Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران ضمن تأکید براینکه واگذاری پارک پردیسان در دولت سازندگی نیز مطرح بود گفت: در همان زمان نیز مسئولان سازمان محیط زیست حاضر به واگذاری این پارک به شهرداری نبودند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهرا صدراعظم نوری در جریان دوازدهمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: ابتدا تشکر می‌کنم از شهردار تهران در خصوص سومین اقدام درخور تحسین بعد از بخشنامه ممنوعیت هولوگرام و ساماندهی و مسئولیت پذیری شهرداران مناطق در شورای معماری، اقدام به جای محیط زیست و توافقنامه با این سازمان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خوشبختانه شهردار تهران مصوبه‌ای که از سال 91 در خصوص پارک ارزشمند پردیسان که تنها پارک ارزشمند به لحاظ ژنتیکی است بر روی زمین مانده بود را، عملیاتی کرد. پارک پردیسان به نوعی پارک اکولوژیک و یک پارک ارزشمند برای شهر تهران محسوب می‌شود که در واقع آن را می‌توان ریه تنفسی شهر نامید.

صدراعظم نوری ادامه داد: علی رغم همه مشکلات در شهرداری تهران در حوزه اعتبارات و بودجه‌ای، شهردار تهران این کار مهم را انجام داد که این کار در خور تحسین است.

وی افزود: در گذشته اقداماتی از سوی شهرداری تهران در محدوده پارک پردیسان از جمله دره فرحزاد و کاشت پوشش گیاهی در اطراف این دره انجام شده بود که متأسفانه به شدت به این پارک Hسیب زده و مشکلاتی را بوجود آورده بود و وضعیت نابسامانی را ایجاد کرده بود که امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و منظم از اینگونه کارها جلوگیری شود و گونه‌های گیاهی فراوان در پارک پردیسان حفظ شود.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: طبق مصوبه شورای شهر تهران شهرداری مکلف است از پارک پردیسان به عنوان میراث تهران مراقبت کند و از هر نوع کاربری در این پارک جلوگیری کند.

صدراعظم نوری افزود: براساس طرح جامع، پارک پردیسان در پهنه جی قرار دارد و این امر می‌تواند موجب ارتقاء سیمای شهر تهران باشد و باعث افزایش گردشگری در این محدوده شود و باید از ورود کوچکترین آسیب به این پارک جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: شهرداری تهران باید از نگاه غیربومی و پیمانکاری که منجر به صرف هزینه‌ها و مصرف اب و مشکلات محیط زیستی در پارک می‌شود، جلوگیری کند ضمن اینکه انتظار می‌رود سازمان پارکها و شهرداری منطقه طرحی را برای مدیریت 4 ساله این پارک تهیه و به کمیسیون مربوطه ارجاع دهد.

به گزارش تسنیم، محسن هاشمی رفسنجانی نیز ضمن اشاره به صحبت‌های صدرعظم نوری تصریح کرد: از حدود 20 سال پیش و در دولت سازندگی که بنده نیز در آن زمان مسئولیتی داشتم بحث واگذاری پارک پردیسان به شهرداری مطرح بود. در همان زمان نیز شاهد ممانعت سازمان محیط زیست برای واگذاری این پارک به شهرداری بودیم.

رئیس شورای شهر گفت: جا دارد از آقای کلانتری رئیس سازمان محیط زیست برای این توافقنامه و واگذاری پارک پردیسان به شهرداری تشکر کنیم و اقدامی که بیش از 20 سال باید انجام می‌شد سرانجام در این دوره انجام شد.

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد

سیدعلی دعایی لنگرودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح تجمیع محل دفع زباله در ساوه اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۳ قانون مدیریت پسماند، اجرای طرح مطالعاتی سایت پسماند در حوزه دهیاران، شهرداری‌ها و وزارت کشور است و سازمان محیط زیست ناظر بر حسن اجرای قانون است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه تصریح کرد: در همین راستا دستورالعملی توسط سازمان محیط زیست مبنی بر کاهش و تمرکز محل‌های دفع که بخش اعظم آنها فاقد مجوز و جانمایی نیز مغایر ضوابط بود، ابلاغ شد.

دعایی لنگرودی افزود: اکثر محل‌های دفع زباله در ورودی روستاها بود و این مساله علاوه بر چهره نازیبایی که به روستا می‌داد سبب آلودگی زیست محیطی، مشکلات بهداشتی و ورود شیرابه به روستاها و محیط زیست می‌شد که براساس ابلاغیه سازمان، تمرکز آنها در ساوه در سایت شهرداری ساوه پیش بینی شده است.

وی گفت: در کل استان مرکزی، سایت پسماند شهرداری ساوه به لحاظ موقعیت مکانی، تمرکز جمعیتی، زیرساخت‌های موجود و طرح توسعه آن به‌عنوان یکی از مراکز تجمیعی در شمال استان مرکزی ویژه جمع‌آوری، تفکیک و دفع زباله‌های سه شهرستان ساوه، تفرش و زرندیه انتخاب شده است.

دعایی گفت: هرچند در سایت شهرداری ساوه اکنون زباله‌ها به‌صورت بهداشتی دفن می‌شود اما باید حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت به صورت فنی و مهندسی احداث شود که کنترل شیرابه راه را داشته باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه افزود: لندفیل (حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت) فنی و مهندسی در این سایت تاکنون راه اندازی نشده طرح مطالعاتی آن انجام شده و امید است در آینده نه چندان دور، به مرحله اجرا برسد که کار تجمیع انجام شود.

شهروندان از گرفتن پلاستیک خودداری کنند

دعایی لنگرودی با تاکید بر مشارکت مردم در حفظ محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی، حفظ محیط زیست یک امانت است بنابراین باید حافظ آن باشیم و برای فرزندان خود به جا بگذاریم چرا که حمایت از فرزندان توسط والدین تنها جنبه مالی ندارد بلکه محیط زیست سالم، آب و خاک که بزرگترین نعمت است باید برای آنها به ارمغان بگذاریم.

وی با اشاره به مصوبه دولت در سال ۱۴۰۲ مبنی بر کاهش مصرف پلاستیک و کنترل آن است، گفت: موضوع پلاستیک بویژه نایلون و نایلکس از معضلات امروز کره زمین بویژه کشور ما است چرا که علاوه مشکلاتی که در حوزه سلامت ایجاد می‌کند، باعث منظره نازیبا و آلودگی بصری هم می‌شود که انتظار است شهروندان در خریدهای روزمره از گرفتن پلاستیک از فروشنده خود داری کنند و مسؤلیت اجتماعی خود را در این خصوص انجام دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ساوه تصریح کرد: وظیفه دولت تنها سیاست گذاری، قانون گذاری و تعیین خط مش است، بنابراین دولت به دلیل کمبود نیرو و امکانات نمی‌تواند تمام شرایط را کنترل و مدیریت کند.

دعایی لنگرودی با اشاره به سهم ۸۰ درصدی مردم در حفظ محیط زیست گفت: مردم باید به مسؤولیت اجتماعی خود در این خصوص عمل کنند و در راستای تحقق شعار سال مشارکت با محیط زیست و بدنه دولت در خصوص آلودگی طبیعت و پاکسازی داشته باشند.

وی در خصوص آلودگی واحدهای صنعتی ساوه گفت در سال گذشته حدود ۳۰ و احد صنعتی به دلیل آلودگی بویایی، هوایی، عدم صحیح مدیریت پسماند و آلودگی فاضلاب اخطاریه دریافت کردند و به دلیل توجه نکردن به اخطاریه‌ها اکثر آنها در لیست صنایع آلایندگی ما قرار می‌گیرند و مشمول پرداخت عوارض آلایندگی شدند.

کد خبر 6097260

دیگر خبرها

  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم