Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از آغاز به کار سامانه کنترل مکانیزه بارنامه ناوگان حمل‌ونقل کالای جاده‌ای خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرام آدم‌نژاد با اعلام این مطلب اظهار گفت: در راستای اجرای طرحهای کنترلی و نظارت هوشمند بر ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، سامانه جریمه هوشمند حمل‌ونقل بار (IFS) با اهدافی نظیر توسعه کنترل هوشمند و دقیق ناوگان، نظارت بدون متوقف کردن ناوگان که سبب تسهیل در حمل‌و‌نقل می‌شود، همچنین حذف خطای ناشی از عامل انسانی و جعل احتمالی اسناد کاغذی، به علاوه کاهش هزینه‌های کنترل توسط نیروی انسانی و امکان نظارت شبانه‌روزی و وسیع در کل محورهای کشور از طرحهای مهم سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این سامانه از ابتدای سال 1395 در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تدوین و علاوه بر همفکری جدی پلیس راهور در طی طراحی، حمایت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را نیز در برداشته و از اول دی ماه سال گذشته به صورت آزمایشی در محور کاشان – قم اجرا گردید و در حال حاضر با توافق صورت گرفته با پلیس راهور براساس زمان‌بندی مشخص در کل محورهای کشور اجرایی می‌شود.

آدم‌نژاد مکانیزم طرح جریمه هوشمند در سطح کلان را شامل فرایندهایی چون شناسایی هوشمند تردد ناوگان در سطح جاده توسط سامانه تجمیع اطلاعات ترافیکی، تدقیق اطلاعات ترافیکی (پلاک و وضعیت بار) توسط سامانه OCR و اپراتور انسانی، استعلام وضعیت اسناد حمل‌ونقل برشمرد و خاطرنشان کرد: استعلام برای ناوگان دارای بار به گونه‌ای انجام می‌شود که تا 24 ساعت پس از زمان تردد چنانچه هیچ سند حمل و نقلی در سامانه اسناد الکترونیک حمل‌ونقل ثبت نشده باشد ناوگان به عنوان متخلف شناسایی و موارد تعیین شده به سرویس جریمه پلیس راهور برای ارسال جریمه برای ناوگان ارسال می‌گردد.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه جلوگیری از تضییع حقوق مالک کالا یکی از مزایای اخذ بارنامه الکترونیکی می‌باشد افزود: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با توسعه سند بارنامه علاوه‌بر ایجاد شفافیت در انجام مسئولیتهای حمل‌ونقل به مالکیت مالک کالا بر محموله در حال حمل رسمیت می‌دهد که این سند به صورت الکترونیکی به سازمان ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: الزام به بیمه مسئولیت حمل، هنگام اخذ بارنامه الکترونیک صورت می‌پذیردکه سبب افزایش اطمینان مالک کالا از حمل مطمئن محموله خواهد شد، همچنین کاهش ریسک مالک کالا، شرکت حمل‌ونقل و راننده با پوشش بیمه‌ای مناسب و بهبود استانداردهای حمل بار در کشور با کنترل‌های مختلف به منظور اطمینان از ایمنی ناوگان، رانندگان و رعایت اصول بارگیری از دیگر مزایای اخذ بارنامه الکترونیکی می‌باشد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۹۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان

تین نیوز

سفیر جمهوری ازبکستان در تهران طی دیداری با مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به گفت و گو در زمینه تسهیل مناسبات حمل و نقلی پرداخت و در این جلسه راهکارهای رفع موانع موجود در مسیر تحقق این امر بررسی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در راستای ارتقای سطح مناسبات حمل و نقل بین المللی جاده ای و ترانزیتی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان، فریدالدین نصری اف، سفیر این کشور در تهران با جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای دیدار کرد در این جلسه راهکارهای رفع موانع موجود در مسیر تسهیل مناسبات حمل و نقلی مورد بررسی قرار گرفت.

جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در جریان این دیدار با اشاره به اهمیت راهبردی قلمرو و پیشینه دو کشور در منطقه و با تأکید بر ضرورت تولید داده های صحیح جهت اتخاذ تصمیمات اثربخش، بر آمادگی بخش حمل ونقل بین المللی ایران بر توسعه مناسبات با کلیه کشورهای آسیای مرکزی و جایگاه مهم ازبکستان به عنوان پرجمعیت ترین کشور منطقه، تأکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی بنادر جنوبی ایران برای انتقال کالاهای کشورهای آسیای مرکزی و دسترسی به کشورهای حوزه خلیج فارس و اقیانوس هند، افزود: برای تجاری سازی این مسیر، آماده اجرای برنامه حمل آزمایشی ناوگان دو کشور در شرایط استاندارد قرار داریم تا قلمرو ایران به ویژه متعاقب رویدادهای منطقه ای، بهترین مسیر ممکن برای تامین دسترسی ناوگان کشورهای آسیای میانه باشد.

هدایتی با اشاره به سوابق مذاکرات دوجانبه و چندجانبه با طرف ازبک و با هدف رفع موانع موجود و افزایش حجم تردد ناوگان کشورها به مقاصد و عبوری از قلمرو یکدیگر، بر آمادگی سازمان برای تقلیل متقابل عوارض و افزایش تسهیلات لازم تأکید کرد.

نصری اف سفیر ازبکستان نیز با تأکید بر ضرورت توسعه راهگذرهای ترانزیتی در منطقه بر اهمیت استفاده از قلمرو ایران برای دولت ازبکستان، اظهار کرد: دولت متبوع نیز در زمینه توسعه همکاری جدی بوده و برای بررسی و تدوین برنامه عملیاتی، افزایش ارتباط و برگزاری نشست های فنی بین نهادهای تخصصی دو کشور را پیشنهاد کردند.

شایان ذکر است در این دیدار، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی افزود: قطعاً حمل ونقل نقش ویژه ای در توسعه مناسبات تجاری در همه زمینه ها دارد.

وی به تشریح آخرین وضعیت مسیرهای عبوری دسترسی ناوگان ازبک به ایران و هزینه های مترتب بر آن پرداخت و بر اهمیت تقویت ترانزیت منطقه ای بر پایه مزیت های چندجانبه تأکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه