Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@11:44:56 GMT

گرامیداشت سالگرد سردار شهید حسین همدانی

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۲۳۷۹۵

گرامیداشت سالگرد سردار شهید حسین همدانی

به گزارش جماران، مهرداد نادری‌فر دوشنبه 10 مهرماه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی درباره بزرگداشت سالگرد سردار سرلشگر شهید حاج‌حسین همدانی در همدان، اظهار کرد: شهید همدانی می‌تواند ظرفیت خوبی برای الگوبرداری جوانان باشد و همه دستگاه‌ها می‌توانند برنامه‌های خوبی برای معرفی این شهید بزرگوار برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش می‌تواند 100 مدرسه با 100 راوی در سطح استان برای معرفی ویژگی‌های شهیدان به ویژه شهید همدانی تعین کند، خاطرنشان کرد: همچنین با برگزاری مسابقات انشاء درباره شهیدان همدانی و حججی در مدارس و اهدای جوائز از طرف امور اجتماعی استان می‌توان گامی برای معرفی این عزیزان برداشت.

نادری‌فر اداره‌کل فرهنگ و ارشاد استان همدان را در معرفی این شهیدان با برگزاری جشنواره‌های تئاتر، شعرخوانی و خطاطی موثر دانست و یادآور شد: چه موضوعی بهتر از شهیدان برای اجرای تئاتر است؟

وی به بیان صفات بارز شهید همدانی پرداخت و گفت: رشید، امین، فکور و مکتبی بودن را در کردار، گفتار و پندار خود داشت و حدود 40 سال عمرش را وقف اسلام کرد بنابراین اکنون وظیفه ما است که با برگزاری سالگرد این عزیز به گونه‌ای عمل کنیم که این شهید جهانی باشد.

سیدرضا موسوی معاون اجرایی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز گفت: متأسفانه در همدان برای معرفی سردار شهید حاج حسین همدانی کمی کم‌لطفی شده است.

وی با بیان اینکه شهید حاج حسین همدانی در راه اسلام حدود 40 سال زحمات شبانه‌روزی از قبل تا پیروزی انقلاب اسلامی کشید، ادامه داد: شهید حاج حسین همدانی در همدان متولد شد و جهاد خود را از اینجا آغاز کرد بنابراین می‌طلبد برای برگزاری سالگرد او با قوت تمام و دلی کار کنیم.همه شهرها منتظرند تا ببیند همشهریان شهید همدانی برای قدردانی از او چه برنامه‌هایی برگزار می‌کنند. باید دانست آسایش و آرامشی که داریم را مرهون این بزگواران هستیم پس همه باید دلی کار کرده و اگر قرار است قدمی برداریم فقط برای رضای شهدا باشد.

وحید خادمی مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج سپاه استان همدان نیز از برگزاری دومین سالگرد سردار شهید حاج حسین همدانی پنجشنبه 13 مهر در تالار وزارت کشور خبر داد و اظهار کرد: یکشنبه 16 مهر ساعت 9 صبح دومین سالگرد شهید حاج حسین همدانی در حسینیه حضرت امام(ره) شهر همدان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: نخستین سالگرد شهید حاج حسین همدانی بسیار خوب برگزار شد و امسال نیز طبق روال سال قبل برنامه‌های خوبی برای برگزاری داریم.

خادمی به برنامه‌های در دست اجرا اشاره کرد و گفت: روایتگری و خاطره‌گویی و تبیین سیره شهید حاج حسین همدانی در مساجد استان همدان و برگزاری مسابقات ورزشی در 13 و 14 مهرماه از جمله این برنامه‌هاست.

خادمی با بیان اینکه قبل از اجرای برنامه سالگرد، رونمایی از تندیس در باغ موزه دفاع مقدس و کتیبه در مزار شهدا را داریم، خاطرنشان کرد: مراسم مجمع پیشکسوتان شهدا به میزبانی بنیاد شهید پس از اتمام مراسم سالگرد اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مسابقه کتابخوانی خداحافظ سالار، جشنواره حبیب حرم در بسیج هنرمندان و جشنواره خاطره‌نویسی شهید حاج حسین همدانی نیز برگزار می‌شود.

رسول کرمی رئیس بسیج هنرمندان استان همدان نیز درباره دومین جشنواره سراسری ادبی «حبیب حرم» گفت: جشنواره سراسری ادبی «حبیب حرم» به پاس قدردانی از شهدای مدافع حرم به ویژه شهید همدانی در نخستین سالگرد شهادت ایشان به صورت سراسری از سوی استان همدان اجرا شده و نتایج خوبی را برای همدان به ارمغان آورد.

وی به برگزاری دومین جشنواره سراسری ادبی «حبیب حرم» همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج حسین همدانی در همدان اشاره کرد و افزود: در نخستین جشنواره سراسری شعر «حبیب حرم» که سال گذشته همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار حسین همدانی برگزار شد، بیش از 800 شعر از 250 شاعر به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی و داوری آثار، در اختتامیه این جشنواره از 14 برگزیده تجلیل شد.

وی با بیان اینکه در دومین جشنواره سراسری ادبی حبیب حرم 350 هنرمند شرکت کرده‌اند و هزار اثر ارسال شده که در حال داوری است، اضافه کرد: دومین جشنواره سراسری شعر حبیب حرم، 25 مهر ساعت 9 صبح در مجتمع بوعلی‌سینا با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان برگزار می‌شود.

کرمی خاطرنشان کرد: نمایشگاه عکس و نقد کتاب خداحافظ سالار با هدف معرفی این کتاب در آبان‌ماه امسال برگزار می‌شود.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۳۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • پخش مستند «مسئله حجاب» به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • تجمع دانشجویان همدانی در حمایت از آزادی خواهی دانشجویان جهان
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم
  • گرامیداشت یاد شهدای معلم و مدافع حرم تویسرکان
  • نخستین دوره مربیگری سطح یک اسکواش در همدان برگزار می‌شود