Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پزشکی در دیدار با نمایندگان جامعه علوم آزمایشگاهی که در محل سازمان نظام پزشکی تشکیل شد بر حفظ حرمت و جایگاه جامعه پزشکی کشور تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج فاضل در نشست با نمایندگان جامعه علوم آزمایشگاهی وظیفه این سازمان را رسیدگی به خواسته‌های جامعه پزشکی دانست و گفت: سازمان نظام پزشکی در تمام زمینه‌ها همراه شماست و تمام تلاش خود را برای احقاق حقوق جامعه پزشکی به کار خواهد بست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی در خصوص تعرفه‌ها طی چند سال گذشته، افزود: ما در جریان کامل مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی هستیم و در این راستا سعی خواهیم کرد تا با شورای عالی بیمه و وزارت بهداشت در خصوص بحث تعرفه‌ها مذاکراتی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: باید این موضوع را مورد توجه قرار دهیم که گفت‌و گو و تعامل تنها راه رسیدن به نتیجه است و اینکه عده‌ای بروند و جلوی مجلس تجمع کنند در شان جامعه پزشکی نیست.

رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه مشکلات باید از طریق خود ما حل شود، گفت: هیچ مساله‌ای نیست که بدون گفت‌وگو حل نشود. بنابراین این خود ما هستیم که باید تلاش کنیم تا شان جامعه پزشکی را حفظ کنیم و اگر مسئله و مشکلی هم وجود دارد باید دور یک میز نشسته و به یک راه حل جامع برسیم و اختلافات را کنار بگذاریم.

فاضل با تاکید بر اینکه مشکل ارزش‌گذاری‌ها باید در خود حرفه‌ها حل شود، تصریح کرد: در وهله نخست نباید انتظار تغییرات سریع را داشته باشیم، بلکه باید در نخستین اقدام سعی کنیم تا جایگاه جامعه پزشکی و حرمت آن حفظ شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: یکی دیگر از وظایف و اهداف سازمان نظام پزشکی در مواجهه با انجمن‌های پزشکی همکاری در زمینه مسائل علمی و اقتصادی آنهاست. بنابراین همه تلاش ما این است که رضایت جامعه پزشکی را بدست آوریم.

رئیس سازمان نظام پزشکی افزود: در زمینه مشکلات اقتصادی همکاری کامل با انجمن‌های پزشکی خواهیم داشت، اما یک نکته نباید از ذهن‌ها دور بماند؛ اینکه تمام اقدامات باید در وهله نخست توسط مجمع انجمن‌های پزشکی پیگیری شود.

وی با اشاره به نگاه ویژه سازمان به مجمع انجمن‌های علمی پزشکی، در تشریح جایگاه این نهاد صنفی بیان کرد: نمایندگان جامعه پزشکی حاضر در این انجمن‌ها بازوهای ما هستند و می‌توانند زمینه تغییرات مثبت را فراهم کنند. بنابراین تاکید اصلی ما بر این است که اگر امروز نتوانیم مسائل را به صورت بنیادین حل کنیم، ضرر کرده‌ایم.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، همچنین محمد صاحب‌الزمانی، عضو هیئت مدیره انجمن علوم آزمایشگاهی نیز در این نشست با تشکر از نگاه و توجه ویژه رئیس سازمان نظام پزشکی به حل مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی، اظهار کرد: متاسفانه آزمایشگاه‌ها و جامعه علوم آزمایشگاهی از لحاظ اقتصادی روزگار خوشی را سپری نمی‌کنند و می‌توان گفت که این قشر در حال نابودی هستند.

وی افزود: متاسفانه بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت جامعه آزمایشگاهیان در بحث اصلاح تعرفه‌ها متضررترین گروه بوده، در حالی که طبق شواهد کمترین شکایات را در بین گروه‌های پزشکی در طول این مدت‌ داشته است.

صاحب‌الزمانی با اشاره به دستور رئیس سازمان نظام پزشکی برای اصلاح و ویرایش کتاب تعرفه‌گذاری خدمات سلامت از وی درخواست کرد تا در ترجمه و ویرایش جدید کتاب تعرفه‌ها از نظرات و مشاوره‌های کارشناسان حوزه علوم آزمایشگاهی نیز استفاده کرده و تعرفه‌های این گروه نیز در نظر گرفته شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

شهروز همتی با بیان اینکه در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند،بیان کرد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا  هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.
وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.
نقش مهم شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی در ارائه خدمات
در ادامه این رویداد،پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان وشرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدیدووابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنندزیراهرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.
وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.
زرنانی اضافه کرد:دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.
وی درباره اینکه با وجود بیش از  ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.
زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه هادرنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.
وی درپایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.
فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور
همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درحاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.
وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.
حمزه لو با این بیان که در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود
وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟