Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از خراسان جنوبی، ابوالفضل امروز 12 مهرجاری در کارگاه آموزش توسعه داوری که در بیرجند برگزار شد، گفت: داوری یک نهاد قانونی، عقلی، شرعی و عرفی بوده که اگر به درستی به کار گرفته نشود در کنار فواید زیاد آن، دارای مضراتی نیز خواهد بود.

وی، داوری را نوعی قضاوت خصوصی دانست و گفت: داوری همانند یک سیستم قضایی بوده که دارای اختیارات بالای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته ملی توسعه داوری قوه قضاییه با اشاره به اینکه دنیا روی خوشی به داوری نشان داده و اقبال خوبی نیز داشته است، بیان کرد: به خصوص داوری بین المللی در جاه‌هایی که امکان استفاده از دادگاه محلی وجود ندارد، در دنیا اهمیت بالایی دارد.

مجدد با بیان اینکه داوری دارای کمترین نواقص و بیشترین مزایا برای حوزه تجارت بین المللی است، عنوان کرد: علی رغم اینکه در کشور ایران از حدود ۱۰۰ سال قبل قوانین داوری وجود داشته و از حدود یک هزار و ۴۰۰ سال پیش داوری در دین، آیات و قران مورد حمایت قرار گرفته اما هنوز هم داوری در کشور توسعه اجرایی و عملی نداشته است.

وی با اشاره به اینکه در سطح بین الملل سازمانی برای یکنواخت سازی قوانین داوری تشکیل شده است، بیان کرد: هرچند این امر در برنامه‌های پنج ساله و در سیاست های قضایی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید بوده اما توجه ساختاری به این امر نشده است.

دبیر کمیته ملی توسعه داوری قوه قضاییه با تأکید بر اینکه در حوزه بازرگانی و تجارت به توسعه داوری نیاز داریم، افزود: یکی از اوصول تجارت سرعت بوده که سیستم قضایی پاسخگوی این سرعت نیست اما سیستم داوری این سرعت را می تواند داشته باشد.

راه اندازی کانون داوری در خراسان‌جنوبی

مجدد با بیان اینکه داوری خودش می‌تواند زمان را تعیین کند و مقدی به زمان خاصی نیست، بیان کرد: در سیستم قضایی آیین دادرسی و قوانین تعریف شده داریم که باید رعایت شوند اما در سیستم داوری قانون و تشریفات رسیدگی را خودمان می نویسیم.

وی از راه اندازی کانون داوری در خراسان جنوبی طی روزهای آینده خبر داد و گفت: در این کانون روزمه، زندگی نامه و سوابق شغلی داوران استان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

دبیر کمیته ملی توسعه داوری قوه قضاییه اضافه کرد: تلاش می کنیم در حوزه مدیریت سازمانی داوری موسسات و ساختارهایی ایجاد شود که تخصصشان فقط داوری است.

وی از ثبت کانون‌های داوری در پنج استان کشور خبر داد و گفت: آینده خوبی در انتظار سیستم داوری کشور است و به دنبال این هستیم که ساختار کشوری آن را نیز انجام دهیم.

مجدد با بیان اینکه این ساختار بر اساس قانون جامع داوری بوده که لایحه آن در حال ارسال برای دولت است، عنوان داشت: تمام تلاشمان این است که تا زمانی لایحه به مجلس رفت در حوزه داوری به میزانی از تجربه رسیده باشیم که نظرات خاص به مجلس دهیم، یعنی این لایحه ۳۰ تا ۴۰ درصد رشد داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین سعی کردیم عملکرد ما در حوزه داوری بیشترین انطباق را با لایحه داشته باشد.

دبیر کمیته ملی توسعه داوری قوه قضاییه ادامه داد: همچنین برای نظارت بهتر بر فعالیت کانون‌ها به دنبال یکنواخت سازی قوانین هستیم که در این راستا کتاب «قوانین و ایین داوری» تا پایان سال چاپ می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۲۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد از افزایش ایمنی معابر و بوستان‌ها با توسعه سیستم روشنایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، مسعود حبیبی اظهار کرد: روشنایی معابر و میادین، یکی از مبلمان‌های شهری محسوب می‌شود و از جایگاه ویژه‌ای در معماری و شهرسازی برخوردار بوده و در طراحی شهری بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه بهسازی روشنایی بوستان‌ها، معابر و میادین اجرا شد، گفت: در این راستا عملیات نصب پایه چراغ‌های روشنایی و پرژکتورها و جایگزینی لامپ‌های کم‌مصرف ال ای دی به جای لامپ‌های گازی بر اساس نیاز و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه محله‌ای در بوستان‌ها، معابر و فضاهای سبز سطح شهر در حال اجراست.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد با اشاره به افزایش روشنایی میادین، معابر و بوستان‌ها افزود: با توجه به ویژگی‌های خاص جمعیتی، تأمین روشنایی کافی، رفع فضاهای بی‌دفاع و تاریک با نصب پایه چراغ‌های کم‌مصرف همچنان در حال اجرا است.

حبیبی افزود: این اقدام با تعویض ۲۰ دستگاه پرژکتور ال ای دی ۱۰۰ وات در ورودی شرقی شهر، ۳۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات در بوستان پاسداران، ۱۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۳۵ وات در میدان زاینده رود و ۲۰ دستگاه چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات برای اصلاح و بهینه سازی روشنایی بلوار کاشانی صورت گرفت و بر اساس برنامه‌ریزی نوسازی سیستم روشنایی مابقی نقاط شهرکرد در این طرح انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: برای توسعه سیستم روشنایی هشت میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

کد خبر 751494

دیگر خبرها

  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم