Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- اتحادیه اروپا با صدور بیانیه ای ازدولت کامبوج خواست تا برای یافتن راه حلی سیاسی رفع اختلافات با حزب مخالف دولت که رهبر و بسیاری از اعضای آن دستگیر و متهم به خیانت شده اند، تلاش کند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا در یک ماه اخیر همزمان با افزایش تنش بین حزب حاکم و مخالفان دولت کامبوج، هون سن نخست وزیر این کشور اعلام کرد: در صورتی که حزب مخالف به حمایت از کیم سوخا رهبر خود ادامه دهد، این حزب منحل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیم سوخا رهبر مخالفان دولت کامبوج که رقیب اصلی هون سن در انتخابات سراسری سال آینده محسوب می شود، روز سوم سپتامبر گذشته (12 شهریور) با حمله حدود 200 نیروی پلیس به خانه اش بازداشت شد.
وی متهم به توطئه ای است تا با همکاری آمریکا قدرت را در اختیار بگیرد.
حزب نجات ملی کامبوج اعلام کرد به حمایت خود از کیم سوخا ادامه می دهد و تهدید کرده است در صورتی که او آزاد نشود انتخابات را تحریم می کند.
کشورهای غربی این دستگیری را نشان افزایش سرکوب منتقدان در دولت کامبوج محسوب می کنند و آن را مورد انتقاد قرار داده اند.
اتحادیه اروپا نیز در روزهای اخیر با انتشار بیانیه ای که در پنوم پن انتشار یافت ضمن ابراز نگرانی از دستگیری کیم سوخا رهبرمخالفان دولت ،تاکید کرد: چنین اقدامی پروسه شرکت در انتخابات عمومی سال آینده را تضعیف می کند.
وکلای دولت کامبوج روز جمعه گذشته با ارائه لایحه ای به دادگاه عالی این کشور خواستار انحلال حزب نجات ملی (سی ان آر پی) به عنوان مهمترین حزب مخالف دولت شدند که این اقدام عملا منجر به حضور بلامنازع دولت هون سن درانتخابات سال آینده می شود. هون سن در 23 سال گذشته قدرت را در این کشور دردست داشته است.
وکلای دولت می گویند براساس ویدئو کلیپ به دست آمده، مخالفان هون سن قصد سرنگونی دولت را با کمک آمریکا داشته اند.
هون سن در ماه های اخیر نسبت به بازداشت گسترده مخالفان خود و بستن رسانه های منتقد دولت با توجیهات مختلف اقدام کرده است . وی تاکید کرده که تا یک دهه آینده قدرت را در این کشور در دست خواهد داشت.
هون سن، فرمانده سابق خمرهای سرخ است که با کمک گرفتن از گروه هایی متهم به نسل کشی در سال 1979 قدرت را دردست گرفت. دولت های غربی همواره از کامبوج به عنوان یک متحد اصلی چین یاد می کنند و پکن تاکنون کمک ها و سرمایه گذاری های زیادی در این کشور جنوب شرق آسیا داشته است.
آساق ** مریم شفیعی *شبس*1488 *انتشار دهنده: بهمن بامداد**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه دولت نتانیاهو
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند