Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@20:37:24 GMT

سفید بالکها در فصل سرد طغیان ندارند

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۹۶۸۳۱

سفید بالکها در فصل سرد طغیان ندارند

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه سفید بالکها در فصول سرد پاییز و زمستان طغیان ندارند و تکثیر نمی‌شوند، گفت: آنها در فصل سرد به پشت برگهای درختان توت نقل مکان می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، محمدحسین بازگیر درباره جمعیت سفید بالک‌ها (مگس سفیدها) اظهار کرد: جمعیت سیفد بالکها در برخی زمانها به طغیان می‌رسد و این طغیان یافتن به معنای افزایش جمعیت آنها در سطحی گسترده است؛ در ماههای گذشته نیز جمعیت آنها دچار افزایش در برخی مناطق تهران شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: جمعیت سفید بالک‌ها (مگس سفیدها) در هفته‌ها و ماههای گذشته به‌ویژه در تابستان بیشتر در نقاط مرکزی شهر، به‌ ویژه مناطق 6 و 11 مشاهده شد و رفته رفته با سرد شدن فصول شاهد کاهش جمعیت آنها خواهیم بود.

به گفته رئیس اداره محیط زیست شهر تهران، در گذشته وجود باغات و مزارع موجب می‌شد تا حضور این نوع حشرات در شهرها و اماکن عمومی مشاهده نشود اما در حال حاضر با کاهش باغات، این نوع حشرات بیشتر در انظار عمومی مشاهده می‌شوند.

بازگیر به روش‌های مقابله با این حشرات اشاره کرد و افزود: با توجه به حضور سفید بالک‌ها در شهرها و نزدیک سکونت‌گاه‌های انسانها،‌ برخوردهایی همچون روش‌های شیمیایی (سمپاشی) نمی‌تواند جوابگو باشد و احتمال آسیب به محیط زیست شهری نیز در این زمینه وجود دارد.

وی توضیح داد: تنها اقدام برای از بین بردن سفید بالک‌ها (مگس سفیدها) روشهای بیولوژیکی، فیزیکی و استفاده از شکارگرهای آنهاست که این مهم نیز انجام می‌گیرد؛ ضمنا جمع‌آوری برگهای درختان توت که جایگاه این حشرات است نیز به‌طور کامل انجام می‌گیرد.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه یکی از اقدامات فیزیکی، آب‌پاشی درختان میزبان آنها است، ادامه داد: سفید بالکها غالباً در درختهای توت و ... حضور دارند که می‌توان با روشهای آب‌پاشی آنها را از میان برد که این مهم نیز به‌خوبی انجام می‌گیرد؛ البته روشهایی همانند استفاده از برچسبهای زرد رنگ در روی درختان نیز یکی دیگر از روشها بوده است.

بازگیر درباره خطرناک بودن سفید بالک‌ها برای سلامتی انسان نیز اظهار کرد: بنابر تحقیقات دانشگاه‌های علوم پزشکی، این حشرات عامل و ناقل هیچ بیماری نیستند.

وی تصریح کرد: در هر حال این حشرات با نفوذ به بینی و یا چشم افراد شاید مشکلاتی را هر چند محدود‌ به‌دنبال داشته باشند اما در هر حال امیدواریم با برنامه‌های اجرایی شاهد کاهش آنها در شهرها باشیم.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه این حشرات سفید بالکها در فصل سرد کاهش می‌یابند، گفت: این سفید بالکها در این ایام تکثیر نمی‌شوند و به پشت برگ درختهای توت نقل مکان می‌کنند بنابراین جمعیت آنها کاهش می‌یابد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۹۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد

    به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت:این آفت در سن یک تا سه پورگی است که به صورت طغیانی درآمده و بر این اساس بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از سطوح تاغزارهای شهرستانهای نام‌برده را به صورت پراکنده آلوده کرده است.   محسن فنودی افزود: خسارت وارده به صورت پراکنده و بر روی تاغ‌ها و در حد ناچیز برآورد شده است که با افزایش سن وجمعیت آفت به طور قطع شدید خواهد شد.   وی با اشاره به این که پیش بینی می شود بیش از هزار کانون طغیان آفت ملخ در استان وجود داشته باشد افزود: علت بروز جمعیت های طغیانی، ایجاد شرایط مطلوب رطوبتی بر اثر بارندگی‌های سه هفته قبل تا کنون، دمای مناسب محیط و در نتیجه رشد مناسب گیاه تاغ و همزمان باز شدن کپسول های تخم آفت است.   فنودی افزود: با توجه به پیش آگاهی آفت توسط نیروهای حفاظتی، مرتعداران، روستائیان و شوراهای اسلامی در حال انجام اقدامات لازم هستند.   وی اظهار کرد:اداره کل منابع طبیعی اقدامات اولیه برای کنترل آفت در مناطق خسارت دیده را در اختیار شهرستان ها قرار داده است که شامل تهیه و تامین تجهیزات لازم و تهیه و انتقال مواد کنترلی مناسب به شهرستانها می شود.   ملخ کوهان‌دار تاغ از جمله آفات مهم تاغ‌زارهاست که طی سال‌های اخیر در مناطق تاغ‌کاری با جمعیت‌های متفاوت و گاه به صورت طغیانی بروز کرده است. این ملخ از جمله ملخ هایی است که فقط از تاغ تغذیه می کند و طبق بررسیهای انجام شده زراعتهای کشت شده در مجاورت تاغ‌زارها هیچ کدام مورد حمله این ملخ قرار نگرفته است.   هم اکنون هشت میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از مجموع ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار پهنه کل استان خراسان رضوی را عرصه‌ های منابع طبیعی تشکیل می‌دهند که پنج و نیم میلیون هکتار آن مناطق بیابانی است.      

 

دیگر خبرها

  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • فیلم | جاده شهداد - نهبندان مسدود است
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد