Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- فعال اقتصادی بخش خصوصی و مدیرعامل شرکت کامودیتی ایج گفت: برای باقی ماندن در بازار رقابتی فولاد جهان، ناگزیر از سرمایه گذاری و استفاده از انرژی ارزان هستیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، نادر علیزاده روز چهارشنبه در دومین همایش نوآوری در تجارت و تکنولوژی فولاد و مواد اولیه در محل هتل استقلال تهران افزود: روند نشان می دهد که تورم و مشکلات اقتصادی کشور تاثیری در رشد فولاد نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این فعال بخش خصوصی، رشد تولید فولاد چین از سال 1990 تا 2015 بیش از 10 برابر شده است.
وی بیان داشت: اگر بخواهیم صنعت فولاد کشور را رقابتی کنیم نباید فقط به معادن داخلی اکتفا کنیم، بلکه باید از مواد معدنی ارزان دیگر کشورها استفاده کنیم.
علیزاده با بیان اینکه باید کشور را به یک گذرگاه برای ترانزیت مواد معدنی در سال های آینده تبدیل کنیم، تصریح کرد: هندوستان و ایران به محوریت چابهار فرصت مناسبی برای حضور در بازار افغانستان است.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری کشور در این عرصه در حد پایینی است و باید صدها میلیارد دلار صرف سرمایه گذاری در کشور و حتی کشورهای غنی منطقه کنیم؛ زیرا در غیر اینصورت صنعت فولاد ایران در پایداری به مشکل بر می خورد.
وی تصریح کرد:برای جذب سرمایه در معادن و صنایع معدنی، دولت نباید در این بازار و در قیمتگذاری فولاد دخالت کند، همچنین باید خصوصی سازی واقعی اتفاق بیفتد.
علیزاده گفت: همچنین مالیات هایی که از سرمایه و سرمایه گذاری در کشور اخذ می شود و این مالیات ها گاهی اوقات بین 20 تا 40 درصد سرمایه اصلی را شامل می شود، باید حذف شود.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود در سال ها و دهه های آینده مصرف مواد نفتی کاهش یابد، گفت: به این ترتیب هزینه های انرژی کاهش خواهد یافت و بر این اساس باید این انرژی ارزان را به سمت تولید موادی نظیر فولاد که از ارزش افزوده بالاتری برخوردارند، ببریم.
به گزارش ایرنا، این همایش با حضور 22 شرکت خارجی و 30 شرکت ایرانی و 150 شرکت کننده برگزار شد و در جریان برگزاری آن از فناوری احیای مستقیم ایرانی (پرد) رونمایی شد.

اقتصام 3065** 6075* خبرنگار: محمد ملک دار ** انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد