Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - آزادی کامل استان حماه سوریه؛ پاکسازی مرز جنوبی ریف دمشق با اردن؛ ناکامی توطئه های آمریکا و متحدانش در سوریه؛ ادامه مبارزه سوریه تا نابودی کامل تروریسم؛ سوریه خواستار پایان یافتن جنایت های ائتلاف بین المللی در این کشور و ورود کاروان کمک های انسان دوستانه جمهوری اسلامی به حلب از خبرهای مهم روز چهارشنبه این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در ادامه مبارزه با گروه تروریستی - تکفیری داعش در شرق استان حماه، با تسلط بر روستاهای عکش، الجابریه، النشمی و الوضیحی در شرق شهر السلمیه؛ استان حماه را به طور کامل از گروه تروریستی - تکفیری داعش پاکسازی کردند.

** منابع خبری از پاکسازی کامل تمام مناطق مرزی سوریه با اردن در استان ریف دمشق از وجود گروه های تروریستی توسط ارتش سوریه و نیروهای مقاومت خبر دادند.
این مناطق در اشغال گروه تروریستی زیرمجموعه جبهه جنوبی ارتش آزاد بود.

** رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی کشورمان امروز در دیدار با حموده یوسف الصباغ رئیس مجلس سوریه، با یادآوری شکست و ناکامی توطئه های آمریکا و غرب برای هدف قراردادن حاکمیت ملی، یکپارچگی سرزمینی و استقلال سوریه، یکی از اهداف این توطئه ها را به فراموشی سپردن موضوع فلسطین به عنوان مهم ترین اولویت ایران و سوریه دانست.
بروجردی با تاکید بر ایستادگی ایران در کنار سوریه در مرحله بازسازی مانند مرحله جنگ با تروریسم تاکید کرد و خواستار تقویت همکاری میان مجالس ایران و سوریه شد.

** ولید المعلم وزیر خارجه سوریه نیز امروز در دیدار با علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی کشورمان و هیات همراه وی با تشکر و قدردانی از کمک ها و حمایت های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از سوریه، گفت که کشورش تا نابودی کامل تروریسم در سراسر خاک خود به مبارزه با این پدیده ادامه خواهد داد.

** علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سه شنبه شب در راس هیاتی پارلمانی وارد پایتخت سوریه شد.

** وزارت امور خارجه سوریه با ارسال دو نامه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد، از این شورا خواست تا با عمل به وظایف خود درباره حفظ صلح و امنیت بین المللی، به جنایت های ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا در حق ملت سوریه پایان دهند و همه کشورها را وادار به اجرای قطعنامه های مربوط به مبارزه با تروریسم نماید.

در نامه وزارت امور خارجه سوریه با اشاره به بمباران روستای بقرص فوقانی و شهر البوکمال در استان دیرالزور و محله التوسیعیه شهر رقه توسط جنگنده های ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا طی روزهای یکم و دوم اکتبر (9 و 10 مهرماه) و کشته و زخمی شدن ده ها غیرنظامی و اعتراف اخیر این ائتلاف به کشته شدن حدود 800 شهروند سوری از آغاز عملیاتشان در سوریه؛ نسبت به سکوت جامعه جهانی در قبال این جنایت ها ابراز نگرانی شده است.

** آمریکا و چند کشور همپیمانش از ماه اوت 2014 به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش، خارج از چارچوب سازمان ملل و بدون هماهنگی با دولت سوریه ائتلافی موسوم به بین المللی تشکیل داده است.

** کاروان حامل کمک های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران حامل 200 تن انواع کمک های غذایی، دارویی، پوشاک و لوازم التحریر روز گذشته وارد حلب شد.
پیش از این نیز 2 کاروان از کمک های مردمی ایران وارد شهر دیرالزور سوریه شده است.
شبک**خاورم*87074**1392**خبرنگار: مینا غفرانی آذر**انتشار: ابوالفضل بابایی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آنها غیرقانونی عمل می کنند، می توانیم علیه آنها اقدام کنیم، در نظام تحریمی‌ ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می دهد.

کامرون عنوان کرد:‌ «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود... من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  •  تماس تصویری نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل با مشاور ارشد امیرعبداللهیان
  • جنایات رژیم اسرائیل تحولات سوریه را دچار خدشه کرده است
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه