Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گروه مناطق : نخستين کارگاه آموزشي مشارکت هاي مردمي در مديريت بحران با محور مروري بر تجربيات کشور ژاپن در پايگاه پيشگيري و مديريت بحران شهرداري منطقه 6 برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري آريا و به نقل از روابط عمومي منطقه 6، در اين کارگاه مهدي خسرواني، دبير ستاد مديريت بحران شهرداري منطقه 6 با بيان اينکه بايد بتوان مديريت بحران را با استفاده از ظرفيت سراي محلات در ميان مردم نهادينه کرد گفت: اکنون زيرساخت هاي مديريت بحران از جمله پايگاه هاي مديريت بحران و سامانه هشدار سريع و همچنين نصب دستگاه هاي شتاب نگار در سطح شهر ايجاد شده و ديگر بايد با آموزش به مردم فرهنگ مديريت در مواقع بحراني را نهادينه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اينکه بايد شهر تهران را شهري تاب آور در برابر حوادث کنيم گفت: شهروندان بايد ياد بگيرند در شرايط بحراني جان خود را حفظ کرده و به ديگران نيز براي حفظ جانشان کمک کنند.
خسرواني با بيان اينکه فرهنگ ايمني اصلي است که بايد نسبت به آن توجه ويژه داشت تصريح کرد: مردم ژاپن به واسطه آموزش هاي صورت گرفته توانستند در برابر زلزله هاي بزرگ اين کشور جان خود را نجات دهند.
دبير ستاد مديريت بحران شهرداري منطقه 6 اضافه کرد: هم اکنون مردم در محلات مختلف تهران به صورت خودجوش هيئت هاي عزاداري را با نظم برپا مي کنند و مي توان براي مديريت بحران نيز چنين گروه هاي مردمي و منطقه اي تشکيل داد.
مهدي فرجي، متخصص مديريت بحران و زلزله از کشور ژاپن نيز در اين کارگاه آوزشي گفت: در کشور ژاپن به ساکنين هر خانه کتاب 250 صفحه اي در خصوص مديريت بحران مي دهند که به واسطه همين کتاب توانستند در سونامي ژاپن که 460 هزار نفر را درگير کرده بود استقامت داشته باشند.
او ادامه داد: به عنوان مثال هنگام سونامي ژاپن دانش آموزان يک مدرسه به محض وقوع سونامي راه کوه را در پيش گرفته و جان خود را نجات دادند اين در حالي است که ساختمان مدرسه از ريشه کنده شده و با سونامي برده شد.
فرجي با بيان اينکه در صورت وقوع زلزله تهران و به واسطه هر ثانيه دير رسيدن تيم نجات 30 نفر زير آوار جان مي دهند گفت: ما بايد به مردم آموزش بدهيم تا در هنگام وقوع حادثه و بحران چگونه بتوانند جان خود را نجات بدهند.
اين متخصص مديريت بحران تصريح کرد: ايجاد نظام ارتباطات بدون توجه به آموزش امري غير قابل تصور است و در نخستين مرحله شهروندان تهران بايد آموزش ببيند با همسايگان خود دوست بوده چراکه در هنگام بروز زلزله اين همسايگان هستند که مي توانند نخستين کمک رساني را داشته باشند و در جامعه امروز، ما حتي نميدانيم همسايه هايمان چند نفر هستند و چه کسي هستند.
گفتني است در اين جلسه آموزشي شوراياران منطقه 6، گروه هاي دوام و مسئولين سراي محلات منطقه 6 حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران

به گزارش خبرگزای مهر، دکتر محمد حسن بازیار در آیین افتتاح نهمین کنفرانس زلزله که در سالن همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از امروز، سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت آغاز به کار کرده است و تا روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد ادامه دارد.

وی با اشاره به حضور ۶ سخنران خارجی کلیدی در این کنفرانس، اظهار کرد: در این رویداد ۴۱۵ مقاله داخلی و ۴۳ مقاله خارجی ارائه می‌شود که از این تعداد ۲۱۱ مقاله شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

بازیار، زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران را از جمله محورهای مقالات این کنفرانس ذکر کرد و یادآور شد: سخنرانان بخش خارجی از کشورهایی چون آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، امریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، چک، سوئد، فرانسه، نیوزلند و هند خواهند بود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، تمرکز اصلی این کنفرانس را حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ کلانشهرهایی چون تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: در روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در حوزه‌هایی چون ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های تاب‌آور برگزار می‌شود.

بازیار اضافه کرد: بر اساس داده‌های به دست آمده در این کارگاه‌ها، در تلاش هستیم که در انتهای این کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری و مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسؤولان و سیاست‌گذاران تدوین شود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، این کنفرانس را رویداد تبادل تجربیات دانست که در طی آن راهکارهایی برای کاهش تلفات به عنوان یکی از اولویت‌های مدیریت بحران مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کد خبر 6099043

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • باز هم هشدار به تهرانی ها | سیلابی شدن مسیل‌ ها و باد شدید در راه
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • هشدار سیلابی شدن مسیل ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود