Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران، دلیل طولانی شدن موضوع جمع آوری کودکان کار همراه متکدیان شهری را اختلاف نظر فرمانداری تهران و وزارت کار و تعاون بر سر حوزه و اختیارات اجرایی خود دانست و گفت: آن چیزی که مربوط به اختیارات ماست این است که به عملکرد و همکاری شهرداری نظارت داشته باشیم؛ در این خصوص به شهرداری تذکر داده ام و تا آخر پیگیر هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الهام فخاری در گفت و گو با خبرنگار جماران درباره طرح جمع آوری کودکان کار از سطح شهر تهران و همکاری شهرداری تهران با این طرح گفت: متولی این کار ستاد شهرداری نیست بلکه طرح از طرف ستاد مبارزه با آسیب های اجتماعی اجرایی شده است. در این ستاد بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته است متولی هر کدام از این آسیب ها یکی از دستگاه ها شده اند. متولی ساماندهی کودکان کار وزارت کار و تعاون است و فرمانداری تهران متولی متکدیان و متکدیان حرفه ای است.

وی ادامه داد: مسأله این است که بر سر این دو حوزه بین فرمانداری و وزرت کار اختلاف نظر وجود دارد. به عبارتی فرمانداری این کودکان را متکدی تلقی کرده و همراه با متکدیان اقدام به جمع آوری آن ها نیز کرده است که در درجه اول این دو دستگاه ها باید مسأله را بین خودشان حل کنند.

عضو شورای شهر تهران ابراز داشت: در این بین آن چیزی که به حوزه کاری ما مرتبط می شود این است که این دو دستگاه برای اجرای طرح از برخی امکانات شهرداری در حوزه حمل و نقل کمک گرفته اند. ما در ابتدا سعی کردیم حتی الامکان این موضوع را رسانه ای نکنیم اما در جلسه روز سه شنبه شورا لازم دیدم که در این مورد به شهرداری تذکر داده شود و از شهرداری بخواهم از در اختیار گذاشتن امکانات مربوط به شهرداری تا وقتی که کمیسیون اجتماعی شورای شهر این موضوع را بررسی و در مورد آن و تصمیم گیری نکرده است، اجتناب کند.

وی تأکید کرد: در حال حاضر حوزه تحت اختیار شورای شهر همین دخالت یا عدم دخالت شهرداری است. ما در کمیسیون مباحث تخصصی این موضوع و پیامدهای آن را دنبال می کنیم اما چون متولی نهادی به غیر از شورای شهر و شهرداری تهران است ما نمی توانیم درخواست توقف کامل طرح را داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال که «شورای شهر تهران در ستاد آسیب های اجتماعی نماینده ای دارد یا نظرخواهی از شورا در این خصوص شده است؟»، گفت: در شورای قبل نماینده ای از طرف شورا به این ستاد معرفی شده بود اما با توجه به تغییر و تحول شورای چهارم به پنجم ما در جلسات این ستاد تا به امروز حضور نداشته ایم، یکی از دلایلی که ما از این موضوع بی خبر بوده ایم همین است. منتها از این به بعد یا خود بنده یا از اعضای کمیسیون حتما در این جلسات حضور خواهیم داشت.

فخاری پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که «در کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران در رابطه با طرح جایگزین جمع آوری کودکان کار پیشنهاد یا اقداماتی داشته اید؟»، اظهار کرد: ما در این مورد جلسه داشته ایم و از سازمان های مردم نهاد هم برای سروسامان دادن به این موضوع کمک خواسته شده است. در جلسه روز یکشنبه قرار بر این شد که همه دوستان از متهم کردن متقابل همدیگر در فضای رسانه ای و ایجاد تنش خودداری کنند و در ادامه جلسات مداومی در این خصوص داشته باشیم تا به راه حل مناسب با در نظر گرفتن ملاحظات اجتماعی و روانشناختی برسیم. در واقع در حال حاضر قرارمان این است که بخش نهاد عمومی، مردمی و دولتی در کنار هم برای حل این موضوع تلاش کنیم و به حل ریشه ای مسأله برسیم نه فقط برداشتن نشانه ها و حذف صورت مسأله.

وی در پایان درباره این موضوع که «این تذکر به شهرداری چه قدر می تواند تأثیر گذار باشد و آیا شهرداری می تواند همکاری خود را با وزارت کشور یا فرمانداری قطع کند؟»، گفت: به هر حال حوزه وظایف شهرداری مشخص است و در بُعد نظارت و سیاستگذاری شورای شهر تردیدی نیست و برنامه کاری شهرداری جزو اختیارات شورای شهر است. بنابراین من تذکر کتبی خود را به شهرداری ارسال کرده ام و تا آخر این موضوع را تا قطع کامل همکاری شهرداری با این طرح، پیگیری خواهم کرد.

گفت و گو از: فرهاد فتحی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۱۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است

به گزارش خبرنگار مهر، وحید نیک روش صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونان شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بوشهر شهر دلیرمردان و شیر مردان و همسایه همیشه دریا و همواره مردم آن از سرزمین خود دفاع کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان اینکه بوشهر قدمتی پنج هزار ساله دارد افزود: بزرگانی نظیر شهید نادر مهدوی، شهید ماهینی و رئیسعلی دلوای این شهر را معرفی کردند و برای دنیا و کشور افتخار آفریدند.

وی با بیان اینکه بوشهر شهر اولین‌ها بوده افزود: بوشهر شهری بوده که اولین کشتی سازی ها و کارخانه یخ کشور در آن ایجاد شده و اولین نیروگاه اتمی در این شهر ساخته شده، اولین راه آهن بین شهری و فرودگاه در این شهر ساخته شده، علاوه بر این اولین مدرسه به سبک نوین به نام مدرسه سعادت با بیش از ۱۰۰ سال قدمت در این شهر بنا شده که نشان از فرهنگ و ادب و دانش مردم این شهر است.

نیک روش ابراز داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های غنی است و پیشرفت‌های قابل توجهی بعد از انقلاب در آن به وجود آمد، نگاه شورای شهر به عقب افتادگی‌ها است و همواره به دنبال توسعه و پیشرفت شهر است.

وی گفت: بوشهر یکی از استان‌هایی است که منابع غنی خدادادی دارد و از این منافع برای کشور منفعت ایجاد شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های بوشهر گفت: بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت کشور از این استان است و بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد گاز کشور در این استان تأمین می‌شود، به همین جهت بوشهر را نباید تنها گذشت و توسط مسئولیت کشور باید دیده شود.

وی با بیان اینکه بوشهر دارای یک بافت تاریخی منحصر به فرد است گفت: ۳۸ هکتار از اراضی بوشهر به بافت تاریخی تعلق گرفته، همچنین حدود ۹۰ اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده و دارای عمارت‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری شود.

وی گفت: در این راستا موضوع استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است و فرآیند اداری آن در وزارت کشور روند خود را طی می‌کند.

نیک روش بیان داشت: در حوزه گردشگری نگاه خوبی در حوزه بافت تاریخی صورت گرفته اما مردمی که آنجا ساکن هستند کمتر از خدمات دولت بهره مند هستند، لازم است مردم را طبق شعار مقام معظم رهبری در تولید مشارکت دهیم، که زمینه‌ای را ایجاد شود که مشارکت مردم در امر تولید در حوزه مسکن افزایش پیدا کند و این یکی از خواسته‌ها است که در حوزه اعتبار در حوزه بافت‌های تاریخی دولت باید به آن توجه ویژه ای داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد از کف سازی ها و دفع آب‌های سطحی بافت تاریخی بوشهر انجام شده است گفت: در سال جاری کف سازی کل بافت به اتمام می‌رسد، همچنین موضوع فاضلاب محلات جنوبی آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

وی ادامه داد: در بحث فاضلاب با توجه به نوع زه که در شهر بوشهر وجود دارد و خرابی ساختمان‌ها شده نیز مشکلات زیست محیطی شده است، امیدواریم با تأمین اعتبار این موضوع حل شود.

وی با اشاره به نیروگاه اتمی و محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم آن گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

نیک روش با تاکید بر زمینه سازی برای حضور سرمایه گذاران در بوشهر گفت: بوشهر ظرفیت خوبی در حوزه مسائل سرمایه گذاری دارد بایستی زمینه را ایجاد کنیم از سرمایه گذاران حمایت شود، این امر خط قرمز شورای شهر است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به ظرفیت بوشهر در حوزه حمل و نقل دریایی ابراز داشت: حجم زیادی از واردات و صادرات کشور از بنادر استان است، اما یکی از مطالبات مردم موضوع حمل و نقل ریلی است که امیدواریم با تأمین اعتبارات آن محقق شود.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان کرد و ابراز داشت: بوشهر شهر شبه جزیره‌ای است و در بحث پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است؛ باید برای خروجی دوم آن برنامه ریزی شود و امیدواریم با همت متولیان امر این امر محقق شود.

وی بیان کرد: این خواست مردم است که با مشارکت شهرداری و متولیان امر که وزارت راه و شهرسازی است شاهد این اتفاق میمون باشیم.

کد خبر 6088398

دیگر خبرها

  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت