Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کمپاني تازه تاسيس رضواني موتورز که بيشتر به خاطر ساخت اتومبيل هاي اسپرت قدرتمند شهرت يافته، پس از انتشار تيزرهاي مختلف سرانجام از شاسي بلند عجيب خود رونمايي کرد.
اين شاسي بلند خاص "تانک" نامگذاري شده و از طراحي منحصر به فردي برخوردار است.

دليل انتخاب نام تانک براي اين خودرو از سوي مقامات کمپاني "داراي بودن بسياري از خصوصيات يک تانک جنگي" ذکر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طراحي اين خودرو را سمير ساديخف (Samir Sadikhov) بر عهده داشته، همان فردي که پيش از اين مدل هاي بيست و بيست آلفا را براي رضواني موتورز طراحي کرده است.

اگر چه نمي توان از واژه "زيبا" براي توصيف شاسي بلند جديد رضواني استفاده کرد، اما الهام گرفتن از تانک هاي نظامي باعث شده که اين خودرو ظاهر بسيار جسورانه و متفاوتي داشته باشد.

نيروبخش تانک يک موتور 6.4 ليتري V8 است که توانايي توليد 500 اسب بخار قدرت و 583 نيوتن متر گشتاور را دارد.
در ساخت اين SUV از شاسي مستقل از بدنه (ساختار body-on-frame) استفاده شده و بنا به گفته رضواني موتورز سيستم تعليق آن در سطح استانداردهاي جهاني توسعه يافته است.

رضواني پکيج هاي مختلفي را به عنوان آپشن براي اين تانک خياباني عرضه مي کند.
با انتخاب پکيج آفرود ارتفاع خودرو تا 6 اينچ (حدود 15 سانتي متر) افزايش يافته و تايرهاي مخصوص آفرود به همراه اکسل Dynatrac ProRock 44/60 و کمک فنرهاي بهتر به تانک اضافه مي شوند.

در صورت انتخاب پکيج آفرود اکستريم، تانک رضواني به موارد ديگري مثل تايرهاي بسيار ضخيم تر، سيستم پيچيده مديريت اکسل ها و ترمزهاي قدرتمندتر تجهيز خواهد شد.

ساير آپشن هاي اين شاسي بلند هيجان انگيز شامل مواردي مثل سيستم ديد در شب، پنل ها و شيشه ضد گلوله، جليقه ضد گلوله، پوشش ضد گلوله براي باک و کف اتاق و تايرهاي پنچر رو (run flat) مي شوند.
وينچ هاي قدرتمند قابل نصب در جلو و عقب، از ديگر آپشن هاي قابل ذکر تانک هستند.

در حال حاضر سفارش SUV رضواني با قيمت پايه 178,500 دلار آغاز شده است. آنطور که مقامات رضواني موتورز اعلام کرده اند، خريداران براي دريافت تانک بايد تا پايان سال منتظر بمانند.
گفتني است نام "رضواني موتورز" از نام موسس اين شرکت گرفته شده است که يک فرد ايراني الاصل است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خیابانی که قرار بود شانزلیزه ایران شود

خیابان لاله‌زار قدمتی به درازای تاریخ پایتخت دارد. زمانی تنها یک باغ خارج از حصار شاه طهماسبی بود و به مرور به یکی از شلوغ‌ترین و پررفت‌وآمدترین خیابان‌های تهران تبدیل شد.

روزگاری لاله‌زار مدرن‌ترین خیابان تهران نام داشت و بسیاری از اولین تجربه‌های مدرنیته را در حافظه خود ثبت کرده است. زمانی نیز به‌عنوان خیابان فرهنگی تهران قدیم از آن یاد می‌کردند.

شواهد امر می‌گوید که لاله زار باید پیش از سال ۱۱۹۰ خورشیدی به وجود آمده باشد. در عصر قاجاریه، این باغ مکان تفریح و تفرج پادشاهان به حساب می‌آمد و در سال ۱۱۵۴ خورشیدی و دوران فتحعلی‌شاه قاجار نیز، باغ لاله زار را محل سکونت رییس هیئت اعزامی ناپلئون بناپارت در نظر گرفتند. با توسعه شهر تهران، این باغ و اراضی اطراف آن نیز جزئی از محدوده پایتخت شد و روند رو به رشد خود را با سرعت پشت سر گذاشت.

سال ۱۲۵۲ خورشیدی و در عهد ناصری، ناصرالدین شاه در سفری به فرنگ، از تماشای خیابان شانزلیزه پاریس به وجد می‌آید. در بازگشت او، باغ لاله زار ۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود و مسیری از میان این باغ می‌کشند تا خیابانی به سبک خیابان‌های اروپایی و شبیه شانزلیزه پاریس، در طهران آن روز‌ها ساخته شود.

اولین سیم تلگراف را از باغ لاله زار کشیدند، اولین چراغ گاز تهران قدیم را در شب‌های لاله زار روشن کردند، اولین سالن سینما و اولین مغازه گل فروشی هم در همین خیابان افتتاح شد.

یک خط واگن اسبی، برای گشت‌زنی در خیابان لاله زار تدارک می‌بینند. «محله دولت» نیز در غرب باغ لاله زار، به‌عنوان جدیدترین محله مسکونی تهران، یکی از زیباترین و مصفاترین کوچه باغ‌ها و از مرغوب‌ترین اراضی شهر معرفی شد.

در دوران مشروطه، لاله‌زار اوج رونق و شکوفایی خود را پشت سر گذاشت و تا پایان عصر قاجاریه نیز، یکی از مهم‌ترین نقاط گردشگری پایتخت بود. در پایان عصر قاجار و اوایل دوره پهلوی نیز، خیابان لاله زار یا «شانزه‌لیزه تهران» نماد نوگرایی و هنر ایران را بر پیشانی داشت. خیابانی که ترکیبی از هنر و تجارت را در دل خود جای داده و تئاترها، سینماها، رستوران‌ها و ویترین مغازه‌های مختلف آن، رفت و آمد بسیاری را در این خیابان رقم می‌زد.

امروزه از آن لاله زار طهران قدیم تنها «خانه امین‌السلطان» یا «خانه و باغ اتحادیه» باقی مانده که خوشبختانه از دام تخریب رها شده و به دست مرمت و بازسازی رسیده است. خیابان لاله‌زار قدیمی که امروزه به آن قسمت جنوبی لاله‌زار می‌گویند، حد فاصل خیابان جمهوری تا میدان توپخانه را شامل می‌شود؛ میدانی که خود داستان‌های شنیدنی در خاطر دارد.

دیگر خبرها

  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • (ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • (تصاویر) خیابانی که قرار بود شانزلیزه ایران شود
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا