Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت:با توجه به شرایط اقتصادی موجود باید هزینه های جاری کاهش پیدا کند،زیرا پروژه ها و طرح های عمرانی بسیار زیادی در کشور ناتمام است.

خبرگزاری تسنیم: نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت:با توجه به شرایط اقتصادی موجود باید هزینه های جاری کاهش پیدا کند،زیرا پروژه ها و طرح های عمرانی بسیار زیادی در کشور ناتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با رادیو درباره ایرادات بودجه نویسی در کشور ما اظهار کرد:سال هاست که روند بودجه نویسی به همین شکل است. در نظام بودجه نویسی روش‌هایی با عنوان بودجه نویسی ثابت، بودجه نویسی متغیر و انعطاف پذیر یا بودجه‌های عملیاتی وجود دارد.

وی افزود:بعضی نظام‌های بودجه نویسی منسوخ شده است به دلیل اینکه متغیر‌های بسیار زیادی بر روی شاخص‌های اقتصادی تاثیر گذار است به همین دلیل نمی‌شود فقط به یکسری از اعداد تکیه و ازآن‌ها برای بودجه نویسی استفاده کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:در واقع بودجه نویسی کشور ما بصورت ثابت است اگرچه سعی بر این بوده که به سمت بودجه نویسی عملیاتی پیش برویم، اما همچنان بودجه بصورت ثابت نوشته می‌شود.

فولادگر عنوان کرد:بودجه‌های انعطاف پذیر و متغیر به نحوی نوشته می‌شود که بخشی از هزینه‌ها را در گرو تحقق درآمد‌ها قرار می‌دهد. منظور از بودجه عملیاتی این است که وقتی برای یک پروژه عمرانی بودجه‌ای درنظر می‌گیریم براساس یک واحد سنجش برآورد می‌شود که این پروژه چه میزان هزینه دربردارد.

وی با اشاره به اینکه اگر واقعا به دنبال تحول در نظام بودجه هستیم باید بودجه عملیاتی شود، تاکید کرد:دولت و مجلس باید روزی که کار بودجه یکسال را تمام می‌کنند از فردای آن روز کار مشترک برای سال آینده و برنامه ریزی برای نظام بودجه ریزی را آغاز کنند.

وی در خصوص مواردی که مانع اجرایی شدن این امر می‌شود، گفت:یک بخش این موضوع مربوط به مدیران و نظام مدیریتی است. سازمان برنامه نویسی و کارشناسانی که مسئولیت این امر را به عهده دارند باید تقویت بشوند. بخش دیگر نیز مربوط به مجلس است که قانون را تصویب می‌کند. کمیسیون برنامه و بودجه، دیوان محاسبات و مرکزپژوهش‌های مجلس نیز باید در این زمینه کار مشترک با دولت انجام بدهند.

فولادگر با اشاره به اینکه قانون گذاری و نظارت باید بر عهده مجلس گذاشته بشود، افزود:مجلس نمی‌تواند به نوشتن بودجه ورود پیدا کند و فقط می‌تواند طرح بدهد. اولویت ارائه لایحه با دولت است و در نهایت با همکاری مجلس باید به یک ساختار اصلاح شده بودجه نویسی دست پیدا کنیم.

نماینده مردم اصفهان در خصوص اینکه برای هدفمندی یارانه‌ها در راستای کاهش بودجه جاری چه اقدامی باید انجام شود، گفت:با توجه به شرایط اقتصادی موجود باید هزینه‌های جاری کاهش پیدا کند، زیرا پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی بسیار زیادی در کشور ناتمام است وهر چه اتمام این پروژه به طول بینجامد هزینه‌ها افزایش می‌یابد و همین استهلاک موجب از بین رفت سرمایه‌های ملی خوهد شد.

وی یادآور شد:ساختار دولت نباید بزرگتر شود باید اصلاحاتی در این خصوص صورت پذیرد. هزینه جاری دولت باید کاهش پیدا کند مثلا اگرچه دراین بخش حقوق‌های کارکنان دولت را نمی‌توان کاهش داد، اما می‌توان آن را هدفمند کرد یعنی از حجم کارکنان دولت کاست.

فولادگر درپایان با اشاره به هدفمند کردن هزینه ها‌ی عمرانی افزود: در راستای کاهش هزینه‌های جاری ضرورت دارد هدفمندی یارانه‌ها ساماندهی شود. این امر به این معناست که با حذف یارانه اقشار پردرآمد، این میزان به نیازمندان واقعی تعلق بگیرد و بخشی دیگر در زیرساخت‌ها هزینه شود و همچنین نظام سلامت هزینه بری زیادی دارد که این مقوله نیز باید هدفمند شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبشهت ماه) مجلس و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، جدول شماره ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری» را به تصویب رساندند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول، گفت: طبق محاسبات ما در زمان تصویب بخش اول بودجه مقرر شد که یک درصد هزینه‌های شرکت‌های دولتی برای مسائل فرهنگی هزینه شود که اعتبار آن بالغ بر ۲۸ همت می‌شد، اما دولت در جداول ۳۶ همت را برای توزیع آورده است.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با همکاری کمیسیون فرهنگی اصلاحاتی را در این جداول اعمال کرد که یکی از این اصلاحات، اختصاص منابع بیشتری به وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم و بهداشت و درمان بود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: امسال برای اولین‌ بار بودجه در مرحله اول به شکلی تصویب شد که کسی نمی‌تواند بودجه حوزه فرهنگ را پرداخت نکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • موافقت مجلس با جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی در بودجه ۱۴۰۳
  • مجلس با جدول اعتبارات «طرح‌های عمرانی» موافقت کرد
  • تصویب جدول اعتبارات طرح‌های عمرانی
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند