Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی از تصویب و ابلاغ دامنه قیمتی جدید برای گوشت مرغ از کیلویی ۷۱۰۰ تا ۷۸۰۰ تومان از سوی ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: البته پیش از این هم قیمت ۷۵۰۰ تومان برای خرید هر کیلوگرم مرغ در بازار مصرف به عنوان قیمت سقف از سوی وزارت جهاد کشاورزی تعیین شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی کمالی سروستانی ، اظهار کرد: طی سه سال گذشته ستاد تنظیم بازار قیمت کف و سقفی برای گوشت مرغ تعیین نکرده بود، در حالی که بر اساس قانون شرکت پشتیبانی امور دام بر اساس این قیمت‌ها باید نسبت به خریداری یا عرضه گوشت مرغ در بازار اقدام کند.

وی افزود: در جلسات متعددی که با مسئولان ستاد تنظیم بازار برگزار کردیم، مقرر شد تا قیمت کف و سقفی برای گوشت مرغ تعیین شود که در این راستا نرخ ۷۳۰۰ تومان ۷۸۰۰ تومان تصویب و ابلاغ شد.البته پیش از این قیمت ۷۵۰۰ تومان برای خرید هر کیلوگرم مرغ در بازار مصرف به عنوان قیمت سقف از سوی وزارت جهاد کشاورزی تعیین شده بود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی اعلام کرد: شرکت پشتیبانی امور دام بر اساس قیمت‌های جدید موظف است در صورت پایین آمدن قیمت گوشت مرغ از حداقل (۷۱۰۰ تومان) اعلام شده این محصول را در راستای حمایت از مرغداران به نرخ مصوب تعیین شده از تولیدکنندگان خریداری کند و در صورتی که هر کیلوگرم گوشت مرغ از ۷۸۰۰ تومان در بازار بیشتر شد نسبت به عرضه ذخایر گوشت مرغ منجمد خود در راستای تعدیل قیمت و به نفع مصرف‌کنندگان اقدام کند.

کمالی سروستانی با بیان اینکه در تعیین قیمت کف و سقف و برای گوشت مرغ در ستاد تنظیم بازار چانه زنی های لازم صورت گرفت، اظهار کرد: در حال حاضر باید تلاش کنیم تا قیمت گوشت مرغ را در حد متعادلی نگه داریم که بتوانیم به شرکت پشتیبانی امور دام و دیگر دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار این محصول پروتئینی پر مصرف کمک کنیم. البته در حال حاضر قیمت کنونی گوشت مرغ پایین تر از نرخ های مصوب در بازار است؛ به گونه ای که هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری ۴۳۵۰ تا ۴۴۰۰ تومان و پایین تر از نرخ ۴۷۳۰ تومانی تعیین شده است و هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار با کاهش حدود ۵۰ تومانی ۷۳۰۰ تومان فروخته می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»