Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهر - معاون فرماندار اهر احداث نواحی صنعتی در مناطق روستایی را امری ضروری دانست، گفت: ایجاد اشتغال برای جوانان روستایی مانع از مهاجرت آن‌ها به شهرها می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مدد سمندری عصر امروز چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه روستایی شهرستان اهر، اظهار کرد: توسعه روستایی جزو برنامه‌های برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور بوده و برنامه‌هایی در نظام مقدس جمهوری اسلامی تدوین‌شده بیشتر محور توسعه را بخش کشاورزی می‌دانند درحالی‌که توسعه را در بخش‌های مختلفی همچون صنعتی و تولیدی نیز می‌توان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرماندار اهر بابیان اینکه برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور از سال جاری کلید خورده است، افزود: همان‌طور که دهه‌های گذشته نواحی و شهرک‌های صنعتی وجود نداشت و اکنون ایجاد آن‌ها در شهرها و شهرستان‌ها رونق اقتصادی و تولید را به ارمغان آورده بایستی امروز نیز برای ایجاد نواحی صنعتی در روستاها برنامه‌ریزی کنیم.

وی از اختصاص اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری برای اجرای برنامه ششم توسعه توسط دولت تدبیر و امید خبر داد، بیان کرد: این اعتبار صرفاً جهت ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و در راستای برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اختصاص‌یافته و برای توسعه و بهره‌وری هرچه بهتر از بخش کشاورزی همین ایجاد نواحی و صنایع جنبی کشاورزی است.

سمندری با اشاره به اینکه ایجاد نواحی صنعتی در مناطق روستایی آینده درخشانی برای توسعه روستاها و تولید و اشتغال را در پی خواهد داشت، گفت: خوشبختانه شرایط همانند گذشته نیست که هیچ‌گونه امکانات زیربنایی در روستاها وجود نداشته باشد بلکه تمامی خدمات همچون گاز، برق و آب در روستاها وجود دارد که می‌تواند زمینه ایجاد نواحی صنعتی را در روستاها فراهم کند.

معاون فرماندار اهر حمایت از روستائیان و ایجاد درآمد پایدار را از عوامل مؤثر جلوگیری از مهاجرت اهالی روستاها به شهرها عنوان کرد، اظهار داشت: اگر بتوانیم با احداث نواحی صنعتی در روستاها و ایجاد صنایع کوچک و بزرگ برای جوانان روستایی اشتغال ایجاد کنیم قطعاً دیگر تمایلی به مهاجرت به شهرها را نخواهند داشت و این امر جزو سیاست‌های برنامه ششم توسعه کشور به شمار می‌رود.

احداث نواحی صنعتی روستاها و دهستان‌ها ضروری است

بخشدار بخش مرکزی اهر نیز در این جلسه گفت: عمران و آبادانی، اقتصادی و اجتماعی از شاخص‌های توسعه مناطق روستایی است که خوشبختانه در برخی روستاها از عمران و آبادانی حداقل ۹۰ درصد پیشرفت کرده‌ایم.

احمد نیک‌نفس اظهار داشت: عمران و آبادانی، اقتصادی و اجتماعی از شاخص‌های توسعه مناطق روستایی است که خوشبختانه در برخی روستاها از عمران و آبادانی حداقل ۹۰ درصد پیشرفت کرده‌ایم.

بخشدار بخش مرکزی شهرستان اهر با اشاره به اینکه در مسائل اقتصاد و اجتماعی روستاهای این شهرستان مورد غفلت قرار گرفته‌اند، افزود: برای توسعه مناطق روستایی می‌توان با صنعت گردشگری و اقتصادی وارد عرصه شد که یکی از راه‌های توسعه مناطق روستایی احداث نواحی صنعتی است.

وی وجود اراضی ملی و سنددار، داشتن راه دسترسی مناسب جهت تردد وسایل نقلیه، توپوگرافی و فاصله مناسب از روستا، واگذاری انشعاب آب، برق و گاز، فاصله مناسب از مناطق حفاظت‌شده زیست‌محیطی و آثار ملی، روستاهای دارای سابقه تولیدی و دارای خانوار و جمعیت مناسب از جمله شاخص‌هایی است که برای احداث نواحی صنعتی در مناطق روستایی ذکر کرد.

نیک‌نفس بابیان اینکه شهرستان اهر شش دهستان دارد که می‌توان با شاخص‌های فوق‌الذکر برای احداث نواحی صنعتی در روستاها یا دهستان‌ها پیش‌بینی کرد، گفت: به‌طور مثال در دهستانی زمین مناسبی جهت واگذاری به احداث ناحیه صنعتی وجود دارد آیا با وجود این زمین سایر خدمات زیربنایی نیز وجود دارد؟ که باید دستگاه‌های ذی‌ربط در این خصوص اظهارنظر کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • واگذاری ۴۵۶۶ سند شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • پلیس مانع ایجاد هرج و مرج در ورزشگاه فیروزآباد شد
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند