Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@14:07:42 GMT

تحقق ۱۰۹ درصدی برنامه تولید شرکت نفت و گاز مارون

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۵۷۰۹۳

تحقق ۱۰۹ درصدی برنامه تولید شرکت نفت و گاز مارون

نشست پیش‌بینی پنج‌ساله بهره دهی چاه های نفت، تولید و توزیع و تزریق گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با حضور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت­خیز جنوب ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) و تقدیر از زحمات کارکنان مناطق نفت‌خیز و شرکت‌های تابع، گفت: امروز پنجمین و آخرین نشست پیش­ بینی پنج‌ساله بهره ­دهی چاه­ ها برگزار می ­شود و با نگاهی به عملکرد شرکت‌های بهره­ بردار، می توان اذعان داشت که تولید در سطح قابل‌قبول در حال انجام است و علیرغم مشکلات عملیاتی موجود، توانستیم تعهد تولید مناطق نفت‌خیز جنوب را طبق برنامه ابلاغی شرکت ملی نفت ایران محقق سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیژن عالی پور افزود: با همت کارکنان مناطق نفت‌خیز جنوب در به‌کارگیری دانش روزآمد و تجارب ارزشمند عملیاتی، افقی درخشان پیش رو خواهد بود و باید تأکید کرد که همین جلسات پیش ­بینی پنج‌ساله بهره‌دهی چاه‌ها و تصمیماتی که در آن اتخاذ می‌شود، راه­گشای پیشرفت روزافزون ما در این مسیر خواهد بود.

تحقق ۱۰۹ درصدی تولید مارون

مدیرعامل شرکت بهره­ برداری نفت و گاز مارون نیز ضمن تقدیر از زحمات کارکنان این شرکت، گفت: خوشبختانه در نیمه اول سال ۹۶، با تولید روزانه بیش از ۵۶۹ هزار بشکه نفت، توانستیم برنامه تولید را در بخش افزایشی به میزان ۱۰۹ درصد محقق نماییم.

جهانگیر پورهنگ تحقق ۱۰۷/ و ۱۱۰درصدی به ترتیب در تولید گاز خامی و نفتا را نیز از دستاوردهای این شرکت دانست و افزود: موفق شدیم در مقطع مذکور، ۱۰۷۷۰۰ بشکه نفت را با استفاده از MOT و MOS استحصال کنیم که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۸ درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه به تزریق پساب نمکزدایی ها پرداخت و گفت: در راستای صیانت از محیط‌زیست روزانه ۶۵۵۰۰ بشکه یعنی ۹۸.۶ درصد پساب نمک‌زدایی‌ها در چاه ­های دفعی تزریق شد همچنین، ۱۸۰۸۸ موضع از خطوط لوله و تأسیسات فرایندی را مورد ضخامت سنجی و بازرسی فنی قرار دادیم که نسبت به سال گذشته بیش از ۱۵ درصد افزایش را تجربه کرده­ ایم و خطوطی که در معرض نشت قرار گرفته بودند تعمیر شده و از آلودگی محیط پیشگیری شده است.

مدیرعامل شرکت بهره­ برداری نفت و گاز مارون در پایان به خرید ۱۳ پمپ ساخت داخل و تعمیر و بهسازی الکتروپمپ ­های قدیمی اشاره کرد و افزود: طی یک سال گذشته ۲۰هزار بشکه به ظرفیت تزریق پساب اضافه شد که جا دارد از زحمات همکارانمان در اداره نگهداری و تعمیرات و دیگر ادارات عملیاتی و ستادیِ پشتیبانی‌کننده عملیات تشکر و قدردانی نمایم.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: توفیق در تحقق شعار سال مستلزم ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است.

 اسماعیل زارعی کوشا امروز شنبه (۸ اردیبهشت‌ماه) در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه در هر جلسه شورای برنامه ریزی استان ۲ دستگاه اجرایی گزارش برنامه و اجرای کار خود را باید ارائه دهند، اظهار کرد: اجرای مصوبات شورای برنامه‌ریزی استان کردستان و لزوم مشارکت در جلسات آن برای همه‌ی دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی، در ادامه جهش تولید را تکلیفی دانست که رهبری بر عهده همه گذاشتند، افزود: توفیق در تحقق شعار سال مستلزم ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است.

استاندار کردستان مطالبه تحقق شعار سال از سوی همه را یک وظیفه مهم ذکر کرد و ادامه داد:تحقق شعار سال بی شک جز با مشارکت مردم اتفاقی نمی افتد لذا باید به این مساله هم توجه اساسی شود.

وی تاکید کرد که جهش تولید فقط یک فرایند کمی نیست، بلکه این مهم شامل کیفیت هم می شود به عنوان مثال در بخش کشاورزی افزایش کیفیت در کشت و تولید محصولات کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد.

 استاندار کردستان، با اشاره به اینکه برنامه های رشد تولید باید براساس شاخص عددی مشخص باشد، خاطرنشان کرد: در امر تولید فرمانداران و بخشداران با توجه به ظرفیت موجود در منطقه و با مشارکت دادن مردم در راستای افزایش تولید و ثروت اقدام کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد