Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،دکتر سید موسی خادمی در ادامه جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با بیان اینکه در استان‌های زاگرس‌نشین فقر اولیه‌‌ای وجود دارد و از طرفی سرمایه‌گذاری برای رفع این معضل نیست، ادامه داد: این مسئله باعث به وجود آمدن بیکاری، آسیب‌های اجتماعی و بروز جرائم در منطقه می‌شود و این روند سیکل مشخصی دارد که شکستن آن نیازمند مداخله عوامل بیرونی و دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دولت‌ها در این میان می‌توانند نقش موثر و خوبی را ایفا کنند، افزود: ضعف منابع باعث محدودیت در انجام کارهاست و محدودیت منابع سبب مشخص شدن مدیریت خوب است چراکه در ضعف‌ها و محدودیت‌ها مدیریت مشخص خواهد شد.

خادمی با اشاره به اینکه دید یکسان داشتن نسبت به استان‌ها صحیح نیست، گفت: با توجه به منابع محدود باید نیاز و ضرورت‌های استان‌ها را درنظر گرفت.

استاندار لرستان تغییر در نظام برنامه‌ریزی را وظیفه اصلی کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کرد و افزود: برای این کار کمیسیون نیاز به تجربه بالایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه از طریق ماده‌ها و ردیف‌ها، اعتباراتی برای مناطق محروم درنظر گرفته شده اما پرداختی در این گزینه‌ها وجود نداشته است.

خادمی با بیان اینکه اصلاحاتی در نظام بانکی نیاز است، اظهار داشت: متاسفانه بانک‌های دولتی را برای حل مشکل بخش خصوصی تحت فشار قرار می‌دهیم اما بانک‌های بخش خصوصی با حوزه تولید و مناطق محروم برخورد مناسبی ندارند.

وی با اشاره به اینکه تنها ۱۰ درصد از سرمایه استان و منابع بانک‌های خصوصی در آن استفاده و سرمایه‌گذاری می‌شود، گفت: توزیع سود میان بخش‌ها منطقی نبوده و وظیفه دولت‌ها توزیع سود به صورت معقول در میان بخش‌هاست.

استاندار لرستان با بیان اینکه در استان شش پروژه مهم وجود دارد که نیازمند حمایت و عنایت ویژه اعضای کمیسیون است، ادامه داد: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به راه‌آهن دورود- خرم‌آباد با ۳۰درصد پیشرفت فیزیکی، آزادراه با ۴۵ درصد، کریدور مرز بازرگان و محور ازنا-الیگودرز- اصفهان اشاره کرد که پروژه‌هایی استانی و فرااستانی هستند.

خادمی نقش فرودگاه را در توسعه استان‌ها بسیار مهم دانست و اظهار داشت: اعتبار طرح توسعه فرودگاه خرم‌آباد تا بحال از منابع استانی پرداخت شده که نیاز است از اعتبارات ملی و محل بودجه شرکت فرودگاه‌ها پرداخت شود.

وی در ادامه پروژه ساماندهی قلعه فلک‌الافلاک را نیز از با ارزش‌ترین طرح‌ها عنوان کرد و گفت: ترکیب این بنای عظیم و تاریخی با رودخانه خرم‌آباد می‌تواند بخش مهمی از اقتصاد منطقه را جبران کند.

استاندار لرستان یادآور شد: در توافق با ارتش و سپاه و تلاش و پیگیری‌های انجام شده جهت تخلیه اطراف قلعه قرار شده ۶۰ میلیارد تومان طی دو سال پرداخت شود.

استاندار لرستان بیان داشت: لرستان‌ دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بزرگ و مهمی است که متاسفانه تا بحال استفاده نشده و در این راستا نیاز به حمایت و توجه خاص دارد.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند

ایتنا - بر اساس آمار و ارقامی که به‌تازگی گردآوری شده است، هفت کشور اکنون تقریبا تمام برق مورد نیازشان را از منابع انرژی تجدیدپذیر تولید می‌کنند.
آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از انرژی زمین‌گرمایی، آب، خورشید یا باد تولید کرده‌اند.

علاوه بر این، داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی تجدیدپذیر (IRENA) نشان داده است که ۴۰ کشور دیگر‌ــ از جمله ۱۱ کشور اروپایی‌ــ در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ دست‌کم ۵۰ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیرتولید کرده‌اند.

پروفسور مارک جیکوبسون، استاد دانشگاه استنفورد که این داده‌ها را منتشر کرده است، گفت: «ما به فناوری‌های معجزه‌‌‌آسا نیاز نداریم.»

«ما باید با برقی کردن همه چیز و تامین برق از باد، آب و خورشید (WWS)، که نسیم دریا، فوتوولتایی خورشید، برق خورشیدی متمرکز، الکتریسیته زمین‌گرمایی، برق‌آبی اندک و برق‌آبی گسترده را شامل می‌شود، انتشار کربن را متوقف کنیم.»

پروفسور جیکوبسون همچنین متذکر شد سایر کشورها مانند آلمان نیز قادرند برای بازه‌های زمانی کوتاه از برق ۱۰۰ درصد تولیدشده از منابع تجدیدپذیر استفاده کنند.

آماری که آژانس بین‌المللی انرژی در ژانویه سال جاری منتشر کرد نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، بریتانیا ۴۱.۵ درصد برق مورد نیازش را از منابع تجدیدپذیر تولید کرد‌ــ که ۱۰.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

در اسکاتلند، فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر معادل ۱۱۳ درصد مجموع برق مصرفی کشور در سال ۲۰۲۲ را تولید کردند.

کلر مک، مدیرعامل اسکاتیش رینیوبلز (Scottish Renewables)، آن زمان گفت: «این ارقام رکوردشکن نقطه عطف مهمی در مسیر اسکاتلند به سوی انتشار کربن صفر محسوب می‌شود، و پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر ما در سطح جهانی را به‌روشنی نشان می‌دهد.»

در حالی که تولید برق اسکاتلند در قبضه انرژی باد است، پژوهشگران پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آتی انرژی غالب در تامین برق جهان خواهد بود. 

در سال‌های اخیر با افزایش میزان بهره‌وری سلول‌های خورشیدی، که در اصل با به‌اصطلاح «ماده معجزه‌آسای» پروسکایت ارتقا پیدا کرد، پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای صورت گرفته است.

هزینه‌های تجاری نیز کاهش پیدا کرده است، که سبب شد دانشمندان دانشگاه اکستر و کالج دانشگاهی لندن سال گذشته مدعی شوند که انرژی خورشیدی به «نقطه اوج بازگشت‌ناپذیری» رسیده است که آن را به منبع اصلی انرژی جهان تا سال ۲۰۵۰ تبدیل خواهد کرد.

بر اساس یافته‌های مقاله این پژوهشگران در سال ۲۰۲۳، که در نشریه نیچر کامیونیکیشنز (Nature Communications) منتشر شد، پیشرفت‌های فناوری و اقتصادی به این معنی است که گذار به انرژی پاک فقط دست‌یافتنی نیست، بلکه اجتناب‌ناپذیر است.

پژوهشگران در این تحقیق نوشتند: «به‌دلیل مسیر فناوری که سیاست پیشین باز کرد، نقطه اوج خورشیدی بازگشت‌‌ناپذیر ممکن است گذشته باشد، مرحله‌ای که انرژی خورشیدی، بدون سیاست‌های اقلیمی بیشتر، به‌تدریج بر بازار انرژی جهانی غلبه می‌کند.»

«انرژی خورشید در دسترس‌ترین منبع انرژی موجود روی کره زمین است، و در چرخه‌ای از سرمایه‌گذاری‌های فزاینده، جذابیت اقتصادی‌اش به‌سرعت رو به افزایش است.»

دیگر خبرها

  • عکس| پیام ویژه قلعه نویی برای حمید مطهری
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی