Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام وزارت خارجه روسیه می‌گوید مرجع داوری درباره پایبندی ایران به توافق هسته‌ای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است نه آمریکا.

به گزارش بولتن نیوز، «میخائیل اولیانوف»، رئیس دفتر کنترل تسلیحاتی و عدم اشاعه وزارت خارجه روسیه در واکنش به لفاظی‌های دولت آمریکا درباره «برجام» گفت که مرجع داوری درباره اعلام پایبندی ایران به این توافق هسته‌ای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است نه مسکو یا واشنگتن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد توافق هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ (برجام) را «مایه شرمساری» برای آمریکا توصیف کرد.

وی از زمان ورود به کاخ سفید لفاظی‌ها علیه «برجام» را تشدید کرده است. گزارش‌ها متعددی حاکی است دولت ترامپ در حال بررسی راهکارهایی برای اعلام عدم پایبندی ایران به این توافق هسته‌ای در موعد بعدی گزارش‌دهی به کنگره آمریکا است.

«اولیانوف» در گفت‌وگو با «وستنیک کاوکازا» گفت: «مرجع داوری برای ارزیابی درباره اینکه آیا ایران به توافق [هسته‌ای] پایبند بوده یا نه، مسکو یا واشنگتن نیست، بلکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.»

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در هفت گزارش از زمان اجرایی شدن برجام پایبندی ایران به تعهداتش در چارچوب این توافق را تأیید کرده است.

«اولیانوف» اضافه کرد: «جمع‌بندی آژانس درباره پایبندی ایران به برجام، کاملاً روشن است. اگر آمریکا چیزی در این توافق را دوست ندارد، این بهانه‌ای برای منحرف کردن آن نیست، چون هیچ کس قادر به ارائه چیزی بهتر از این توافق نیست.»

مقام وزارت خارجه روسیه، همچنین گفت: «و چنین اقدامی، الگوی بسیار بدی برای کره شمالی خواهد بود، چرا که به پیونگ‌یانگ نشان خواهد داد طرف‌های توافق می‌توانند بدون هیچ دلیل خاص، تلاش‌ها برای رسیدن به توافق را به بن‌بست بکشانند.»

اولیانوف خاطرنشان کرد که برجام ماحصل مذاکراتی طولانی و بسیار پیچیده بوده است: «امتیازهای چشمگیری رد و بدل شد که کلیت آن برای تمامی طرف‌ها مورد قبول بودند.»

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و برخی از مقام‌های دولت ترامپ در هفته‌های گذشته خواستار مذاکره مجدد درباره توافق هسته‌ای ایران، با هدف تغییر برخی از بندهای آن که به اعتقاد آنها جزو «نقائص» این توافق است شده‌اند.

مقام وزارت خارجه روسیه گفت: «اگر قرار باشد شما چیزی را به نفع یکی از طرف‌ها ترمیم کنید، طبیعتاً طرف مقابل هم ترجیحات و پیشنهادهای خود برای برخی اصلاحات را مطرح خواهد کرد.

او تأکید کرد: «این مسیری است که ما را به جایی نخواهد رساند و اوضاع منطقه و روابط میان کشورها را بدتر خواهد کرد.»

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان