Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومي شركت گاز استان، حسن رضا ميربلوكي، مديرعامل شركت گاز خراسان شمالي اظهار کرد: با توجه به زلزله اخير در ارديبهشت ماه سال جاري و ايجاد خسارت به منازل مسكوني احتمال مسدود بودن مسيرهاي دودكش وجود دارد كه موجب خروج گازهاي سمي و احتمال افزايش گازگرفتگي خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: افراد قبل از استفاده از وسيله گازسوز مثلا بخاري از باز بودن مسير دودكش ها اطمينان حاصل نمايند و كافيست وزنه اي نسبتا سنگين با حجم كوچك بوسيله يك طناب از دهانه خروجي دودكش واقع در پشت بام به طبقات پايين هدايت شود، مشاهده وزنه نشان از باز بودن مسير دودكش است.
ميربلوكي رمز نجات از خطر گازگرفتگي و مرگ خاموش را اول كاركرد صحيح دودكش وسايل گازسوز و دوم ورود مستمر هواي تازه به محل سكونت اعلام کرد و افزود: چك کردن بدنه دودكش متصل به وسيله گازسوز و اطمينان از گرم بودن آن نشان از كاركرد صحيح دودكش و خروج گاز co ۲و co به بيرون از محل سكونت است.
مديرعامل شركت گاز خراسان شمالي مهمترين نقايص فني در نصب دودكش بخاري را شامل اشكال در نوع اتصالات، بكارگيري دودكش آكاردئوني و رعايت نكردن قطر لوله آن بیان کرد.
ميربلوكي عوامل آتش سوزي و انفجار در منازل را عدم استفاده از بست مناسب در هنگام اتصال شيلنگ گاز به وسيله گازسوز، طول و جنس شيلنگ گاز و نشت يابي محل اتصال وسيله گازسوز قبل از شروع به استفاده از آن اعلام کرد و افزود: براي شناسايي نشت گاز مي توان كف صابون بر روي محل اتصال شيلنگ به شير گاز وسيله گازسوز كشيد و در صورت مشاهده تشكيل حباب باید نسبت به رفع نشتي اقدام گردد.
وی بر رنگ آبي شعله بخاري و ديگر وسايل گازسوز تاكيد كرد و ادامه داد: بهترين و كارآمدترين دودكش، دودكشي است كه يك متر بالاتر از پشت بام باشد و اطراف آن خالي و مجهز به كلاهك H در انتهاي آن باشد.
ميربلوكي با اعلام اينكه سه نفر از هم وطنانمان در ۶ ماهه ابتداي سال جاري در اثر گازگرفتگي جان خود را از دست داده‌اند، گفت: با رعايت نكات ايمني در مصرف گاز طبيعي، با رفاه و آسايش بيشتر از گرماي فرح بخش گاز استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مشتركين مي‌توانند با مراجعه به سايت شركت گاز خراسان شمالي به آدرس: www.nigc-nkgc.ir قسمت خطرات و ايمني جهت بازآموزي نكات ايمني و پاسخگويي به سوالات از قبيل نقش دريچه كولر در انتشار گازهاي سمي، ممنوعيت و خطرات استفاده از شومينه جهت گرمايش و غيره، رفاه را براي خود و خانواده خود فراهم کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: سال گذشته ۱۳۵ چاه غیرمجاز در شهر کرمانشاه مسدود شد که میزان آب‌های زیرزمینی را به میزان ۰.۰۵ درصد افزایش داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افشین یگانه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی  عملیات پاسخ به بحران استان که امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به وجود چاه‌های غیرمجاز در استان اظهار داشت: در استان کرمانشاه دشت‌های ممنوعه‌ای وجود دارد و میزان آب‌های زیرزمینی به میزان قابل توجهی کاهش یافته بود.

وی عنوان کرد: در همین راستا مصوب شد شرکت آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، نیرو انتظامی، دادستانی و سایر دستگاه‌ها توانستند سال گذشته 135 چاه غیرمجاز در شهر کرمانشاه را مسدود کنند و بر این اساس حدود پنج صدم درصد میزان آب زیرزمینی رشد داشت.

یگانه با بیان اینکه جایگزین کردن پساب فاضلاب در مصارف صنعتی از دیگر مصوبات ستاد در استان بود گفت: دستگاه‌های مرتبط از جمله آب منطقه‌ای، شرکت آب و فاضلاب و سازمان صمت با برگزاری جلسات متعدد به نتایجی رسیدند و به طور نمونه پساب فاضلاب اسلام‌آباد غرب به عنوان خوراک پتروشیمی این شهرستان مصرف می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: برای مجموعه صنایع بزرگ استان که در شرق شهرستان کرمانشاه قرار گرفته‌اند از جمله پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها، پالایشگاه‌ها و شرکت فولاد مقرر شد یک کنسرسیوم با محوریت شرکت پتروشیمی اوره و آمونیاک شکل بگیرد و فاضلاب تصفیه خانه شهر کرمانشاه توسط یک خط لوله به این صنایع انتقال یابد و از همین امسال اقدامات در حال انجام است.

وی با اشاره به افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای عنوان کرد: ضریب نفوذ بیمه در سال 1401 حدود 20.97 بود که بعد از آن به 23.76 درصد در سال 1403 افزایش یافته است و امسال نیز به عنوان محور اصلی در نظر گرفته شده است.

یگانه با بیان اینکه در آخرین سیل رخ داده در سال 98 بخش قابل توجهی از شهر کرمانشاه درگیر شده بود و این در حالی بود که میزان بارش 1401 و 1402 بیشتر از سال 98 بود گفت: با مصوبه ستاد استان با محوریت آب منطقه‌ای حدود 30 کیلومتر از نقاط بحرانی رودخانه‌های استان لایروبی شد و این اقدام بعد از 13 سال انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: براساس گزارش هواشناسی بارندگی استان بیشتر از میانگین بلندمدت بود و همین لایروبی مانع از بروز سیل شد.

وی عنوان کرد: شرکت‌هایی که بیش از 100 نفر کارکنان داشتند به مقیاس بزرگ سازماندهی شدند و در مراحل بعدی تحت آموزش قرار می‌گیرند و در مواقع بحران تحت عنوان تیم‌های واکنش سریع در کنار سایر دستگاه‌ها قرار بگیرند.

یگانه گفت: سال 98 که بیشترین بارندگی رخ داد در منطقه بوزین و مره خیل حدود 12 روز برای اطفای حریق طول کشید اما با اقدامات انجام شده و همکاری سایر دستگاه‌ها و تشکل‌های مردمی، حریق سال گذشته در همین منطقه در کمتر از 24 ساعت اطفا شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: انتظار می‌رود برای خرید و تجهیزات اطفای حریق توجه ویژه‌ای به این استان شود زیرا جنگل‌های زاگرس برای کشور اهمیت خاصی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • هشدار احتمال وقوع سیلاب در ایلام
  • هشدار هواشناسی کرمان نسبت به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد