Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت های وب(ارائه دهنده خدمات اینترنتی) که به تازگی وارد بورس شده معتقد است آن‌هایی که به بورس نمی‌آیند ضرر می‌کنند، چرا که نه تنها از طریق بازار سرمایه می‌توان تامین مالی کرد بلکه بورسی شدن باعث هم افزایی و بالا رفتن سود می شود. او می‌گوید با ورود به بورس تامین مالی شرکت راحت تر شده و درصدد این است که این هزینه را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، ایمان میری در نشستی که با فعالان بازار داشت درباره علت‌اش برای ورود به بورس، گفت: به بورس آمدیم تا هم افزایی صورت گیرد و همه سود کنیم به نظر من آن هایی که به بورس نمی آیند اشتباه میکنند چرا که ورود به بورس باعث ایجاد سود بهتری می شود.

وی ادامه داد: شرکتی که به بورس می‌آید نمی‌تواند کار خلاف انجام دهد، چرا که ما از زمانی که بورسی شدیم حتی وقتی می خواهیم آب بخوریم باید آن را اعلام کنیم.

مدیر عامل این شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی با اشاره به مزیت تامین مالی در بورس اظهار کرد: شرکت‌ها در بورس سریع تر تامین مالی می کنند، قبل از ورود به بورس وقتی میخواهیم از بانک وام بگیریم مشکلاتی پیش روی ما بود اما الان که بورسی هستیم تامین مالی راحت تر است. ابزارهای خیلی خوبی در بورس وجود دارد و می شود با دید هم افزایی از آن ها بهره برد.

میری در پاسخ به سوالی درباره هزینه تامین مالی شرکت گفت: باید هنرمندانه هزینه تامین مالی شرکت را پایین آورد، ما تازه وارد بورس شده‌ایم، در این مورد به ما فرصت دهید.

وی در پاسخ به سوالی درباره پیش بینی سود در دو سال آینده، گفت: سود سال ۱۳۹۷ را ۲۳۷ میلیارد تومان و سود سال ۱۳۹۸ را ۳۵۶ میلیارد تومان پیش بینی کرده‌ایم. همچنین فروش ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ را به ترتیب ۵۴۷ میلیارد تومان و ۸۵۸ میلیارد تومان پیش بینی کرده‌ایم.

وی درباره قرارداد شرکت با ودافون گفت: قرارداد شرکت با ودافون بسیار شفاف است، این قرار داد با اخذ تمام تاییدیه ها انجام شده و حتی در اختیار سازمان بورس قرار گرفته است. غالب این قرارداد مشاوره و ارائه سرویس به مشتریان ودافون در ایران است.

میری ادامه داد: تفاوت های وب با سایر اکثریت FCP ها این است که های وب شبکه ۴G دارد و این باعث میشود هزینه تمام شده های وب کمتر باشد و سود شرکت بیشتر شود.

مدیرعامل این شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی درباره برگزاری این جلسه با حضور فعالان بازار سرمایه نیز گفت: با توجه به جدید بودن سهم و اینکه این صنعت در بورس جدید است، خواستیم جلسه ای برگزار کنیم که به سوالات دوستان پاسخ دهیم چرا که در فضای مجازی ابهاماتی وجود داشت. این جلسات به شفاف سازی سهم کمک می‌کند تمام ناشران در بازارهای سرمایه دنیا باید حداقل هر فصل یک بار چنین جلسه‌ای با سهامداران و سرمایه‌گذاران داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۱۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه سهم هر بانک در استفاده از نقدینگی بایستی به میزان استفاده آنها از ابزارهای نوین برای تامین مالی تولید باشد گفت: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا  توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر‌کمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید  یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب و‌کار انها  باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و  میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت  خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از  ابزارهای تامین مالی  از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت  به بیش از 270 همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وی با اشاره به اینکه مجموعا 150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت:  در دولتهای قبل فقط 54همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به 19 درصد درسیده و تا امروز 117 همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد