Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، «مهدی کریمی» قائم مقام دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی با حضور در نشست هم‌اندیشی اقتصادی و کسب و کارهای ایرانی با اشاره به تاریخ و اهداف تاسیس این دبیرخانه اظهار کرد: دبیرخانه و فدراسیون توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی حدود 3 سال است که تشکیل شده و مراکز زیر مجموعه آن مانند مرکز توسعه کسب و کارهای اسلامی، مرکز برندها و نشان‌های بین‌المللی و همچنین مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی هر ساله و بر اساس نقشه راه مشخص خود راهبرد‌هایی را تبیین و نسبت به پیگیری آن اقدام می‌کنند که یکی از آنها حضور موثر در رویدادهای جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از رویدادهایی که در روزهای اخیر برگزار شد، هشتمین اجلاس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام بود که در مرکز تجارت جهانی شهر کوالالامپور مالزی رگزار شد و دو تن از نمایندگان دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی موفق به کسب دو جایزه بین‌المللی شدند.

کریمی در تشریح دلایل کسب دو جایزه مذکور توسط نمایندگان دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی بیان کرد: سرکار خانم «سیده فاطمه مقیمی» به عنوان سخنران و کاندیدای دریافت جایزه زنان جهان اسلام در این اجلاس حضور داشتند و مفتخر به دریافت این جایزه شدند و در ادامه آقای دکتر «فرشید گلزاده» مدیر عامل فروشگاههای زنجیره‌ای رفاه موفق به دریافت لوح و جایزه کارآفرین نوآور کشورهای اسلامی شدند.

وی افزود: حضور نمایندگان جمهوری سلامی ایران در اجلاس کوالالامپور را باید یکی از دریه‌های ورود به عرصه جهانی در محور اقتصاد و دانش بومی که منجر به درآمدزایی در سطح بین‌المللی میشود دانست. باید توجه داشته باشیم که جهان امروز، میدان ارتباطات و مناسبات در مقیاس بین‌المللی است و حضور در گستره مذکور بیش از پیش حیاتی قلمداد می‌شود.

قائم مقام دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی در پایان با تاکید بر لزوم حمایت‌های همه‌جانبه از ایده‌ها و طیف‌های مختلف جامعه برای راهیابی به رویدادهای جهانی عنوان کرد: هم‌اکنون بسیاری از ایده‌ها و طرح‌های مفید ایرانی – اسلامی وجود دارد که به آنها پرداخته نشده است. به عنوان مثال بحث گردشگری سلامت و همچنین نشان‌سازی اسلامی و بومی از موضوعاتی است که کشورمان به دلیل وجود پتانسیل‌های مفید و فراوان می‌تواند میدان‌دار آن در منطقه غرب‌آسیا و در میان کشورهای اسلامی جهان باشد. لذا برای تحقق چنین موضوعی علاوه بر حمایت، باید به سمت پژوهش و کادرسازی علمی و تخصصی در این زمینه‌ها گام برداریم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۵۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس گروه بانک توسعه اسلامی گفت: جهان به راه‌حل‌های بلندمدت و پروژه‌های زیرساختی پایدار نیاز دارد، زیرا شکاف تأمین مالی زیرساخت‌های جهانی تا سال ۲۰۴۰ حدود ۱۵ تریلیون دلار برآورد می‌شود.

محمد الجاسر در نشست سالانه بانک و رویداد جشن طلایی در ریاض پایتخت عربستان سعودی گفت که تأمین مالی این پروژه‌های زیرساختی پایدار، مستلزم تغییر پارادایم است.

وی گفت: مکانیسم‌های سنتی تأمین مالی عمومی برای برآوردن تقاضای رو به رشد برای پروژه‌های زیربنایی مناسب نیست و جهان برای رسیدگی به این چالش‌ها و بودجه کافی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت، نیاز به رویکردی جدید دارد.

الجاسر بیان کرد: این جایی است که بانک اسلامی به‌عنوان پرتویی از نور ظاهر می‌شود و اصول مبتنی بر دارایی و اشتراک ریسک آن کاملاً با نیازهای کشورهای کمتر توسعه یافته برای پروژه‌های زیرساختی بلندمدت هماهنگ است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی افزود: «علاوه بر این، بانک اسلامی با تاکید بر مسئولیت زیست محیطی، کاملاً در موقعیتی است که از این تلاش‌ها حمایت کند».

همچنین یادآوری کرد که در پنج دهه گذشته، بانک از امور مالی اسلامی دفاع کرده است. او می‌گوید استراتژی ما حول محور ایجاد مشارکت‌های قوی، تقویت بازارهای مالی و توانمندسازی بخش خصوصی است.

رئیس گروه بانک توسعه اسلامی معتقد است که جهان بر سر تقاطع ایستاده است. همه‌گیری کووید -۱۹ آسیب‌پذیری‌ها را در زیرساخت‌ها آشکار و منابع عمومی را تخلیه کرد همچنین پیشرفت توسعه را معکوس کرد.

الجاسر گفت: «یک سوم کشورهای کم‌توسعه‌یافته در حال حاضر بدتر از دوران پیش از همه‌گیری هستند. بدون اقدام فوری، چشم‌انداز توسعه آنها می‌تواند بدتر شود».

همچنین تاکید کرد کشورهای کمتر توسعه یافته دارای پتانسیل اقتصادی فوق العاده در انتظار آزادسازی هستند.

وی با بیان اینکه تقویت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اجتماعی و فیزیکی برای کاهش فقر، ارتقای سلامت و آموزش و ایجاد اشتغال کلیدی است، افزود: این مورد تاب‌آوری در برابر شوک‌های آینده مانند همه‌گیری و تغییرات آب‌وهوایی را تقویت می‌کند.

کد خبر 6090673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است