Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@21:13:01 GMT

4 مدرسه خیری در سیستان و بلوچستان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۱۷۲۸

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: 3 مدرسه خیری با 12 کلاس درس با مشارکت موسسه انجمن حامی در نقاط مختلف استان افتتاح شد​.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا راشکی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: به همت و مشارکت خیرین نیک اندیش موسسه انجمن حامی یک واحد آموزشی 6 کلاسه و دو واحد آموزشی 3 کلاسه در استان سیستان و بلوچستان افتتاح و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعضا و خیّرین موسسه انجمن حامی طی یک سفر دو روزه به استان مدرسه 3 کلاسه روستای کوفیزا در شهرستان راسک، مدرسه 3 کلاسه روستای سند مراد و مدرسه 6 کلاسه روستای سانداک زهی را در بخش دشتیاری چابهار افتتاح کردند.


بهره برداری از مدرسه یک کلاسه روستای عشایری کداشکفت میرجاوه


راشکی در خبری دیگر گفت: مدرسه یک کلاسه روستای عشایری کداشکفت شهرستان میرجاوه با مشارکت زنگویی از خیرین مدرسه ساز بومی استان افتتاح و به بهره برداری رسید.
وی بیان کرد: مدرسه یک کلاسه خیری روستای عشایری کداشکفت میرجاوه با زیر بنای آموزشی 53 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 850 میلیون ریال با مشارکت زنگویی از خیرین بومی که از فرهنگیان بازنشسته نیز می باشد، احداث شده است.
وی اظهار کرد:با بهره برداری از این مدرسه، دانش آموزان روستای عشایری کداشکفت که پیش از این در فضایی غیر استاندارد تحصیل می کردند از فضای آموزشی استاندارد بهره مند شدند.
وی در پایان با اشاره به فاصله میزان سرانه فضای آموزشی استان با متوسط کشور، خواستار حضور و فعالیت بیش از پیش خیرین مدرسه ساز در استان شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشرفت و توسعه استان است که در این راستا تاکنون پنج هزار نفر آموزش دیده‌اند، اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر، اظهار داشت: مقام و منزلت دو قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این دو قشر به یادگار گذاشته اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد که البته این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است لذا دانشجویان و دانش آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه گردد.

کرمی خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید مردم را در پروژه های مربوط به شهر مشارکت دهند چراکه این مردم دارای قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.

وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است، لذا نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • افتتاح یکصد و سی وهفتمین مدرسه خیر ساز در روستای مارکان شهرستان خوی
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید