Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، وینسلت بازیگر «تایتانیک» در سال ۱۹۹۷ که دومین فیلم پرفروش تاریخ است و با فروش ۲ میلیارد و ۱۸۶ میلیون دلار این جایگاه را حفظ کرده، به تازگی بازیگر «کوهستان بین ما» در برابر ادریس البا و فیلم «چرخ شگفتی» وودی آلن بوده‌است.

کامرون با صدور اطلاعیه‌ای در این باره گفت: کیت و من در جستجوی کاری بودیم تا پس از ۲۰ سال یک پروه مشترک دیگر داشته باشیم چون از زمانی که در «تایتانیک» با هم کار کردیم که موفقترین کار کارنامه حرفه‌ای من بوده، در کار دیگری با هم نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌توانم منتظر بمانم تا ببینم او چگونه به شخصیت «رونال» جان می‌بخشد.

کامرون تولید «آواتار ۲» را هفته پیش در جنوب کالیفرنیا شروع کرد و نتیجه اولین بازگشت او به جهان «پاندورا» قرار است ۱۸ دسامبر ۲۰۲۰ راهی سینماها شود.

«آواتار» دسامبر ۲۰۰۹ اکران و پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما شد و ۲ میلیارد و ۷۸۷ میلیون دلار فروش کرد. از این مبلغ ۲ میلیارد و ۲۷ میلیون دلار از بازار بین‌المللی و ۷۶۰.۵ میلیون دلار از فروش در بازار آمریکای شمالی به دست آمد.

زویی سالدانا، سم وورتینگتون، سیگورنی ویور، سی‌اچ پاندر و استیون لانگ از فیلم اصلی در این پروژه باقی مانده‌اند.

کامرون همراه جاش فریدمن، ریک جافا، آماندا سیلور و شین سالرنو نویسندگان فیلمنامه این مجموعه هستند.

قرار است «آواتار ۳» ۱۷ دسامبر ۲۰۲۱، «آواتار ۴» ۲۰ دسامبر ۲۰۱۴، و «آواتار ۵» ۱۹ دسامبر ۲۰۱۵ اکران شوند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • جنگ علوفه شروع شده است
  • (تصاویر) عکس‌های خیره کننده و جذاب کیت وینسلت
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • (تصاویر) بازدید دیوید کامرون از موزه فرش ترکمنستان
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید