Web Analytics Made Easy - Statcounter

هجرت تاریخی امام خمینی از عراق به پاریس در ۱۵ مهرماه ۵۷ ، فصلی نو را در نهضت انقلابی ایشان و ملت ایران آغاز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ این هجرت از آن جایی شروع شد که ، در پی اعتراض امام خمینی به تصویب لایحه ساختگی انجمن های ایالتی و ولایتی و همچنین تحریم رفراندوم غیر قانونی شاه از سوی ایشان در بهمن ماه سال 49 و همچنین اعتراض به فاجعه خونین مدرسه فیضیه در خرداد ماه 42 و سایر اقدامات و اعتراضات امام، لذا رژیم را بر آن داشت تا در 15 خرداد ماه 42 ، امام را شبانه دستگیر کردند ولی اعتراضات مردمی، باعث شد تا ایشان را آزاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما دوباره به دلیل سخنرانی و اعتراض امام به طرح کاپیتولاسیون ، ایشان را در آبان ماه 43 به ترکیه تبعید کردند و از اینجا بود که دیگر ، امام خمینی ، به خاطر اسلام و امت ، به نقاط مختلفی تبعید شدند.

از ترکیه به بغداد ، سامرا ، کربلا و نجف رفتند و در آنجا همزمان با مبارزات علیه رژیم ستمشاهی ، به تدریس پرداختند و پیام های خود را برای ملت ایران صادر می کردند.

رژیم بعث عراق که تحت نفوذ و سلطه بیگانه بود با خواست آنها ، نگذاشت که امام در نجف بماند و از ایشان خواستند یا در نجف بماند و به زیارت و تدریس در حوزه بپردازد و فعالیت سیاسی نکند و یا این که این کشور را ترک کند.

امام که می خواست صدای مظلومیت ملت ایران و انقلابشان را به گوش همه برساند لذا برای ادامه مبارزه حاضر شد تا عراق را ترک کند و به کویت برود.

اما در همان فرودگاه ، مسئولین کویتی به امام اجازه ورود ندادند و ایشان در 13 مهرماه 57 از همان فرودگاه ، عازم پاریس شدند، چرا که در ان زمان ایرانیان برای ورود به فرانسه نیاز به روادید نداشتند و ایشان و همراهانشان می توانستند بدون دردسر وارد این کشور شوند.

این سفر ، سفر مهمی بود و بعد از ان ، امام بعد از 15 سال تبعید و دوری از وطن به میهن اسلامی بازگشت و بعد از این سفر مهم بود که برای ملت ایران ، تاریخ ، صفحه دیگری را آغاز کرد.

امام بزرگوار تمامی این سختی ها را در کنار امت قهرمان و شهید پرور ایران تحمل کرد تا اسلام و حکومت اسلامی برپا شود.

ایشان ، ارامش و زیارت و تدریس در جوار حرم مطهر امیرالمومنین علی(ع) در نجف اشرف را نخواستند و به فرموده خودشان که ملت ایران ، زیر بار ظلم و ستم هستند و جوانان مملکت ، خون پاکشان در راه آزادی و اسلام ، ریخته می شود، لذا باید صدای این مردم دلیر و آزاده را به گوش همه رساند.

بنا بر این ، این هجرت تاریخی امام از عراق به پاریس ، رقم خورد و با بازگشت امام در 12 بهمن ماه 57 و پیروزی شکوهمندانه انقلاب ایران در 22 بهمن ماه همان سال، ملت مظلوم ایران از زیر بار ستم طاغوت و طاغوتیان نجات یافت.

و اکنون لازم است تا مسئولین با تمسک به فرمایشات امام و به خصوص صحیفه ایشان ، بند بند آن را چراغ راه خود قرار داده و در هر مناسبتی ، لحظه ای در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی و امام عظیم الشان و مقابله با کفر و آمریکا و به فرموده امام راحل ، این تروریست بالذات کوتاه نیایند.

به امید پیروزی همیشگی ملت ایران در همه عرصه ها ، تا ظهور صاحب اصلی این انقلاب ، حضرت ولی عصر(عج)

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، آزادسازی خرمشهر در ۳ خرداد سال ۱۳۶۱ش از رخداد‌های مهمِ جنگ ایران و عراق است. این شهر پس از ۵۷۸ روز اشغال توسط ارتش حزب بعث عراق به‌دست نیرو‌ها و رزمندگان ایرانی آزاد شد. 
خرمشهر، اولین شهری بود که مورد تهاجم عراقی‌ها قرار گرفت. این شهر، علی‌رغم ۳۴ روز مقاومت و تلاش رزمندگان و مردم، سرانجام در ۴ آبان سال ۱۳۵۹ش، به اشغال ارتش بعثی عراق درآمد.
در فاصله ماه‌های مهر تا دی ۱۳۵۹ش، پس از سقوط خرمشهر، نزدیک به سه ماه عملیات‌هایی برای آزادسازی شهر از طرف ارتش، سپاه پاسداران و نیرو‌های مردمی انجام شد، اما نتیجه مؤفقیت‌آمیزی حاصل نشد.
 پس از ماه‌ها تصرف و اشغال شهر، در نهایت در طی عملیات گسترده‌ای با نام عملیات «بیت المقدس» که ۲۵ روز به طول انجامید و در چهار مرحله اجرا شد، شهر به محاصره کامل نیرو‌های ایرانی درآمد و پس از انهدام قوای عراقی و اسارت شماری از نیرو‌های آن، در ۳ خرداد سال۱۳۶۱ش خرمشهر به‌طور کامل آزاد شد و پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز مسجد جامع این شهر به اهتزاز درآمد.
به همین مناسبت تنی چند از فرماندهان عملیات بیت المقدس برای دانشجویان افسری این عملیات را تشریح کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • فرمانده کل سپاه، پیام صادر کرد +جزئیات
  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • سه تاریخی که خواب را از امباپه گرفته‌اند
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد