Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهر - بخشدار بخش مرکزی اهر بر لزوم احداث نواحی صنعتی روستاها و دهستان‌ها در این شهرستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نیک‌نفس پنجشنبه در جلسه کارگروه توسعه روستایی شهرستان اهر احداث ناحیه صنعتی در مناطق روستایی از جمله دهستان‌ها را از مصوبات جلسات قبلی این کارگروه عنوان کرد، اظهار داشت: عمران و آبادانی، اقتصادی و اجتماعی از شاخص‌های توسعه مناطق روستایی است که خوشبختانه در برخی روستاها از عمران و آبادانی حداقل ۹۰ درصد پیشرفت کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار بخش مرکزی شهرستان اهر با اشاره به اینکه در مسائل اقتصاد و اجتماعی روستاهای این شهرستان مورد غفلت قرار گرفته‌اند، افزود: برای توسعه مناطق روستایی می‌توان با صنعت گردشگری و اقتصادی وارد عرصه شد که یکی از راه‌های توسعه مناطق روستایی احداث نواحی صنعتی است.

وی وجود اراضی ملی و سنددار، داشتن راه دسترسی مناسب جهت تردد وسایل نقلیه، توپوگرافی و فاصله مناسب از روستا، واگذاری انشعاب آب، برق و گاز، فاصله مناسب از مناطق حفاظت‌شده زیست‌محیطی و آثار ملی، روستاهای دارای سابقه تولیدی و دارای خانوار و جمعیت مناسب از جمله شاخص‌هایی است که برای احداث نواحی صنعتی در مناطق روستایی ذکر کرد.

نیک‌نفس بابیان اینکه شهرستان اهر ۶ دهستان دارد که می‌توان با شاخص‌های فوق‌الذکر برای احداث نواحی صنعتی در روستاها یا دهستان‌ها پیش‌بینی کرد، گفت: به‌طور مثال در دهستانی زمین مناسبی جهت واگذاری به احداث ناحیه صنعتی وجود دارد آیا با وجود این زمین سایر خدمات زیربنایی نیز وجود دارد؟ که باید دستگاه‌های ذی‌ربط در این خصوص اظهارنظر کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۸۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • سامانه بارشی جدید از سه شنبه وارد کشور می‌شود
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!