگذاری شده است تا در كربلا هم در كنار حرم امام حسین(ع) نامی از آن حضرت برده شود، به برگزاری این نشست اشاره كرد و گفت:‌این نخستین جلسه رسمی برای آغاز به كار موكب احمدبن موسی(ع) است و امیدواریم كه امسال بیشتر از سال‌های گذشته در این عرصه موفق باشیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۵۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • جهاد اسلامی: جنگ جز با توقف تجاوز و عقب‌نشینی دشمن پایان نمی‌یابد
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • معرفی شهید سرسنگی به عنوان شهید شاخص استان یزد
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود